| Αλλεργια στις μελισσες | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
johnlar Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 26
| Θέμα: Αλλεργια στις μελισσες Δευ Αυγ 05, 2013 3:41 pm | |
| Σημερα εκανα εξετασεις αιματος για να δω εαν ειμαι αλλεργικος στο τσιμπημα των μελισσων! Δυστηχως τα αποτελεσματα αργουν και βγαινουν ισως την παρασκευη! Εχω αρκετο αγχος για να δω εαν τελικα ειμαι αλλεργικος γιατι σκεφτομαι να ασχοληθω επαγγελματικα με την μελισσοκομια. Στο παρελθος πριν 5 χρονια περιπου με ειχε τσιμπησει μελισσα αλλα δεν εμφανισα συμπτωματα αλλεργιας! Εχει σχεση αυτο; Ποσο της % υπαρχει περιπτωση καποιος να εμφανιζει αλλεργια; 4 μερες υπομονη | |
|
| |
thodoris981 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 651
| Θέμα: Απ: Αλλεργια στις μελισσες Τρι Αυγ 06, 2013 5:17 pm | |
| Ναι ομως δεν σε βλέπω να κάνεις υπομονη........ Δεν είναι καλύτερα να στα πει ο αλεργιολόγος? | |
|
| |
johnlar Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Αλλεργια στις μελισσες Τετ Αυγ 07, 2013 9:21 pm | |
| xaxa naiii | |
|
| |
johnlar Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Αλλεργια στις μελισσες Παρ Αυγ 09, 2013 11:28 am | |
| Τελικα τα αποτελεσματα βγηκαν καλα απο οτι φαινετε...Στις ειδικες ανοσοσφαιρινες lge (rast) εχω τιμη 0,16 πραγμα που σημαινει οτι δεν ειμαι αλλεργικος! | |
|
| |
Στέλιος1 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 282
| Θέμα: Απ: Αλλεργια στις μελισσες Σαβ Σεπ 07, 2013 5:21 am | |
| δεν μας λές και το συνολικό κόστος του εγχειρήματος | |
|
| |
ethnic69 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 658
| Θέμα: Απ: Αλλεργια στις μελισσες Σαβ Σεπ 07, 2013 2:13 pm | |
| - Στέλιος1 έγραψε:
- δεν μας λές και το συνολικό κόστος του εγχειρήματος
Χαχα | |
|
| |
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Απ: Αλλεργια στις μελισσες Σαβ Σεπ 07, 2013 5:32 pm | |
| Εώς 350 ?. Για όποιον ενδιαφέρεται και είναι από περιφέρεια, ειδικά μικροβιολογικό κέντρα αναλαμβάνουν να πιούν εεε... Συγγνώμη να σας πάρουν αίμα και το στέλνουν στην Αθήνα για την ανάλυση. Πάντως χωρίς πλάκα έχει πολλή μικρή απόκλιση δηλαδή δίνει αποτέλεσμα όχι μόνο αν είσαι αλλεργικός αλλά και σε τι. | |
|
| |
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Απ: Αλλεργια στις μελισσες Σαβ Σεπ 07, 2013 5:39 pm | |
| Ξέχασα να σας πω πως δεν περιορίζεται η εξέταση rust στα υμενόπτερα. Εντοπίζεται το μεγαλύτερο εύρος Αλλεργιών. Π.χ. Αλλεργία στις γάτες, στη γύρη, σε κάποιο φυτό κλπ. | |
|
| |
ΝΙΚΟΣ GEO Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1
| Θέμα: ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΤΕΣΤ ΣΕ ΤΣΙΜΠΙΜΑ Δευ Οκτ 28, 2013 9:22 am | |
| Γίνεται αιμοληψια,γίνεται μέτρηση των ειδικών ανοσοσφαιρινών E και ανάλογα με την συγκέντρωσή τους αξιολογούνται σε τάξεις ώστε να διαπιστωθεί η σχετική ευαισθησία.
Οι τάξεις έχουν ως εξής: Class 0 - <0.35 (Μη σημαντική) Class 1 - 0.35-0.70 (Χαμηλή) Class 2 - 0.71-3.50 (Μέτρια) Class 3 - 3.51-17.5 (Υψηλή) Class 4 - >17.5 (Πολύ Υψηλή)
Από την τάξη 2 και πάνω θεωρείται Θετικό. | |
|
| |
| Αλλεργια στις μελισσες | |
|