| Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. | |
|
+27dammel63 Θοδωρής mpampis13 papadatas Βόρια Ευβοια plotinos fotis lympe spithoyras RODOSBEE Sakis G ΚΑΝΑΡΗΣ sotto BEAGLE Beemen Vasilis. ntriant captain θάνος65 beesbikos ethnic69 alexiskon beespyros myrtos geobees skamanakos monarchis beezy 31 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
BEAGLE Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 27
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Τετ Μαρ 19, 2014 8:05 am | |
| παιδια ειδα και μια στολη στην ιστσελιδα της anel με καπου 200 ευρω, εχει καμια σχεση σαν ποιοτητα με την ultrabreeze?? την εχει κανεις?? | |
|
| |
BEAGLE Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Τετ Μαρ 19, 2014 8:16 am | |
| αν και στην τιμη βγαινει στα ιδια λεφτα με την ultrabreeze γιατι τωρα που το ξανακοιταξα η τιμη ειναι χωρις φπα. | |
|
| |
Vasilis. Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 332
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Τετ Μαρ 19, 2014 11:08 am | |
| ο μονος λογος πιστευω για να επιλεξεις μια τετοια στολη ειναι για τον τρυγο τον ιουλιο.δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να δηλωνει μελισσοκομος κ να αποφευγει τα τσιμπηματα.ειναι μερος της δουλειας κ αυτο.ειναι αναποφευκτο νομιζω | |
|
| |
beezy Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 340
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Πεμ Μαρ 20, 2014 10:14 am | |
| - Vasilis. έγραψε:
- ο μονος λογος πιστευω για να επιλεξεις μια τετοια στολη ειναι για τον τρυγο τον ιουλιο.δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να δηλωνει μελισσοκομος κ να αποφευγει τα τσιμπηματα.ειναι μερος της δουλειας κ αυτο.ειναι αναποφευκτο νομιζω
Bασίλη τώρα σε λίγο καιρό που θα αρχίσουν οι έλεγχοι για βασιλοκέλια σμηνουργίας σε δυόροφα μελίσσια σε προσκαλώ στο μελισσκομείο μου να πάρεις μια γεύση από το μέρος της δουλειας... | |
|
| |
sotto Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 77
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Πεμ Μαρ 20, 2014 10:22 am | |
| - beezy έγραψε:
- Vasilis. έγραψε:
- ο μονος λογος πιστευω για να επιλεξεις μια τετοια στολη ειναι για τον τρυγο τον ιουλιο.δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να δηλωνει μελισσοκομος κ να αποφευγει τα τσιμπηματα.ειναι μερος της δουλειας κ αυτο.ειναι αναποφευκτο νομιζω
Bασίλη τώρα σε λίγο καιρό που θα αρχίσουν οι έλεγχοι για βασιλοκέλια σμηνουργίας σε δυόροφα μελίσσια σε προσκαλώ στο μελισσκομείο μου να πάρεις μια γεύση από το μέρος της δουλειας... Μ'αρεσεις... τωρα αν θελεις για περισσοτερη ασφαλεια μπορεις να πας με χαρτοκουτο οπως βλεπουμε στην πιο πανω φωτο. | |
|
| |
Vasilis. Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Πεμ Μαρ 20, 2014 11:21 pm | |
| Φίλε beezy δεν αντιλέγω οτι μπορεί να κάνει θαύματα απλά δεν πιστεύεις οτι εχω δίκιο σε αυτο που λέω;οκ να δεχτώ οτι κάποιος δεν αντέχει την ζέστη κ την παίρνει.ομως δεν μπορώ να δεχτώ οτι κάποιος θέλει να ειναι μελισσοκομος χωρίς να δέχεται τσιμπήματα.δεν λέω κ εγω προσπαθώ να τα αποφεύγω αλλα ειναι μέρος της δουλειάς.δεν μπορείς να τα αποφευγεις στο 100%. | |
|
| |
