Melissologia

Ελληνικό Φόρουμ συζητήσεων για τις Μέλισσες
 
ΦόρουμΦόρουμ  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  BlogBlog  

Δημοσίευση νέας Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή
 

 Προς επαγγελματίες

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Melissologia
Διαχείριση
Melissologia

Αριθμός μηνυμάτων : 678

Προς επαγγελματίες Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Προς επαγγελματίες   Προς επαγγελματίες Icon_minitimeΠεμ Αυγ 14, 2008 1:09 pm

Όλοι οι επαγγελματίες του χώρου που εδρεύουν και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ή και στην Κύπρο είναι ευπρόσδεκτοι στο forum του Melissologia H.B.F.  Very Happy

Επαγγελματίες μελισσοκομικών που εδρεύουν σε τρίτες χώρες μπορούν να εκπροσωπηθούν στο φόρουμ Melissologia H.B.F. μόνο μέσο του αντιπροσώπου τους σε Ελλάδα ή Κύπρο.

Παρακαλούνται όμως, για λόγους υπευθυνότητας, πριν αρχίσουν να αναρτούν μηνύματα οι επαγγελματίες να προβούν στα εξής:

• Την πλήρη αναγραφή των στοιχείων τους στο προφίλ του χρήστη και ειδικά:

Στο πεδίο «Ασχολίες» την φράση «Επιχειρηματίας Μελισσοκομικών»

•  Στην υπογραφή επιθυμητή είναι η αναγραφή του αληθινού ονόματος του υπευθύνου επικοινωνίας της επιχείρησης.


•  Την ενημέρωση με προσωπικό μήνυμα προς τον Διαχειριστή του φόρουμ (δηλαδή το μέλος Melissologia) πληροφορίες με τα πλήρη στοιχεία (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο) και ότι άλλο χρήσιμο.


Παρακαλούνται όσοι είναι επαγγελματίες να το δηλώνουν, κι όχι να το βρίσκουμε σε μικρά γράμματα μετά από αναζήτηση π.χ. του προφίλ τους.

Εννοείτε ότι με την εγγραφή τους στο φόρουμ του Melissologia H.B.F. οι επαγγελματίες δηλώνουν υπεύθυνα ότι όλα τα προϊόντα είναι νόμιμα στην Ελλάδα, ιδίως τα αγροχημικά και έχουν την αποκλειστική ευθύνη για αυτά και καμία το φόρουμ Melissologia H.B.F. που απλά «φιλοξενεί» την ανάρτηση τους. Παράλληλα όλοι οι επαγγελματίες αποδέχονται ότι οι αναρτήσεις τους είναι ανοιχτές στο να περιλαμβάνονται σε αυτές και τα σχόλια των μελών σε σχέση με το περιεχόμενο της ανάρτησης ή και της επιχείρησης τους.

Οι διαφημίσεις επιτρέπονται στο φόρουμ υπό ειδικές προϋπόθεσης που είναι αναρτημένες εδώ:
https://melissologia.forumgreek.com/t4527-topic

Μπορούν και παροτρύνονται να ανακοινώνουν όσον αφορά τα προϊόντα τους, προπαραγγελίες, προσφορές ομαδικών αγορών, ειδικές προσφορές και εκπτώσεις που κάνουν, όποτε κάνουν, σε συγκεκριμένα προϊόντα, αναφέροντας σαφώς το είδος της έκπτωσης ή της προσφοράς, και όχι να ανακοινώνουν ότι απόθεμα έχει το μαγαζί τους και άλλα τέτοια εμπορικά κόλπα. Είναι στην κρίση των μελών να αποφασίσουν αν οι προσφορές αυτές συμφέρουν ή όχι, και μόνο αυτών.
Μπορούν και παροτρύνονται να ανακοινώνουν εκδηλώσεις και διάφορες μελισσοκομικές δράσεις τους.


Προσωπικοί διάλογοι δημόσια με τα μέλη δεν επιτρέπονται, για το λόγο αυτό υπάρχουν τα προσωπικά μηνύματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν επιτρέπεται σε δεύτερο επαγγελματία να σχολιάζει προιόντα, προσφορές κ.λ.π. άλλου επαγγελματία, κάτι τέτοιο θα οδηγήσει στην διαγραφή του από το φόρουμ του Melissologia H.B.F..

Μελισσοκομικά σκευάσματα (φάρμακα κ.λ.π.)
Γνωρίζουμε ότι αρκετά σκευάσματα που είναι χρήσιμα για την μελισσοκομία και διακινούνται νόμιμα σε άλλα κράτη, στην χώρα μας είναι παράνομα. Αν και επιτρέπονται στο φόρουμ οι συζητήσεις σχετικά με μη εγκεκριμένα αγροχημικά σκευάσματα, σεβόμαστε την νομοθεσία της χώρας μας και έως ότου αυτά λάβουν τη σχετική άδεια για την νόμιμη διακίνηση τους δεν θα επιτρέπετε η “προώθηση” τους μέσα από τις σελίδες του φόρουμ Melissologia H.B.F.. Περιπτώσεις που θα θεωρηθούν από την διαχείριση ως προωθητικές θα διαγράφονται και θα κλειδώνονται, άσχετα με το εάν αυτά που αναφέρονται ισχύουν ή όχι.

