| Κατα τυχη | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
skyh1gh Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 131
| Θέμα: Κατα τυχη Παρ Ιουν 07, 2013 10:42 pm | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την skyh1gh στις Παρ Ιουν 07, 2013 10:55 pm, 1 φορά | |
|
| |
gmakhs Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 431
| Θέμα: Απ: Κατα τυχη Παρ Ιουν 07, 2013 10:54 pm | |
| Αν εννοείς αυτό πάνω είναι κηφήνας πολύ μπερδεύονται στην αρχή | |
|
| |
skyh1gh Μέλος
| Θέμα: Απ: Κατα τυχη Παρ Ιουν 07, 2013 10:56 pm | |
| εχεις δικιο φιλε μου τωρα που τις ξανα κοιταξα μου εμοιαζε πιο πολλη με κηφηνας και εμενα συγνωμη για το λαθος μου. | |
|
| |
skyh1gh Μέλος
| Θέμα: Απ: Κατα τυχη Παρ Ιουν 07, 2013 10:59 pm | |
| παντως ειμαι αρκετα τυχερος με τα μελισσια που αγορασα περσι ειναι παρα πολλη εργατικα και οι βασιλισσες ειναι τεραστιες αλλα ειναι και πολλη επιθετικα δεν μπορεις να τα εχεις ολα | |
|
| |
gmakhs Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Κατα τυχη Παρ Ιουν 07, 2013 10:59 pm | |
| | |
|
| |
pointerst Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 692
| Θέμα: Απ: Κατα τυχη Παρ Ιουν 07, 2013 11:13 pm | |
| Για να μην μπερδεύεσαι θα ψάχνεις την μέλισσα με την πιο μεκρια κοιλιά!Πολύ πιο μακρια απο αυτές που έχεις φωτογραφήσει.Συνήθως όταν βγάζεις το πλαίσιο που έχει την βασίλισσα,θα την δεις να περιφέρεται σε όλη την κεριθρα σε αντίθεση με τις άλλες μελισσες που είναι σχεδον στο ίδιο σημείο.Ένα κόλπο για να την βρεις εύκολα είναι να ψάχνεις τα πλαίσια που έχουν φρέσκο γόνο! | |
|
| |
gmakhs Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Κατα τυχη Παρ Ιουν 07, 2013 11:16 pm | |
| - pointerst έγραψε:
- Για να μην μπερδεύεσαι θα ψάχνεις την μέλισσα με την πιο μεκρια κοιλιά!Πολύ πιο μακρια απο αυτές που έχεις φωτογραφήσει.Συνήθως όταν βγάζεις το πλαίσιο που έχει την βασίλισσα,θα την δεις να περιφέρεται σε όλη την κεριθρα σε αντίθεση με τις άλλες μελισσες που είναι σχεδον στο ίδιο σημείο.Ένα κόλπο για να την βρεις εύκολα είναι να ψάχνεις τα πλαίσια που έχουν φρέσκο γόνο!
Σωστός!! Επίσης έχει και σχετικά μικρότερα φτερά από την κοιλια τις | |
|
| |
skyh1gh Μέλος
| Θέμα: Απ: Κατα τυχη Παρ Ιουν 07, 2013 11:20 pm | |
| επειδη αυτο ηταν με γοννο ημερας θεωρησα οτι ηταν πανω αλλα εκανα λαθος | |
|
| |
gianhs8 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 147
| Θέμα: Απ: Κατα τυχη Παρ Ιουν 07, 2013 11:43 pm | |
| στην τριτη φωτογραφια απανω δεξια φενεται καθαρα η βασιλισσα σχεδον μονη της [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
skyh1gh Μέλος
| Θέμα: Απ: Κατα τυχη Σαβ Ιουν 08, 2013 12:44 am | |
| οντως Γιαννη εχεις δικιο δεν την ειχα προσεξει την εκανα μεγεθυνση στο iphone φιλε εχεις καλα ματια μπραβο | |
|
| |
skyh1gh Μέλος
| Θέμα: Απ: Κατα τυχη Σαβ Ιουν 08, 2013 12:45 am | |
| ασχετο μηπως ξερει καποιος να μου πει τι ρατσα ειναι ???? Καποιος μου ειπε οτι ειναι ιταλικες | |
|
| |
Johnniebee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 300
| Θέμα: Απ: Κατα τυχη Σαβ Ιουν 08, 2013 2:30 am | |
| Δεν ξέρω τι ράτσα είναι πάντως σίγουρα δεν είναι ιταλικές... οι ιταλικές είναι πιο κόκκινες και η μάνες τους έχουν κατακοκκινη κοιλιά. αυτές είναι πολύ σκουρόχρωμες για ιταλίδες..
| |
|
| |
newbee Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 280
| Θέμα: Απ: Κατα τυχη Σαβ Ιουν 08, 2013 10:14 am | |
| Φτιάξε λίγο τις κυψελες να κάθονται καλά, και να εχουν μια ελαφρια κλίση προς τα εμπρός.
Αν εχουν τοσα χορταρια και μπροστά από τις εισόδους κοψτα.
Που τα εχεις και χρησιμοποιείς ακόμη κηρόπανα? | |
|
| |
skyh1gh Μέλος
| Θέμα: Απ: Κατα τυχη Σαβ Ιουν 08, 2013 5:58 pm | |
| τα χορταρια μπροστα απο τις εισοδους τα εχω κομμενα στα πλαγια δεν τα κοβω επιτηδες , ωστε να παει καποιος θα τα δω πατημενα και θα καταλαβω , καλαβρυτα οσο για τις κυψελες τις εχω βαλει με κλισει μπροστα απλος δεν φαινεται εδω καλα λογω των ανομαλιων του εδαφους | |
|
| |
| Κατα τυχη | |
|