| Φέρνουν γύρη, σημαίνει γόνος ? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
karnet Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 342
| Θέμα: Φέρνουν γύρη, σημαίνει γόνος ? Δευ Δεκ 31, 2012 8:17 pm | |
| Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά, Σήμερα είχε καλή μέρα έφτασε μέχρι και 15 βαθμούς με ήλιο και πέρασα να δω τι γίνεται. Είδα τα πιο πολλά μελίσσια να φέρνουν γύρη, έστω και λίγη, δεδομένης της εποχής σημαίνει ότι ξεκίνησαν πάλι τον γόνο ( υποθέτω ότι είχαν σταματήσει μέσα ΔΕΚ όταν ήταν κάτω από το μηδεν για πολλές μέρες ) ή απλά βρίσκουν την ευκαιρία στις καλές μέρες να αυξήσουν τα αποθέματα. Επίσης παρατήρησα κάποια πολύ μεγάλα κίτρινα φορτία, ασυνήθιστα μεγάλα τα οποία δεν είναι κουμαριάς. Έχω την εντύπωση ότι της κουμαριάς είναι κρεμ, αν γνωρίζει κάποιος ας το επιβεβαιώσει να ξέρουμε. | |
|
| |
thanasis Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 137
| Θέμα: Απ: Φέρνουν γύρη, σημαίνει γόνος ? Δευ Δεκ 31, 2012 8:49 pm | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την thanasis στις Δευ Δεκ 31, 2012 9:31 pm, 1 φορά | |
|
| |
neos Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 129
| Θέμα: Απ: Φέρνουν γύρη, σημαίνει γόνος ? Δευ Δεκ 31, 2012 8:54 pm | |
| Ε οχι και καμια σχεση η γυρη με τον γονο ! Φερνουν γυρη το πιθανοτερο να εχουν γονους. | |
|
| |
BASILISP Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 407
| Θέμα: Απ: Φέρνουν γύρη, σημαίνει γόνος ? Τρι Ιαν 01, 2013 10:40 am | |
| Και εδώ συνεχίζουν να φέρνουν γύρη, ευτυχώς το δεντρολίβανο που έβαλα... Στο δυνατό μελίσσι μου έχω αρκετό γόνο. Καλή χρόνια παιδιά! | |
|
| |
ouranis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 325
| Θέμα: Απ: Φέρνουν γύρη, σημαίνει γόνος ? Τρι Ιαν 01, 2013 11:41 pm | |
| μουσμουλια μπορει να ειναι η γυρη που λες ειναι η εποχη τους και δινει κ πολυ .γυρη ναι σημαινει γονος | |
|
| |
karnet Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 342
| Θέμα: Απ: Φέρνουν γύρη, σημαίνει γόνος ? Τετ Ιαν 02, 2013 10:39 am | |
| Μουσμουλιά δεν είχα δει, δεν το ήξερα κιόλας σαν φυτό. Όμως ρώτησα και μου είπαν ότι υπάρχουν κάποιες διάσπαρτα και ότι μάλιστα είναι και ανθισμένες, όχι πλήρως. Οπότε σχεδόν συμπληρώθηκε σχεδόν ( πάντα θα υπάρχει κάτι που ξεφεύγει ) το ετήσιο παζλ των ανθοφοριών στην περιοχή. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Αν ξέρει κανείς το χρώμα της γύρης της Κουμαριάς ας μας το πει για να είμαστε πλήρης με την χειμερινή γύρη. | |
|
| |
newbee Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 280
| Θέμα: Απ: Φέρνουν γύρη, σημαίνει γόνος ? Τετ Ιαν 02, 2013 2:50 pm | |
| Λευκό χρώμα προς ανοιχτό κίτρινο έχει η γύρη της κουμαριάς | |
|
| |
melisaki7 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 45
| Θέμα: Απ: Φέρνουν γύρη, σημαίνει γόνος ? Τετ Ιαν 09, 2013 8:06 pm | |
| πριν βδομάδες και πριν πιάσουν τα κρύα κουβαλούσαν και γύρη κόκκινο χρώμα.ξέρει κανένας από τι φυτό είναι? | |
|
| |
| Φέρνουν γύρη, σημαίνει γόνος ? | |
|