BEAGLE Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Παρ Μαρ 21, 2014 9:17 am | |
| vasili δεν ειναι τοσο τα τσιμπιματα αλα αυτη η ρουφιανα η ζεστη, οταν αρχιζει να σε πιανει εκεινο το τρεμουλο και η ταχυκαρδια, και να ετοιμαζεσαι για αγγελουδι η για διαβολακος αστα να πανε. | |
|
| |
Vasilis. Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Παρ Μαρ 21, 2014 10:13 am | |
| Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα κ ειναι ο μόνος λόγος για να την αγοράσω.περσι πήγα τον Αύγουστο να τους βάλω κάτι μελωμένα πλαίσια για να τα καθαρίσουν 1 το μεσημέρι σε 30 Παραφυάδες.σε 20 λεπτά έχασα τη γη κάτω απο τα πόδια μου.ειδα κ έπαθα να φτάσω σπίτι στο Τσακ η θερμοπληξία. | |
|
| |
beezy Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Παρ Μαρ 21, 2014 11:12 am | |
| 0 τσιμπήματα αποκλείεται να έχεις, θα πρέπει πολύ απλά να μην ασχολείσαι με μελίσσια. Από το 0 όμως μέχρι το 20-30 κεντρίσματα σε κάθε χρονοβόρα επιθεώρηση / εργασία έχει μεγάλη διαφορά. Από εκεί και έπειτα η στολή σου επιτρέπει να πηγαίνεις για ζόρικες δουλειές που εκνευρίζουν τα μελίσσια με κοντομάνικο και βερμούδα, δε νομίζω να μπορεί να το κάνει κάποιος αυτό με μια μάσκα μόνο και ανάλογο ντύσιμο... δεν εννοώ να πας να βάλεις ενα πλαίσιο, εννοώ καταστάσεις που το είδος της εργασίας - επιθεώρησης αναστατώνει τα μελίσσια όσο προσεκτικός και εαν είσαι και γίνονται πολύ επιθετικά.
Ξαναγράφω ότι είναι η καλύτερη επένδυση που έχω κάνει σε μελισσοκομικό εξοπλισμό. Το κόστος ναι, είναι μεγάλο, αλλά το να δουλεύεις χωρίς να κινδυνεύεις να λιποθυμήσεις δεν ξέρω πόσο κοστολογείται... και μετά από τόσο καιρό ζόρικης χρήσης με μεταφορές και δεκάδες επισκέψεις στα μελίσσια η στολή δεν έχει πάθει το παραμικρό, ούτε σκισίματα, ούτε ανοίγματα, ούτε τίποτα. | |
|
| |
ΚΑΝΑΡΗΣ Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 450
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Παρ Μαρ 21, 2014 5:37 pm | |
| - Vasilis. έγραψε:
- ομως δεν μπορώ να δεχτώ οτι κάποιος θέλει να ειναι μελισσοκομος χωρίς να δέχεται τσιμπήματα.
Αυτές τις ιδεοληψίες, ότι και καλά πρέπει να τσιμπιέμαι για να αποδείξω πόσο μελισσοκόμος είμαι, να τις προσέξεις. Μας ακούει και κόσμος... | |
|
| |
Sakis G Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 605
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Σαβ Μαρ 22, 2014 6:58 am | |
| Επειδη ειμαι <<ενας απο αυτους που σας ακουει>> φιλε Καναρη ,οφειλω να παρατηρησω οτι δεν διεκρινα καμια τετοια ιδεοληψια στα γραφομενα του Vasiliς ,οπως τουλαχιστον εσυ την περιγραφεις. Εκεινο που καταλαβα σαν θεση του ειναι ,οτι <<οποιος θελει να ασχοληθει με την μελισσαοκομια ,θα πρεπει να γνωριζει οτι δεν υπαρχει τροπος να αποκλεισει τελειως τα τσιμπιματα. Και το γεγονος αυτο θα πρεπει να το αποδεχεται και να το συνυπολογιζει>> Με τη θεση αυτη συμφωνω και γω και φανταζομαι και πολλοι ακομη.Γιαυτον ακριβως τον λογο η μελισσοκομια ειναι απαγορευτικη σε ατομα με αλλεργια στο δηλητηριο της μελισσας. Αλλο θεμα ειναι, το να προσπαθησω να περιορισω κατα το δυνατον το φαινομενο.Αυτο το τελευταιο και λογικο ειναι και επιβαλλεται.Κανεις νομιζω δεν εξεφρασε κατι διαφορετικο. | |
|
| |
