| Πιάσιμο Αφεσμού βήμα-βήμα(βιντεο) | |
|
+5Φώτης ethnic69 Throubee Johnniebee πετροςμελ 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
πετροςμελ Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 35
| Θέμα: Πιάσιμο Αφεσμού βήμα-βήμα(βιντεο) Τρι Μάης 21, 2013 2:09 pm | |
| | |
|
| |
Johnniebee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 300
| Θέμα: Απ: Πιάσιμο Αφεσμού βήμα-βήμα(βιντεο) Τρι Μάης 21, 2013 3:27 pm | |
| Πολύ ωραίο βίντεο φίλε...
Το έχεις τραβήξει εσυ;;;
Εσύ είσαι ο μελισσοκόμος που φαίνεται;;;; | |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| |
| |
ethnic69 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 658
| Θέμα: Απ: Πιάσιμο Αφεσμού βήμα-βήμα(βιντεο) Τρι Μάης 21, 2013 10:38 pm | |
| Αυτο το μαυρο πανι τι ρολο παιζει; Και πως δεν φοβαστε χωρις στολη .... εγω το βιντεο εβλεπα και καμια δυο φορες τρομαξα με το ζζζ που ακουγα | |
|
| |
πετροςμελ Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Πιάσιμο Αφεσμού βήμα-βήμα(βιντεο) Παρ Μάης 31, 2013 4:02 pm | |
| Λοιπον και τωρα απαντησεις Ναι φιλε.Εγω ειμαι ο μελισσοκομος που φαινεται! Δεν ειναι dubstep...ειναι chillstep...μοιαζουν αρκετα αλλα δεν ειναι το ιδιο ειδος... Aυτο το μαυρο πανι ειναι μια απλη παλια καλτσα στην οποια εχουμε ριξει μερικες σταγονες αρωματος μελισσοχορτου.Αυτο βοηθαει στο να προσελκυσει το μελισσι στο σημειο που θελουμε εμεις και να μην παει οπου θελει αυτο! Γινετε συνδρομητες στο καναλι μας στο youtube [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
Φώτης Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 158
| Θέμα: Απ: Πιάσιμο Αφεσμού βήμα-βήμα(βιντεο) Παρ Μάης 31, 2013 5:54 pm | |
| Ωραίο βίντεο φίλε Πέτρο. Ethnic οι αφεσμοί ποτέ δεν έχουν επιθετικότητα. Δεν χρειάζοντε στολή. | |
|
| |
yiorgos Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 204
| Θέμα: Απ: Πιάσιμο Αφεσμού βήμα-βήμα(βιντεο) Παρ Μάης 31, 2013 7:48 pm | |
| - πετροςμελ έγραψε:
- Λοιπον και τωρα απαντησεις
Δεν ειναι dubstep...ειναι chillstep...μοιαζουν αρκετα αλλα δεν ειναι το ιδιο ειδος... /user/meliflorinas[/url] ωραιο το βιντεο!!! ενδιαφερον αυτο με την καλτσα και το αιθεριο!! αλλα αυτα τα......... dubstep+chillstep με μπερδεψαν τελειος!!! και δεν μπορω να καταλαβω και σε τι αναφερεστε!!!! αμα μπορει να βοηθηση καποιος να καταλαβουμε....... | |
|
| |
thanasis Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 137
| Θέμα: Απ: Πιάσιμο Αφεσμού βήμα-βήμα(βιντεο) Παρ Μάης 31, 2013 8:25 pm | |
| φιλε αν δεν βάλεις μέσα γόνο μέσα δεν νομίζω να κάτσει το μελίσσι | |
|
| |
Johnniebee Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Πιάσιμο Αφεσμού βήμα-βήμα(βιντεο) Σαβ Ιουν 01, 2013 1:47 am | |
| Φίλε Γιώργο στη μουσική αναφέρονται...Ασχετο από το θέμα μας... | |
|
| |
