| Σταφυλια , ποιος ευθυνεται για την καταστροφη? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xarhs Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 73
| Θέμα: Σταφυλια , ποιος ευθυνεται για την καταστροφη? Τετ Οκτ 02, 2013 5:00 pm | |
| η μελισσα το μονο που κανει ειναι να ρουφαει τους χυμους..... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]αλλος αναλαμβανει το δυσκολο κομματι..... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
thodoris981 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 651
| Θέμα: Απ: Σταφυλια , ποιος ευθυνεται για την καταστροφη? Τετ Οκτ 02, 2013 6:22 pm | |
| Που να δεις σε μενα που βρήκαν πατημένα τα σταφύλια πόσο τους άρεσε ο χυμος!!! | |
|
| |
xarhs Μέλος
| Θέμα: Απ: Σταφυλια , ποιος ευθυνεται για την καταστροφη? Τετ Οκτ 02, 2013 6:28 pm | |
| ειναι πειρασμος τα ατιμα.... χαχαχ!! | |
|
| |
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Απ: Σταφυλια , ποιος ευθυνεται για την καταστροφη? Τετ Οκτ 02, 2013 6:45 pm | |
| Πω πω! Η κοπελιά έχει πέσει με τα μούτρα | |
|
| |
artour Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7
| Θέμα: Απ: Σταφυλια , ποιος ευθυνεται για την καταστροφη? Σαβ Οκτ 12, 2013 11:15 pm | |
| Φιλε μου το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ευθυνονται οι μελισσες.Τα σταφυλια εχουν καποια ασθενεια που προκαλεσε το σαπισμα και οι κυριες βρηκαν την ευκαιρια για τσιμπουσι!Λογω καιρου φετος(συχνες βροχες-πολυ υγρασια) αναπτυχθηκαν ασθενειες και πεταχτηκε αρκετη παραγωγη στους αμπελωνες!(τουλαχιστον στην βορια ελλαδα) | |
|
| |
Στέλιος1 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 282
| Θέμα: Απ: Σταφυλια , ποιος ευθυνεται για την καταστροφη? Κυρ Οκτ 13, 2013 1:42 am | |
| | |
|
| |
xarhs Μέλος
| Θέμα: Απ: Σταφυλια , ποιος ευθυνεται για την καταστροφη? Δευ Οκτ 14, 2013 5:33 pm | |
| εγω που τις εχω παρατηρησει διαλεγουν απο που θα ρουφηξουν χυμο..... τωρα αν ρουγηξουν απο ρογα που εχει εστω και λιγο οινοπνευμα σιγουρα μπορει να ζαλιστουν... στην κυψελη γυριζουν και οι μεθυσμενες..... ομως οι ''φυλακες'' η αλλιως φρουροι της κυψελης δεν τις δεχονται......... | |
|
| |
Pater_Familias Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 88
| Θέμα: Απ: Σταφυλια , ποιος ευθυνεται για την καταστροφη? Δευ Μαρ 10, 2014 10:17 am | |
| - thodoris981 έγραψε:
- Που να δεις σε μενα που βρήκαν πατημένα τα σταφύλια πόσο τους άρεσε ο χυμος!!!
Άπαπααααα!!!! Με προκαλέσατε!!! Πάνω που σκεφτόμουν να βάλω σταφύλια να ανέβουν στα δέντρα δίπλα στο δάσος που έχω!!! Κάπου διάβασα ότι τα καλύτερα σταφύλια γίνονται στις φυσικές κρεββατίνες τους που είναι τα δέντρα και θέλουν ύψος πάνω από 2 μέτρα για να μην ¨καίγονται¨ από την αντηλιά. Αν οι κυρίες μας τιμούν το σταφύλι τότε θα τις διευκολύνει να αναπτυχθούν και να απολαμβάνουν ακόμα ένα καλό της φύσης | |
|
| |
| Σταφυλια , ποιος ευθυνεται για την καταστροφη? | |
|