ΚΑΝΑΡΗΣ Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Σαβ Μαρ 22, 2014 7:49 am | |
| Ξέρεις φίλε, κυκλοφορούν κάτι στερεότυπα τύπου: αν δεν σε τσιμπήσουν, μελισσοκόμος δεν γίνεσαι. Αλλος αντέχει, άλλος όχι. Πόσοι εδώ μέσα δεν καμαρώνουν αν πάνε στα μελίσσια χωρίς μάσκα? Λες και είναι κατόρθωμα. Αυτό στηλίτευσα. Αν δεν εννοούσε αυτό, ο Βασίλης, πάω πάσο και ζητώ συγνώμη. | |
|
| |
Vasilis. Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Σαβ Μαρ 22, 2014 4:53 pm | |
| οχι φιλε καναρη σε καμια περιπτωση δεν εννοουσα αυτο.πηγαινω σε μελισσια πανω απο 10 χρονια κ ομως τα τσιμπηματα στην μουρη δεν τα γουσταρω με τιποτα.την μασκα πολλες φορες μπορει να την βγαλω αφου μπω στο αμαξι.απλα πιστευω οτι τα τσιμπηματα ειναι αναποφευκτα σε αυτο το επαγγελμα.εννοω πως ενας που δεν τα αντεχει σε κανενα βαθμο οτι ισως θα επρεπε να σκεφτει πολυ σοβαρα αν θα ασχοληθει με μελισσια γιατι οπως ειπα ειναι μερος τησ δουλειας.κ τι εννοω:δεν αναφερομαι καν στις επιθεωρησεις,φαντασου εναν που δεν αντεχει τα τσιμπηματα πως θα τρυγησει?αντε κ εχει μια τετοια στολη περνει τα πατωματα απο τον τρυγο παει σπιτι.θα ξεφορτωσει ντυμενος(πραγμα αστειο)θα βαλει τις κηρηθρες στον μελιτοεξαγωγεα ντυμενος γιατι στα πατωματα σιγουρα θα υπαρχουν μελισσες......αναφερομαι σε αυτες τις περιπτωσεις.παντως για την ζεστη ειναι αριστη επιλογη αν υπηρχε η δυνατοτητα θα την ειχα παρει δεν λεω οχι | |
|
| |
ΚΑΝΑΡΗΣ Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Σαβ Μαρ 22, 2014 7:42 pm | |
| Να' χαμε και κανα τσίπουρο, θα το λύναμε σίγουρα το ζήτημα. Φαίνεται εγώ αρπάχτηκα επηρεασμένος από κάτι απολυτότητες.... | |
|
| |
RODOSBEE Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 13
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Δευ Απρ 21, 2014 6:49 pm | |
| Χριστος Αμεστη και χρονια πολλα .Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τη κουκουλα της συγκεκριμενης στολης επιδη εχω μια στολη με κουκουλα τιπου σεριφ εχω θεμα με τη ζεστη λογο του συρματος της κουκουλας ειναι μαυρο και οτι δεν εχει καπελο τημ κανει πιο ζεστη απο τη αλλη στολη με καπελο.Αν και βλεπω την pigeonmountain εχει και με καπελο εχει ομως την ιδια ποιοτητα? Επισης εχω δει και ο dadant εχει βγαλει κατι παρωμειο με λιγοτερα χρηματα.http://www.dadant.com/catalog/product_info.php?cPath=34_64&products_id=1420 | |
|
| |
spithoyras Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 565
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Τρι Απρ 22, 2014 4:17 pm | |
| Φιλε beezy πως εβγαλες ακρη με τα αμερικανικα νουμερα της στολης ? Βρηκες καποιο οδηγο ? Εγω λιγο που εψαξα χαθηκα. Λοιπον τωρα ανακριση προσωπικων δεδομενων Τι υψος εχεις ? Ποσα κιλα εισαι ? Εχεις κοιλιτσα ? Τι νουμερο τελικα πηρες ?.........Το μονο προβλημα Θα ειναι η αλλαγη λογω μεταφορικων. | |
|
| |
beezy Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Τρι Απρ 22, 2014 6:44 pm | |
| - spithoyras έγραψε:
- Φιλε beezy πως εβγαλες ακρη με τα αμερικανικα νουμερα της στολης ? Βρηκες καποιο οδηγο ? Εγω λιγο που εψαξα χαθηκα. Λοιπον τωρα ανακριση προσωπικων δεδομενων Τι υψος εχεις ? Ποσα κιλα εισαι ? Εχεις κοιλιτσα ? Τι νουμερο τελικα πηρες ?.........Το μονο προβλημα Θα ειναι η αλλαγη λογω μεταφορικων.
