εχω εναν μικρο χειροκηνητο 2 πλαισιων μελιτοεξαγωγεα και τον εκανα εν μερη ηλεκτρικο , με την βοηθεια ενοσ τρυπανιου ,
με τισ παρακατω φωτ ελπιζω καποιοι να βοηθηθουν ,
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.][/img]
ξεβιδωσα το χερουλι , ξεβιδωνε και μονο του ενα απλο παξιμαδι ηταν
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]δοκιμασα ποιο κουφοκλιδι τερειαζει
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]το εξαρτημα μετα για να το προσαρμώσω σε τρυπανι
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]ενα τρυπανη που εχω εγω 650 w μαλλον αποδηκνηετε μικρο αλλα με ροοστατη και ασφαλεια συνεχουσ λειτουργειασ κοστοσ περιπου 30 ευρω
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]και επι το εργον
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]παταω το διακοπτη στην πρωτη σκαλα , το ασφαλιζω με την ασφαλεια συνεχουσ λειτουργειασ εχωντασ τον ροοστατη στο χαμηλοτερο επιπεδο , μετα με 2 ανεβασματα σταδιακα στο ροοστατη ημε οκ απο τισ στροφεσ ,
βεβαια μετα απο μια ωρα ειχε ψιλο ζεσταθει το τρυπανι αλλα δε με πειραζει , ( λογω τησ δουλειασ μου εχω 3 - ξυλουργοσ) ισωσ με ενα ποιο δυνατο να μην ειχα τετοι προβλημα , στην αρχη δυσκολευτηκα λλα μετα από λιγα πλαισια ψιλο πηρα το κολαι και με το ενα χερι δουλευα το ροοστατη και με το αλλο τισ παγωμενεσ μπυρεσ ,
θεμα με το ρεμα η αλλο τραυματισμο δε νομιζω να υπαρχει ( εγω δε αντιμετοπ[ισα προβλημα ) καθωσ δεν υπαρχει επαφη του τρυπανιου με νερά ουτε και κανενα καλωδιο γυμνο πουθενα , τωρα βεβαια εννοειτε ποσ καθε παρατηρηση για να γινει καλυτερη η πατεντα δεκτη ,