Ανακοίνωση που θα εκλαμβάνεται ως διαφήμιση χωρίς την άδεια του φόρουμ Melissologia H.B.F. θα διαγράφεται.


Οι αναρτήσεις επιχειρηματικού περιεχομένου που δεν πληρούν τα παραπάνω θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Melissologia H.B.F..


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Melissologia στις Τρι Ιαν 06, 2015 9:52 pm, 9 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : Ενημέρωση Εκδοση 2.1 06.01.2015)
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Melissologia
Διαχείριση
Melissologia

Αριθμός μηνυμάτων : 678

Προς επαγγελματίες Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Κανονισμός Ανακοινώσεων Επαγγελματιών   Προς επαγγελματίες Icon_minitimeΚυρ Μαρ 09, 2014 2:43 pm

Κανονισμός Ανακοινώσεων Επαγγελματιών

Η ενότητα "Μαγαζιά - Επαγγελματίες" υφίσταται για την εξυπηρέτηση των μελών του φόρουμ Melissologia H.B.F..
Σ' αυτήν οι Επαγγελματίες με την εγγραφή τους παρουσιάζουν το κατάστημα τους, τις υπηρεσίες (γενικές και ειδικευμένες) και τα προϊόντα που προσφέρουν, τη διεύθυνση, τον τρόπο επικοινωνίας, site κλπ AΠΑΞ. Ανανέωση γίνεται μόνο σε περίπτωση αλλαγής των στοιχείων τους.
Εδώ γίνονται και οι ανακοινώσεις για Προπαραγγελίες:
που πρέπει να περιλαμβάνουν τα είδη, ημερομηνία λήξης και τιμές καθώς και στοιχεία επικοινωνίας για να επικοινωνήσουν όσα μέλη ενδιαφέρονται. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω του φόρουμ δεν μπορεί να θεωρηθεί δεσμευτική για τα μέλη του και γίνεται μόνο προς διευκόλυνση της διαδικασίας. Οι παραγγελίες θα πρέπει να ολοκληρώνονται σε απευθείας συνεννόηση του ενδιαφερόμενου με το εκάστοτε κατάστημα. Δεν επιτρέπεται ανανέωση, υπενθύμιση ή λινκ παρά μόνον απαντήσεις σε διευκρινιστικά ερωτήματα των μελών.

Ανακοινώσεις Δημοπρασιών δεν επιτρέπονται. Τα καταστήματα που πραγματοποιούν δημοπρασίες μπορούν μόνο να το δηλώσουν στην αρχική παρουσίαση τους, ως μια από τις δραστηριότητες τους προς πληροφόρηση των μελών μας.

Στην υπο-ενότητα "Αναζητήσεις - ερωτήσεις προς μαγαζιά"
ανοίγουν θέμα τα μέλη του φόρουμ στο οποίο απαντούν οι Επαγγελματίες.

Στην υπο-ενότητα "Ειδικές εκπτώσεις - προσφορές"
γίνονται μόνο ανακοινώσεις προσφορών σε εξοπλισμό κλπ, αναγράφοντας τα είδη, την αρχική και την τελική τιμή, την διάρκεια της προσφοράς αν υπάρχει. Για έξτρα προσφορές προς τα μέλη, σε εκδηλώσεις - διαγωνισμούς κλπ οι επαγγελματίες πρέπει να επικοινωνούν για συνεννόηση - έγκριση, αποκλειστικά και μόνον με την διαχείριση Melissologia.

*Άλλες ανακοινώσεις (πχ διαθέσιμου αποθέματος, παραλαβής ειδών εξοπλισμού κλπ), υπενθυμίσεις ή διευκρινήσεις στις δημοσιευμένες ανακοινώσεις, θα θεωρούνται δωρεάν διαφήμιση και θα διαγράφονται.
*Για ότι δεν εμπίπτει στα παραπάνω, οι επαγγελματίες πρέπει να επικοινωνούν (για έγκριση, διευκρινήσεις κλπ) με τη διαχείριση Melissologia.
*Όλες οι αναρτήσεις των επαγγελματιών ανά τακτά χρονικά διαστήματα καθαρίζονται από τα σχόλια.

To φόρουμ Melissologia H.B.F. και οι υπεύθυνοι του ουδεμία σχέση ή ευθύνη έχουν για τις συναλλαγές μεταξύ μελών και επαγγελματιών.

Παρακαλούνται οι Επαγγελματίες να τηρούν τον κανονισμό, η παραβίαση του οποίου επισύρει ποινές προσωρινού ή μόνιμου αποκλεισμού από το φόρουμ.

Melissologia H.B.F.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Προς επαγγελματίες
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΜπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Melissologia :: Καλώς ήρθατε :: Πρώτη σας επίσκεψη στο Melissologia H.B.F.;-
Δημοσίευση νέας Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτήΜετάβαση σε: