Melissologia
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Melissologia

Ελληνικό Φόρουμ συζητήσεων για τις Μέλισσες

ΦόρουμΦόρουμ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  BlogBlog  

Κατα τυχη

Πήγαινε κάτω 
+2
gmakhs
skyh1gh
6 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
skyh1gh
Μέλος
Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 131

Κατα τυχη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Κατα τυχη   Κατα τυχη Icon_minitimeΠαρ Ιουν 07, 2013 10:42 pm

Εβγαζα φωτογραφιες σε ενα πλαισιο που ειχε γονο ημερας
[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.][/img]

[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.][/img]
γοννος ημερας

το πλαισιο πανω στο οποιο ηταν η βασιλισσα
κηροπανω γεματο προπολι
και το κοπαδι μου

Έχει επεξεργασθεί από τον/την skyh1gh στις Παρ Ιουν 07, 2013 10:55 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
gmakhs
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 431

Κατα τυχη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κατα τυχη   Κατα τυχη Icon_minitimeΠαρ Ιουν 07, 2013 10:54 pm

Αν εννοείς αυτό πάνω είναι κηφήνας πολύ μπερδεύονται στην αρχή Smile
skyh1gh
Μέλος
Μέλος

Κατα τυχη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κατα τυχη   Κατα τυχη Icon_minitimeΠαρ Ιουν 07, 2013 10:56 pm

εχεις δικιο φιλε μου τωρα που τις ξανα κοιταξα μου εμοιαζε πιο πολλη με κηφηνας και εμενα συγνωμη για το λαθος μου.
skyh1gh
Μέλος
Μέλος

Κατα τυχη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κατα τυχη   Κατα τυχη Icon_minitimeΠαρ Ιουν 07, 2013 10:59 pm

παντως ειμαι αρκετα τυχερος με τα μελισσια που αγορασα περσι ειναι παρα πολλη εργατικα και οι βασιλισσες ειναι τεραστιες αλλα ειναι και πολλη επιθετικα δεν μπορεις να τα εχεις ολα ba pote
gmakhs
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος

Κατα τυχη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κατα τυχη   Κατα τυχη Icon_minitimeΠαρ Ιουν 07, 2013 10:59 pm

skyh1gh έγραψε:
εχεις δικιο φιλε μου τωρα που τις ξανα κοιταξα μου εμοιαζε πιο πολλη με κηφηνας και εμενα συγνωμη για το λαθος μου.

Να ξερες πόσες φορες την έχω πατήσει εγώ... ειδικά την πρώτη χρονια Razz htipieme htipieme htipieme htipieme htipieme htipieme htipieme
pointerst
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος
pointerst

Αριθμός μηνυμάτων : 692

Κατα τυχη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κατα τυχη   Κατα τυχη Icon_minitimeΠαρ Ιουν 07, 2013 11:13 pm

Για να μην μπερδεύεσαι θα ψάχνεις την μέλισσα με την πιο μεκρια κοιλιά!Πολύ πιο μακρια απο αυτές που έχεις φωτογραφήσει.Συνήθως όταν βγάζεις το πλαίσιο που έχει την βασίλισσα,θα την δεις να περιφέρεται σε όλη την κεριθρα σε αντίθεση με τις άλλες μελισσες που είναι σχεδον στο ίδιο σημείο.Ένα κόλπο για να την βρεις εύκολα είναι να ψάχνεις τα πλαίσια που έχουν φρέσκο γόνο!
gmakhs
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος

Κατα τυχη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κατα τυχη   Κατα τυχη Icon_minitimeΠαρ Ιουν 07, 2013 11:16 pm

pointerst έγραψε:
Για να μην μπερδεύεσαι θα ψάχνεις την μέλισσα με την πιο μεκρια κοιλιά!Πολύ πιο μακρια απο αυτές που έχεις φωτογραφήσει.Συνήθως όταν βγάζεις το πλαίσιο που έχει την βασίλισσα,θα την δεις να περιφέρεται σε όλη την κεριθρα σε αντίθεση με τις άλλες μελισσες που είναι σχεδον στο ίδιο σημείο.Ένα κόλπο για να την βρεις εύκολα είναι να ψάχνεις τα πλαίσια που έχουν φρέσκο γόνο!

