| μαρκαρισμα βασιλισσας | |
|
+3ΚΑΝΑΡΗΣ Maikpigasos melissi86 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
melissi86 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 42
| Θέμα: μαρκαρισμα βασιλισσας Πεμ Μαρ 08, 2012 9:22 pm | |
| Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα να μου πει οποιος ξερει αν θα πρεπει να μαρκαρω τις βασιλισσες μου 17 στο συνολο.υπαρχεικαποιο μειονεκτημα η οχι; | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: μαρκαρισμα βασιλισσας Πεμ Μαρ 08, 2012 10:03 pm | |
| Εγώ βρίσκω μόνο πλεονέκτημα το μαρκάρισμα της Αρχόντισσας.. για να την εντοπίζεις εύκολα.. | |
|
| |
ΚΑΝΑΡΗΣ Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 450
| Θέμα: Απ: μαρκαρισμα βασιλισσας Παρ Μαρ 09, 2012 10:34 am | |
| Οι γνώμες διίστανται. Ακουσα έμπειρους να λένε ότι δεν χρειάζεται, μια και δεν είναι ανάγκη να δεις την βασίλισσα, βλέπεις την γέννα της.... Είναι και η ταλαιπωρία του μαρκαρίσματος... | |
|
| |
milmos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 572
| Θέμα: Απ: μαρκαρισμα βασιλισσας Παρ Μαρ 09, 2012 2:29 pm | |
| όταν όμως είναι αμαρκάριστη και θες να την απομακρύνεις για κάποιο λόγο, την ψάχνεις, την ψάχνεις, την ψάχνεις και δεν την βρίσκεις.
και όταν δεν την χρειάζεσαι, τότε σου εμφανίζεται μπροστά σου. | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: μαρκαρισμα βασιλισσας Παρ Μαρ 09, 2012 11:42 pm | |
| - milmos έγραψε:
- όταν όμως είναι αμαρκάριστη και θες να την απομακρύνεις για κάποιο λόγο, την ψάχνεις, την ψάχνεις, την ψάχνεις και δεν την βρίσκεις.
Έτσι ακριβώς.. | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: μαρκαρισμα βασιλισσας Σαβ Μαρ 10, 2012 9:22 am | |
| Πιστευω οτι ειδικα στην αρχη ειναι καλο να τις εχουμε μαρκαρισμενες. Σ αυτο το θεμα δεν θα ακουγα καποιον εμπειρο( εφ οσον δεν κανουμε ζημια ), διοτι πολυ απλα ο εμπειρος την βρισκει ευκολα. Τωρα οταν παω εγω να κοψω ποση ωρα θα ψαχνω? και οκ την γεννα την βλεπω οταν ομως για καποιο λογο (πχ αναστατωση λογω χειρισμων) η αλλαξει πλαισιο ? Επιπλεον νομιζω οτι λογω ελλειψης εμπειριας δεν αντιλαμβανομαστε ποιας χρονιας ειναι και μεχρι να καταλαβουμε οτι εκοψε η γεννα εχουμε χασει χρονο. Και μη μου πειτε οτι στην αρχη τουλαχιστο δεν περνουσατε τον καθε περαστικο κηφηνα για | |
|
| |
target0 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 45
| Θέμα: Απ: μαρκαρισμα βασιλισσας Σαβ Μαρ 10, 2012 7:52 pm | |
| - ΚΑΝΑΡΗΣ έγραψε:
- δεν είναι ανάγκη να δεις την βασίλισσα, βλέπεις την γέννα της.... Είναι και η ταλαιπωρία του μαρκαρίσματος...
Συμφωνώ απόλυτα, άσε που έχω χάσει και βασίλισσα πάνω στην διαδικασία του μαρκαρίσματος. | |
|
| |
πετροςμελ Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 35
| Θέμα: Απ: μαρκαρισμα βασιλισσας Σαβ Μαρ 10, 2012 9:09 pm | |
| γεια σε ολους \ Το Μάρτη που τα μελίσσια είναι μικρά και 2 χρονών να είναι η βασίλισσα ή και παραπάνω τα 4 πλαίσια τα γεμίζει.Αυτό σ ε μπερδεύει γιατί το καλοκαίρι δεν πιάνει 13-14 πλαίσια γόνο ,για αυτό είναι καλό να τη σημαδεύεις. | |
|
| |
| μαρκαρισμα βασιλισσας | |
|