Πρεπει οπωσδηποτε να αγορασω μια βασιλισσα
μηπως καποιος μπορει να μου πει τηλ απο καποιων αξιοποιηστο πολητη στην κοντα στην αθηνα . Θελω φυσικης γονιμοποιησεις αν ειναι ευκολο αυτο. Προχτες που πηγα στα μελισσακια μου το αδυνατο μου που παταει σε 6 πλαισια ειχε ελαχιστο πληθυσμο (τα εχω ολα απο τον ιουνιο εχουν δυναμωση ολα εκτος απο αυτο που δεν λεει να προχωρησει με τιποτα) ψαχνοντας για γονο ημερας (δεν υπηρχε ουτε για δειγμα) προσεξα την βασιλισσα
οτι απο το ενα της φτερο ελειπε ενα κομματι στην ακρη (σαν να το ειχαν δαγκωσει) γρια δεν ειναι γιατι ειχε τριχωμα στον κορμο της (ειναι φετεινη) οποτε ειναι ελλατωματικη . Ετσι εβαλα ψημενο γονο απο ενα δυνατο (μισο πλαισιο περιπου για να μην παγωσει και ψοφισει) τον εβαλα στο κεντρο της αδυναμης κυψελης ωστε να μην χασω το μελισσακι μου και σε 15 μερες περιπου θα παω να αντικαταστησω την βασιλισσα, επειδη δεν βρηκα πολλους κηφινες και ειχε και μερικα σερσενια απ εξω θεωρω οτι ειναι μεγαλο ρισκο να βαλω γονο ημερας γιατι η πιθανοτητες να χαθει στο πεταγμα γονιμοποιησεις ειναι μεγαλες και δεν με περνει να κανω πειραματα ο χειμωνας ειναι κοντα
οποτε θα παω στην λυση να αγορασω νεα βασιλισσα για αυτο θα το εκτιμησου αφανταστα αν μου δινατε κανα τηλ απο ανθρωπους που πουλανε βασιλισσες και ειναι σωστη επαγγελαματιες . Ευχαριστω εκ των προτερων.