Σωστός!! Επίσης έχει και σχετικά μικρότερα φτερά από την κοιλια τις
skyh1gh
Μέλος
Μέλος

Κατα τυχη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κατα τυχη   Κατα τυχη Icon_minitimeΠαρ Ιουν 07, 2013 11:20 pm

επειδη αυτο ηταν με γοννο ημερας θεωρησα οτι ηταν πανω αλλα εκανα λαθος
gianhs8
Μέλος
Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 147

Κατα τυχη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κατα τυχη   Κατα τυχη Icon_minitimeΠαρ Ιουν 07, 2013 11:43 pm

στην τριτη φωτογραφια απανω δεξια φενεται καθαρα η βασιλισσα σχεδον μονη της

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

skyh1gh
Μέλος
Μέλος

Κατα τυχη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κατα τυχη   Κατα τυχη Icon_minitimeΣαβ Ιουν 08, 2013 12:44 am

οντως Γιαννη εχεις δικιο δεν την ειχα προσεξει την εκανα μεγεθυνση στο iphone φιλε εχεις καλα ματια μπραβο cheers
skyh1gh
Μέλος
Μέλος

Κατα τυχη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κατα τυχη   Κατα τυχη Icon_minitimeΣαβ Ιουν 08, 2013 12:45 am

ασχετο μηπως ξερει καποιος να μου πει τι ρατσα ειναι ???? Καποιος μου ειπε οτι ειναι ιταλικες skeftome
Johnniebee
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος
Johnniebee

Αριθμός μηνυμάτων : 300

Κατα τυχη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κατα τυχη   Κατα τυχη Icon_minitimeΣαβ Ιουν 08, 2013 2:30 am

Δεν ξέρω τι ράτσα είναι πάντως σίγουρα δεν είναι ιταλικές... οι ιταλικές είναι πιο κόκκινες και η μάνες τους έχουν κατακοκκινη κοιλιά. αυτές είναι πολύ σκουρόχρωμες για ιταλίδες..
newbee
Μέλος
Μέλος
newbee

Αριθμός μηνυμάτων : 280

Κατα τυχη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κατα τυχη   Κατα τυχη Icon_minitimeΣαβ Ιουν 08, 2013 10:14 am

Φτιάξε λίγο τις κυψελες να κάθονται καλά, και να εχουν μια ελαφρια κλίση προς τα εμπρός.

Αν εχουν τοσα χορταρια και μπροστά από τις εισόδους κοψτα.

Που τα εχεις και χρησιμοποιείς ακόμη κηρόπανα?
skyh1gh
Μέλος
Μέλος

Κατα τυχη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κατα τυχη   Κατα τυχη Icon_minitimeΣαβ Ιουν 08, 2013 5:58 pm

τα χορταρια μπροστα απο τις εισοδους τα εχω κομμενα στα πλαγια δεν τα κοβω επιτηδες , ωστε να παει καποιος θα τα δω πατημενα και θα καταλαβω , καλαβρυτα οσο για τις κυψελες τις εχω βαλει με κλισει μπροστα απλος δεν φαινεται εδω καλα λογω των ανομαλιων του εδαφους

Κατα τυχη
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Με τις υγείες μας....
» Τρόποι για Δωρεάν Μελίσσια
» ΤΥΧΗ...ΒΑΡΟΑ...ΣΕΡΣΕΝΙΑ!!!!!
» Μέθοδος Κιρκίνη ή η τύχη του πρωτάρη ?
» πατεντα κατα κλοπης

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Melissologia :: Τα μελισσοκομικά :: Τι νέα από τα μελίσσια σας;-
Μετάβαση σε: