| Ζάχαρη άχνη - πως γίνεται ? | |
|
+4geobees spithoyras panagiotakis karnet 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
karnet Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 342
| Θέμα: Ζάχαρη άχνη - πως γίνεται ? Τρι Μαρ 12, 2013 7:34 pm | |
| Καλησπέρα, Θέλω ν κάνω κάποιες δοκιμές, αργότερα βέβαια, με σκόνισμα με άχνη για την βαρρόα. Προσπάθησα να κάνω με ένα κοινό μπλέντερ που έχω στο σπίτι. Υπάρχει κάποια άλλη ειδική διαδικασία ? Συσκευή ? Την κομματιάζει βέβαια, αλλα δεν γίνεται και πούδρα... Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει παρακαλώ να μου πει πως την έφτιαξε. | |
|
| |
panagiotakis Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 125
| Θέμα: Απ: Ζάχαρη άχνη - πως γίνεται ? Τετ Μαρ 13, 2013 11:35 am | |
| αλοσ ενασ τροποσ ειναι να τι χτιπασ μεσα στο γουδι αλλα θα σε παρει αρκετο χρονο... | |
|
| |
spithoyras Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 565
| Θέμα: Απ: Ζάχαρη άχνη - πως γίνεται ? Τετ Μαρ 13, 2013 3:28 pm | |
| Εγω καποιες δοκιμες που εκανα στο μπλεντερ μετα απο αρκετη ωρα στο γρηγορο χτυπημα μου την εκανε πουδρα, κανονικα σαν αχνη.Αρα μηπως παιζει και απο μπλεντερ σε μπλεντερ λογω μαχαιριων. | |
|
| |
geobees Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 281
| Θέμα: Απ: Ζάχαρη άχνη - πως γίνεται ? Πεμ Μαρ 14, 2013 4:30 am | |
| - karnet έγραψε:
- Καλησπέρα,
Θέλω ν κάνω κάποιες δοκιμές, αργότερα βέβαια, με σκόνισμα με άχνη για την βαρρόα. Προσπάθησα να κάνω με ένα κοινό μπλέντερ που έχω στο σπίτι. Υπάρχει κάποια άλλη ειδική διαδικασία ? Συσκευή ? Την κομματιάζει βέβαια, αλλα δεν γίνεται και πούδρα... Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει παρακαλώ να μου πει πως την έφτιαξε. ...βρες έναν καλοδιάθετο ζαχαροπλάστη και θα σου φτιάξει τζάμπα όση θέλεις. Έχουν σπαστήρα ζάχαρης αρκετοί ακόμα. Μπορείς βέβαια να πάρεις κάτι σαν αυτό ώστε ν' αυτονομηθείς. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
karnet Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Ζάχαρη άχνη - πως γίνεται ? Πεμ Μαρ 14, 2013 8:57 am | |
| Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, όντως υπάρχουν αυτές οι επιλογές, και η συσκευή πολύ καλή απλά δεν μπορώ να ανοιχτώ τώρα. Οπότε θα ρωτήσω τους ζαχαροπλάστες πρώτα... 100 γραμ. περίπου για κάθε κυψέλη χρειάζεται πάντως. Με ένα κιλό ( 1? ) ελαφρύνεις 10 κυψέλες. Έχω ετοιμάσει 3 πάτους 100% ανοιχτούς για αυτό το σκοπό, φτιάχνουμε τη άχνη.... και περιμένουμε να έρθει η άνοιξη!!! | |
|
| |
thanasis Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 137
| Θέμα: Απ: Ζάχαρη άχνη - πως γίνεται ? Πεμ Μαρ 14, 2013 12:36 pm | |
| | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Ζάχαρη άχνη - πως γίνεται ? Πεμ Μαρ 14, 2013 12:59 pm | |
| Στον καλο ζαχαροπλαστη που θα βρεις να σου την κοψει ,κοψε οση χρειαζεσαι ,αλλιως η υπολοιποη θα σου πετρωσει λογω ελλειψης αμυλου. Μετα........ξαναπας στον καλο ζαχαροπλαστη.χαχαχα | |
|
| |
karnet Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Ζάχαρη άχνη - πως γίνεται ? Πεμ Μαρ 14, 2013 2:07 pm | |
| | |
|
| |
thanasis Μέλος
| Θέμα: Απ: Ζάχαρη άχνη - πως γίνεται ? Πεμ Μαρ 14, 2013 2:38 pm | |
| υπομονή τι άλλο μπορείς να κανεις!!
πιο νότια διαβάζω βάζω ορόφους
η ευχή πάει για όλους οποτε και να αρχίσουν | |
|
| |
geobees Μέλος
| Θέμα: Απ: Ζάχαρη άχνη - πως γίνεται ? Πεμ Μαρ 14, 2013 3:30 pm | |
| Φίλε karnet, ειναι νωρίς ακόμα για την Ήπειρο! Τουλάχιστον ένα 15ήμερο ακόμα για εμένα όπως πάνε τα πράγματα και μιλάμε για Πρέβεζα που έχουμε 5-6 βαθμούς διαφορά με την Κόνιτσα. Υπομονή. | |
|
| |
karnet Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Ζάχαρη άχνη - πως γίνεται ? Πεμ Μαρ 14, 2013 3:43 pm | |
| Οι ευχές είναι ευπρόσδεκτες και εύχομαι όλοι να τα πάνε καλά, όπως το σχεδίασαν για φέτος. Γιαυτό είναι ωραία η πατρίδα μας. Από την Χαβάη βρίσκεσαι στις Άλπεις σε δύο ώρες με το αυτοκίνητο. | |
|
| |
geobees Μέλος
| Θέμα: Απ: Ζάχαρη άχνη - πως γίνεται ? Πεμ Μαρ 14, 2013 5:26 pm | |
| | |
|
| |
karnet Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Ζάχαρη άχνη - πως γίνεται ? Πεμ Μαρ 14, 2013 6:57 pm | |
| Εντάξει σε τροπικά μέρη συνηθίζονται τέτοια φαινόμενα... κάτι φοίνικες βλέπω εκεί! Καλά λεω εγώ | |
|
| |
thanasis Μέλος
| Θέμα: Απ: Ζάχαρη άχνη - πως γίνεται ? Πεμ Μαρ 14, 2013 9:50 pm | |
| αποσο είδα αυτές τις μέρες έχει γενικά κακοκαιρία παντού!!στα περισσότερα μέρη,τουλάχιστον και νότια!! από εβδομάδα φτιάχνει κάπως ο καιρός!!
τα να σου πω υπομονή θα φτιάξει που θα πάει!ελλάδα μένουμε!!!
υπομονή υπομονή,ζέσταμα και λίγο περισσότερο φαγητό | |
|
| |
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| |
| |
gmakhs Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 431
| |
| |
| Ζάχαρη άχνη - πως γίνεται ? | |