kosmas Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 378
| Θέμα: Απ: Πιάσιμο Αφεσμού βήμα-βήμα(βιντεο) Σαβ Ιουν 01, 2013 2:02 am | |
| Θαναση γιατι να μην κατσει το μελισσι? | |
|
| |
Johnniebee Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Πιάσιμο Αφεσμού βήμα-βήμα(βιντεο) Σαβ Ιουν 01, 2013 3:45 pm | |
| Όντως... Γιατι να μην κάτσει;;;;;;;;;;; Εγώ νομίζω θα έκατσε... | |
|
| |
kosmas Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 378
| Θέμα: Απ: Πιάσιμο Αφεσμού βήμα-βήμα(βιντεο) Σαβ Ιουν 01, 2013 4:29 pm | |
| 3 αφεσμους που εχω πιασει δεν εβαλα ποτε γονο .. Μονο 3 αχτιστα κερια και λιγο ζυμαρακι. | |
|
| |
thanasis Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 137
| Θέμα: Απ: Πιάσιμο Αφεσμού βήμα-βήμα(βιντεο) Σαβ Ιουν 01, 2013 4:58 pm | |
| εάν βάλεις γόνο μέσα οι μέλισσες θα κάτσουν θέλουν δεν θέλουν για να περιποιηθούν τον γόνο!έχεις 100%100 επιτυχία!!αν δεν βάλεις μέσα γόνο δεν είναι σίγουρο υπάρχει περίπτωση το μελίσσι να φύγει πάλι | |
|
| |
πετροςμελ Νέο Μέλος
| Θέμα: Γονος Σαβ Ιουν 01, 2013 5:29 pm | |
| Οσο αναφορα τον γονο...πρεπει να βαλεις γονο για να κατσει σιγουρα το μελισσι διοτι οι μελισσες εχουν την ιδιοτητα οταν βρισκουν μισοτελειωμενη δουλεια απο αλλο μελισσσι να την συνεχιζουν σαν να ηταν δικια τοους! Αν δειτε πιο προσεκτικα το βιντεο θα παρατηρησετε οτι εκτος απο τα ακτιστα λευκα κερια βαζουμε και ενα μαυρο πιο παλιο...αυτο ειναι απο αλλο μελισσι και εχει γονο! και επισης οσο πιο μαυρο ειναι το κερι τοσο πιο πολυ βολεθει την βασιλισσα να γεννησει | |
|
| |
Johnniebee Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Πιάσιμο Αφεσμού βήμα-βήμα(βιντεο) Σαβ Ιουν 01, 2013 7:35 pm | |
| - πετροςμελ έγραψε:
- οσο πιο μαυρο ειναι το κερι τοσο πιο πολυ βολεθει την βασιλισσα να γεννησει
Τότε γιατί τα αλλάζουμε τα μάυρα με καινούργια... Εγώ είχα την εντύπωση οτί στα μάυρα πλάισια δεν βγαίνουν καλές μέλισσες, βγαίνουν πολύ μικρές γιατί από τα πολλά κουκούλια έχει μικρίνει πολύ το εσωτερικό τους. Παρόλα αυτά η Βασιλισσα τα προτιμά????? | |
|
| |
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Απ: Πιάσιμο Αφεσμού βήμα-βήμα(βιντεο) Σαβ Ιουν 01, 2013 10:21 pm | |
| Δεν υπάρχει κάποιος συσχετισμός με την άνεση της ανατομικότητας μιας παλιάς κηρήθρας που να αποδεικνύει την επιλογή της Β. να γεννάει σε μαύρες κηρήθρες. Αλλωστε όπως προαναφέρθηκε οι παλιές κηρήθρες στενεύουν με τις πολλές γέννες. Αυτό που προσελκύει τον αφεσμό και τη Β. Σε μια μαύρη κηρήθρα αντί σε ένα πενταρι π.χ. με άχτιστα φύλλα κεριού, είναι λόγω του ότι από τη φύση της η μέλισσα κουβαλάει μέσα της μητρικό ένστικτο. Ισως αυτό είναι που την βολεύει και τη Β. Αλλά και τις εργάτριες που ας μην ξεχνάμε κάποιες απο αυτές έχουν το ρόλο της παρά μάνας ούτως η άλλως.
| |
|
| |
| Πιάσιμο Αφεσμού βήμα-βήμα(βιντεο) | |
|