takis72 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 58
| Θέμα: ζαχαρη αχνη Σαβ Σεπ 10, 2011 12:27 pm | |
| εχετε δοκιμασει το μπλεντερ για αχνη?κανει δουλεια για μικρες ποσοτητες?πειτε την γνωμη σας παρακαλω να μην αγορασω τσαμπα μπλεντερ. αν γνωριζετε κατι καλητερο βεβαια δεκτο,εκτος απο τον σπαστηρα τον επαγγεματικο που εχει πανω απο 500 ευρο. | |
|
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| |
ouranis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 325
| Θέμα: Απ: ζαχαρη αχνη Σαβ Σεπ 10, 2011 1:58 pm | |
| εγω το χρησιμοποιω για μικρες ποσοτητες μονο και κανει δουλεια μονο δλδ οταν θελω να ταισω απευθειας γυρη με ζαχαρη αχνη.τωρα ασχετα με το τι λενε δεν νομιζω οτι η αχνη του εμποριου ειναι επιβλαβης για τα μελισσια,καπου το διαβασα νομιζω το ελεγε και ο θρασυβουλος και απο προσωπικης αποψης | |
|
nikoskerkyra Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 53
| Θέμα: Απ: ζαχαρη αχνη Σαβ Σεπ 10, 2011 2:26 pm | |
| μια αρκετά καλή ανάρτηση με κατασκευή μύλου ζάχαρης έχει δημοσιοποιηθεί από φίλο μελισσοκόμο στο μπλοκ του [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] πιστεύω ότι είναι σχετικά εύκολος στην ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ εάν πιάνουν λίγο τα χέρια σου, με φτηνά υλικά για την κατασκευή του, από απόδοση δεν ξέρω τι κάνει, ελπίζω να σε βοήθησα λίγο. Για την άχνη ζάχαρη εμπορείου έχω ακούσει/διαβάσει ότι δεν κάνει για τα μελίσσια διότι έχει προσμείξεις αλεύρων δεν είναι καθαρή ζάχαρη όποτε ας μην το διακινδύνευσης γιατί μπορεί να έχεις αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς, κάλο θα ήταν να μας διαφωτίσουν οι ποιο έμπειροι για το θέμα η εάν έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει τα συμπεράσματα/αποτελέσματα του από την εφαρμογή. καλή συνέχεια. | |
|
geobees Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 281
| Θέμα: Απ: ζαχαρη αχνη Σαβ Σεπ 28, 2013 3:11 pm | |
| Η λύση σου σου βρίσκεται στα ζαχαροπλαστεία της περιοχής σου. Αγόρασε τα Χ κιλά που χρειάζεσαι και βρες ένα που να έχει σπαστήρα ζάχαρης, θα σου κάνει τη δουλειά σε 10 λεπτά χωρίς κόστος. | |
|
pointerst Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 692
| Θέμα: Απ: ζαχαρη αχνη Σαβ Σεπ 28, 2013 8:20 pm | |
| κάνει το μπλέντερ δουλεια.επίσης και το γουδί κάνει αλλά θα κουράσεις λίγο τα χέρια σου.Για μικρές ποσότητες είναι μια χαρά! | |
|
Άντε να φύγουμε Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1
| Θέμα: Απ: ζαχαρη αχνη Τρι Δεκ 24, 2013 6:52 pm | |
| - takis72 έγραψε:
- εχετε δοκιμασει το μπλεντερ για αχνη?κανει δουλεια για μικρες ποσοτητες?πειτε την γνωμη σας παρακαλω να μην αγορασω τσαμπα μπλεντερ. αν γνωριζετε κατι καλητερο βεβαια δεκτο,εκτος απο τον σπαστηρα τον επαγγεματικο που εχει πανω απο 500 ευρο.
Γεια χαρά δεν είμαι μελισσοκόμος ακόμα τουλάχιστον άλλα μου αρέσουν πολύ τα προβλήματα και η λύση προβλημάτων. Ένας φίλος που έχει καναρινιά για να δημιουργεί θήραμα από κανναβούρι για τα νεογέννητα πουλιά αγόρασε από ένα παλιατζίδικο μια παλιά μηχανή του καφέ σπάει τους κόκκους δεν ξέρω αν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα και με την ζάχαρη άλλα μπορείς να το δοκιμάσεις σε κάποιον γνωστό σου που έχει κάποια μηχανή του καφέ με αυτά τα χαρακτηριστικά. Θεωρητικά στέκι μένει να μας πει κάποιος που το έχει δοκιμάσει. | |
|