| Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. | |
|
+27dammel63 Θοδωρής mpampis13 papadatas Βόρια Ευβοια plotinos fotis lympe spithoyras RODOSBEE Sakis G ΚΑΝΑΡΗΣ sotto BEAGLE Beemen Vasilis. ntriant captain θάνος65 beesbikos ethnic69 alexiskon beespyros myrtos geobees skamanakos monarchis beezy 31 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
BEAGLE Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 27
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Πεμ Απρ 24, 2014 1:31 am | |
| soto δεν εχει καποια σελιδα στο ιντερνετ το καταστημα να την δουμε σε φωτο. | |
|
| |
RODOSBEE Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 13
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Πεμ Απρ 24, 2014 9:44 am | |
| Eχω δει στην ανελ κατι παρομοιο αλλα η τιμη δεν εχει ΦΠΑ. Δεν νομιζω να ειναι ultra breeze γιατι τα μπαζακια δεν εχουν φερμουαρ.
| |
|
| |
sotto Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 77
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Πεμ Απρ 24, 2014 10:10 am | |
|
Δεν ξερω αν ειναι η συγκεκριμενη μαρκα αλλα μου φανηκε ιδια, οσο για τα πατζακια εχουν φερμουαρ γιατι την δοκιμασα θα την ειχα παρει γιατι μου την "αφηνε" 180? αλλα μου ηταν πολυ μεγαλη.
| |
|
| |
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Πεμ Απρ 24, 2014 11:53 am | |
| Καλημέρα, επικοινώνησα με την εταιρία στην Ελλάδα που προμηθεύει τη συγκεκριμένη φόρμα. Δεν είναι ultrabreeze. Η τιμή της είναι 196? χωρίς ΦΠΑ. Με τον ΦΠΑ φτάνει στα 246?. Αυτά για τη διευκρίνιση. Ευχαριστώ όσους επικοινώνησαν με πμ. Αν την έχει δοκιμάσει κάποιος ας μας πει αν είναι αδιάτρητη ή όχι. Η εισαγωγή της όντως είναι από τη Δανεία όπως μου είπε κάποιος φίλος από το forum. | |
|
| |
plotinos Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5
| Θέμα: Ultra breeze Δευ Απρ 28, 2014 9:49 pm | |
| Μπορεί κάποιος να μου πει πόσο χρόνο κάνει περίπου να φτάσει η ultrabreeze από Αμερική ; Την παραγγείλατε από την επίσημη σελίδα τους ή από amazon ;
| |
|
| |
plotinos Νέο Μέλος
| Θέμα: Έξοδα εκτελωνισμού !! Παρ Μάης 23, 2014 11:41 am | |
| Έφτασε μετά από ένα μήνα περίπου η ultrabreeze σε διαστάσεις XL, έκτος από τα έξοδα αποστολής και την ομολογουμένως τσουχτερή τιμή της, επιβαρύνθηκα με 16% έξοδα εκτελωνισμού, δηλαδή 56? επιπλέον. Συνολικά ξεπέρασε τα 200?... Μένει να δοκιμαστεί επί τω έργω.... | |
|
| |
ΚΑΝΑΡΗΣ Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 450
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Παρ Μάης 23, 2014 12:52 pm | |
| - plotinos έγραψε:
- Έφτασε μετά από ένα μήνα περίπου η ultrabreeze σε διαστάσεις XL, έκτος από τα έξοδα αποστολής και την ομολογουμένως τσουχτερή τιμή της, επιβαρύνθηκα με 16% έξοδα εκτελωνισμού, δηλαδή 56? επιπλέον. Συνολικά ξεπέρασε τα 200?... Μένει να δοκιμαστεί επί τω έργω....
Σόρυ αλλά εάν το 16% είναι 56, το 100% είναι 350, σωστά? Αρα ξεπέρασε τα 400?. | |
|
| |
plotinos Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Παρ Μάης 23, 2014 1:30 pm | |
| - ΚΑΝΑΡΗΣ έγραψε:
- plotinos έγραψε:
- Έφτασε μετά από ένα μήνα περίπου η ultrabreeze σε διαστάσεις XL, έκτος από τα έξοδα αποστολής και την ομολογουμένως τσουχτερή τιμή της, επιβαρύνθηκα με 16% έξοδα εκτελωνισμού, δηλαδή 56? επιπλέον. Συνολικά ξεπέρασε τα 200?... Μένει να δοκιμαστεί επί τω έργω....