177 ειμαι και νορμαλ σε κιλα χωρις κοιλίτσα, με αυτά τα στοιχεία επικοινώνησα μαζί τους και μου πρότειναν το XL νούμερο το οπόιο μου είναι πολύ άνετο χωρίς βέβαια να κρεμάει. Γενικά πάρτην φαρδιά να μπορείς να την φοράς και φθινόπρωο ή νωρίς την άνοιξη με χοντρά ρούχα από κάτω. | |
|
| |
spithoyras Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 565
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Τρι Απρ 22, 2014 7:06 pm | |
| Ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε. Να'σαι καλα. | |
|
| |
fotis lympe Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 12
| Θέμα: Στολή ULTRABREEZE Τρι Απρ 22, 2014 8:12 pm | |
| Tην συγκεκριμένη στολή την έχει και κατάστημα στην Αθήνα.Πουλάνε και χωριστά το μπουφάν.Τιμή γύρω στα 60 ευρώ το μπουφάν.Ολόκληρη στολή είναι γύρω στα 200 ευρώ. | |
|
| |
sotto Μέλος
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Τετ Απρ 23, 2014 4:55 pm | |
| - fotis lympe έγραψε:
- Tην συγκεκριμένη στολή την έχει και κατάστημα στην Αθήνα.Πουλάνε και χωριστά το μπουφάν.Τιμή γύρω στα 60 ευρώ το μπουφάν.Ολόκληρη στολή είναι γύρω στα 200 ευρώ.
Αν μπορεις στειλε με Π.Μ. στοιχεια που υπαρχει μην φανει στο φορουμ σαν διαφημηση. | |
|
| |
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Τετ Απρ 23, 2014 5:52 pm | |
| Στείλε και σε μένα π.μ. Αν και νομίζω πως δεν είναι αυτή. Μου φαίνονται λίγα τα 200? για Ελλάδα. | |
|
| |
RODOSBEE Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 13
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Τετ Απρ 23, 2014 6:32 pm | |
| Στειλε και σε μενα π.μ. αν δεν μπορεισ να γραψεις το ονμα του μαγαζιου.
| |
|
| |
sotto Μέλος
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Τετ Απρ 23, 2014 6:42 pm | |
| - monarchis έγραψε:
- Στείλε και σε μένα π.μ. Αν και νομίζω πως δεν είναι αυτή. Μου φαίνονται λίγα τα 200? για Ελλάδα.
Εγω την βρηκα 200? αλλα θελω μονο μπουφαν ενω αυτη που βρηκα ειναι ολοσωμη φορμα Οποιος θελει μπορω να του στειλω π,μ, | |
|
| |
ΚΑΝΑΡΗΣ Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Τετ Απρ 23, 2014 7:19 pm | |
| Στείλε και σε μένα παρακαλώ. | |
|
| |
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Απ: Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. Τετ Απρ 23, 2014 9:46 pm | |
| Sotto πρόκειται για την αυθεντική ultrabreeze ή κάποια που να είναι παρόμοια; Κυκλοφορούν αρκετές αλλά οι περισσότερες είναι διατρητές και όχι αδιάτρητες όπως είναι η ultrabreeze. | |
|
| |
| Στολή UltraBreeze μια mini παρουσίαση. | |
|