| Aντιμετώπιση βαρρόα με άχνη ζάχαρη και σιτάλευρο | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
petran Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 29
| Θέμα: Aντιμετώπιση βαρρόα με άχνη ζάχαρη και σιτάλευρο Παρ Ιουλ 05, 2013 8:42 pm | |
| Καλησπέρα σε όλη την παρέα..Θέλω να κάνω επέμβαση για τη βαρόα με άχνη ζάχαρη, έκοψα κρυσταλική ζάχαρη την έκανα άχνη και πρόσθεσα και σιτάλευρο.. .Λέτε να έχω θέμα? | |
|
| |
pointerst Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 692
| Θέμα: Απ: Aντιμετώπιση βαρρόα με άχνη ζάχαρη και σιτάλευρο Παρ Ιουλ 05, 2013 9:43 pm | |
| Σιτάλευρο γιατί???το διάβασες κάπου??? | |
|
| |
petran Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 29
| Θέμα: Απ: Aντιμετώπιση βαρρόα με άχνη ζάχαρη και σιτάλευρο Παρ Ιουλ 05, 2013 10:25 pm | |
| Διάβασα ότι μπορεί να μπει και αλεύρι γιαυτό το έβαλα..Σκεύτηκα ότι θα κάνει την ίδια δουλειά με την άχνη..Δε ξέρω όμως το άμυλο αν θα κάνει ζημειά..Δε χρεισημοποίησα ακόμη το μείγμα γιατί το ψάχνω το θέμα | |
|
| |
pointerst Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Aντιμετώπιση βαρρόα με άχνη ζάχαρη και σιτάλευρο Παρ Ιουλ 05, 2013 10:59 pm | |
| Μόνο άχνη να βάλεις.Τίποτα άλλο.έχω την εντύπωση ότι το άμυλο κάνει κακό. | |
|
| |
vasilis74 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 60
| Θέμα: Απ: Aντιμετώπιση βαρρόα με άχνη ζάχαρη και σιτάλευρο Κυρ Ιουλ 07, 2013 1:55 am | |
| Συμφωνώ με τον pointerst, αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που δε χρησιμοποιούμε ζάχαρη άχνη του εμπορίου, επειδή περιέχει άμυλο για να μη "πετρώνει". Η επέμβαση πάντως έχει νόημα petran σε κυψέλες όπου οι πάτοι έχουν σήτα για να πέφτουν τα βαρρόα κάτω, αλλιώς θα ανέβουν πάλι στις μέλισσες | |
|
| |
ΚΑΝΑΡΗΣ Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 450
| Θέμα: Απ: Aντιμετώπιση βαρρόα με άχνη ζάχαρη και σιτάλευρο Κυρ Ιουλ 07, 2013 10:20 am | |
| Αλλο η άχνη που βάζουμε στα ζυμάρια που τρώνε και άλλο αυτή για το σκόνισμα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και άοσμο ταλκ. Είναι αδρανές και κάνει καλή δουλειά. Εγώ πάντως σκονίζω με άχνη εμπορίου. Επίσης να υποθέσω ότι έχεις βάση με σίτα.... | |
|
| |
ethnic69 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 658
| Θέμα: Απ: Aντιμετώπιση βαρρόα με άχνη ζάχαρη και σιτάλευρο Τρι Ιουλ 09, 2013 6:55 pm | |
| Αν δεν έχει σιτα μπορεί να βάλει εφημερίδα
| |
|
| |
pointerst Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Aντιμετώπιση βαρρόα με άχνη ζάχαρη και σιτάλευρο Τρι Ιουλ 09, 2013 8:37 pm | |
| Βάζεις δικιά σου άχνη γιατί αφενός σκονίζοντας τις μέλισσες πέφτουν τα ακάρεα γιατί δεν μπορούν σταθούν και αφετέρουν όσα τυχαίνουν και μένουν στο κορμί της μέλισσα,τα πετάνε οι μέλισσες όταν τρώνε την άχνη που έχουν στο σώμα τους.Οπότε είναι απαραίτητη η δικιά μας άχνη και όχι του εμποριου. | |
|
| |
Vasilis. Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 332
| Θέμα: Απ: Aντιμετώπιση βαρρόα με άχνη ζάχαρη και σιτάλευρο Τετ Ιουλ 10, 2013 10:52 pm | |
| Εγω είχα διαβάσει για αχανή ζάχαρη μαζί με σκόρδο.αυτο θα δοκιμάσω τωρα το καλοκαίρι | |
|
| |
| Aντιμετώπιση βαρρόα με άχνη ζάχαρη και σιτάλευρο | |
|