Σόρυ αλλά εάν το 16% είναι 56, το 100% είναι 350, σωστά? Αρα ξεπέρασε τα 400?. Για την ακρίβεια με χρέωσαν 16% φόρο Β00, 2,5% Α00 φόρο ΔΕΤΕ κατ' αποκοπή Δασ/ση σύμφωνα με ΚΑΝ ΕΚ 295/08, επί αρχικού ποσού 215,98?. Σ' αυτά πρόσθεσε και 12? τέλη διαχείρισης και λοιπών επιβαρύνσεων από ΕΛΤΑ. | |
|
| |
spithoyras Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 565
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Παρ Μάης 23, 2014 1:43 pm | |
| Δηλαδη plotino πληρωσες στο συνολο 272 ευρω για να φτασει στα χερια σου ? | |
|
| |
plotinos Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Παρ Μάης 23, 2014 1:48 pm | |
| - spithoyras έγραψε:
- Δηλαδη plotino πληρωσες στο συνολο 272 ευρω για να φτασει στα χερια σου ?
Ακριβώς !! Μακάρι να είναι τόσο καλή όσο λένε, γιατί δε μου περισσεύουν αυτά τα λεφτά και στη Ρόδο τα μελισσάκια μας είναι πολύ πιο επιθετικά από άλλες περιοχές. Αν την περνάνε τα κεντριά τους, θα μου είναι τελείως άχρηστη. | |
|
| |
Βόρια Ευβοια Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Τετ Ιουλ 30, 2014 2:02 pm | |
| για και απο εμενα τελικα εχεισ κανενασ δοκιμασει αυτη τησ ΑΝΕΛ?η καπια παρομια? | |
|
| |
Βόρια Ευβοια Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Δευ Σεπ 22, 2014 5:28 pm | |
| | |
|
| |
ethnic69 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 658
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Δευ Σεπ 22, 2014 8:03 pm | |
| Μαλλον κανενας γιατι ειναι ακριβη , καιο δεν ειναι και αυθεντικη ... | |
|
| |
Βόρια Ευβοια Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Δευ Σεπ 22, 2014 10:33 pm | |
| αρα παμε για 200κοσαρι | |
|
| |
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Τρι Σεπ 23, 2014 7:35 am | |
| Αν προσθέσεις και το ΦΠΑ η ίδια τιμή βγαίνει πάνω κάτω. Γιατί να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο που μοιάζει σαν Ferrari και έχει παρόμοια τιμή και να μην αγοράσεις πραγματική Ferrari? το ίδιο είναι και η UBreeze. | |
|
| |
papadatas Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 10
| Θέμα: UBreeze Παρ Ιαν 02, 2015 8:25 pm | |
| Παρακολουθησα την συζήτηση και αποφάσισα να προμηθευτώ και εγώ την UBreeze..... Την πηρα απο το amazon καθως σε μυνημα που εστειλα στην εταιρια , μου ειπαν και αυτοι να την παρω απο εκει..... το τελικο κοστος εφτασε τα 335 ευρα... θα μπορουσα να γλυτωσω 30 αυρα αλλα την ειθελα συντομα..... πολυ καλο το προιον αλλα πολλα και τα χρηματα..... περιμενω να τν δω και στην χρηση....
| |
|
| |
mpampis13 BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1393
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Σαβ Ιαν 03, 2015 8:10 pm | |
| αν θελεις γραψε μας μετα την δοκιμη που θα κανεις την αποψη σου και τις παρατηρησεις σου. | |
|
| |
papadatas Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 10
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Σαβ Ιαν 03, 2015 8:37 pm | |
| σιγουρα θα το κανω, αν και τα κοριτσια τωρα δεν κουνιόνται....... θα αργησω λιγο.... παντως σαν πρωτη ματια ειναι πολυ προσεγμένη κατασκευή , Και σιγουρα μπορει καποιος να την φοραει με ανεση και στην ζεστη.... φανταστειτε οτι ειναι ημιδιαφανές.... τρια δίχτυα , ενα χοντρο και 2 ψιλα που εχουν παχος κατι λιγοτερο απο εναν ποντο...... ανετη στο να την φορεσει καποιος αλλα και στο να τν βγαλει.... τωρα στην μαχη θα ενμερωσω οταν την δοκιμασω | |
|
| |
geobees Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 281
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Σαβ Ιαν 03, 2015 11:28 pm | |
| papadatas καλοφόρετη! Χωρίς υπερβολή, είναι τα καλύτερα χρήματα που έχω δώσει για μελισσοκομικό υλικό! Να ενημερώσω ότι μετά από 2 χρόνια εντατικής ενασχόλησης (φοριέται σχεδόν καθημερινά) δεν έχει παρουσιάσει απολύτως το παραμικρό πρόβλημα. Την πλένω στο πλυντήριο κάθε 2 μήνες (προσοχή η κουκούλα θέλει στο χέρι) στους 40 βαθμούς με μπόλικο απορρυπαντικό. Μετά το στέγνωμα περνάω με λίγο κερί ή κεραλοιφή όλα τα φερμουάρ της…πολύ μεγάλη διαφορά! | |
|
| |
ntriant Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 81
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Κυρ Ιαν 04, 2015 8:16 pm | |
| μου την εκαψε το καπνιστηρι,ειχα πριονιδι και μικρεσ σπιθες ανοιξαν καμμια δεκαπενταρια τρυπουλες.Θελει ενισχυση μπροστα(κοιλια-μπουτια και στο τελειωμα απο το ποδι γιατι εκει την τρωνε τα αγκαθια) με υφασμα αλλιως θα την πατησετε.Τσιμπηματα δεχτηκα μονο στους ωμους οπου τεντωνει | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Κυρ Ιαν 04, 2015 8:32 pm | |
| Μισό....για την ίδια στολή λες;;...μα λένε ότι δεν καίγεται και ότι δεν περνάει το κεντρί... | |
|
| |
geobees Μέλος
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Κυρ Ιαν 04, 2015 8:46 pm | |
| Πλαστική είναι βρε Μπάμπη, όχι από αμίαντο! Άμα προσγειωθούν καύτρες επάνω τι να κάνει η στολή; Έχω φάει μόνο μιά φορά κεντριά όταν τεντώθηκε (υπερβολικά) στους ώμους όπως στην περίπτωση του ntriant.
ntriant…κρίμα τέτοιο ατύχημα, μη χολοσκάς, μπορείς να την ράψεις στα σημεία αυτά όπως και το να βάλεις ενισχύσεις άνετα! | |
|
| |
Θοδωρής Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 88
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Κυρ Ιαν 04, 2015 8:58 pm | |
| Συγνώμη για την ολίγον άσχετη επέμβαση αλλά θα ήθελα να μου ξεκαθαρίσετε κάτι σχετικά με τα τσιμπήματα. Βλέπω διάφορα βίντεο στο youtube (και κυρίως τα ωραία βίντεο που ανεβάζει ο "ellinikomeli") και βλέπω ότι ακόμη και στον τρύγο οι μέλισσες είναι ήρεμες και καθόλου επιθετικές, ενώ ο μελισσοκόμος δε φορά ποτέ μάσκα ή γάντια. Εντάξει, υπάρχουν δύο παράγοντες. Ο πρώτος είναι η εμπειρία και οι χειρισμοί ώστε τα μελίσσια να μην εξαγριωθούν και ο δεύτερος είναι ότι ο καθένας θα επέλεγε να ανεβάσει βίντεο με ήρεμα μελίσσια, άρα η ηρεμία που βλέπουμε εκεί δε σημαίνει ότι υπάρχει παντού και πάντα, ακόμη και στον ίδιο μελισσοκόμο. Διαβάζω όμως κι εδώ και αντιλαμβάνομαι ότι οι μέλισσες επιτίθενται και τσιμπάνε όπου βρουν πρόσφορο έδαφος, στα γόνατα, ακόμη και στους ώμους. Φαντάζομαι δηλαδή ότι αν δε φορούσατε και στολή οι μέλισσες θα κέντριζαν παντού! Είναι τόσο έντονο το φαινόμενο της επιθετικότητας τελικά; | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Κυρ Ιαν 04, 2015 9:12 pm | |
| geobees συγνωμη αλλα νομιζω οτι δεν καιγοταν,μαλον λαθος θυμαμαι..εσενα σου εχει καει? και κατι ακομα...πλαστικη??τι εννοεις? | |
|
| |
geobees Μέλος
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Κυρ Ιαν 04, 2015 9:32 pm | |
| Eξωτερικό, ενδιάμεσο (αποστάτης για το κεντρί) και εσωτερικό είναι συνθετικά υλικά (πλαστικό). Το ενδιάμεσο υλικό είναι υδρόφιλο ώστε να συγκρατεί τον ιδρώτα. Σε συνθήκες καύσωνα, έντονης εφίδρωσης και τεντώματος της στολής υπάρχει περίπτωση να περάσει το κεντρί (στην περίπτωσή μου) χωρίς όμως να παγιδευτεί στην πλέξη τελικά. Στην φωτογραφία φαίνεται καθαρά η διάταξη και οι αποστάσεις που δημιουργούνται μεταξύ τους. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][/url] | |
|
| |
| Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. | |
|