| καλως σας βρηκα | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
NINAS Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 990
| Θέμα: απο ασχετη Δευ Μαρ 07, 2011 8:22 pm | |
| ειμαι τελειως ασχετη, αλλα επιμένω να ασχοληθώ με τα μελισσάκια. το μόνο που ξέρω είναι το περνά περνά η μέλισσα. πήρα βιβλία και μπαίνω σε ιστότοπους για ενημέρωση. επίσης μου εχει υποσχεθει ένας μελισσοκόμος να με βοηθήσει. πες τε μου πως είναι η δραστηριότητα αυτή;;; γυρίστε πίσω στα πρώτα σας βήματα και ενημερώστε με ευχαριστώ εκ των προτερων | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: καλως σας βρηκα Δευ Μαρ 07, 2011 8:44 pm | |
| Καλως ηρθες στην μελισσοπαρεα μας. Μια και εχω προσφατα τα πρωτα βηματα δυο πραγματα χρειαζονται, το ενα ειναι η επιμονη που εχεις και το αλλο αγαπη για τα μελισσακια. Αν πονταρεις στο να βγαλεις συντομα λεφτα απο την ενασχοληση σου με το αθλημα , ξεχασε το. Ειναι σπορ που ριχνεις λεφτα για τον εξοπλισμο ,ρωτας ,ψαχνεις και διαβαζεις για γνωση . Δες για ποιο λογο θες πραγματικα να ασχοληθεις και αν τελικα τ αποφασισεις εισαι στο καλυτερο μερος για τα πρωτα σου βηματα Καλα να περνας μαζι μας flower | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| |
| |
NINAS Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: καλως σας βρηκα Δευ Μαρ 07, 2011 9:14 pm | |
| ευχαριστώ για την απάντηση μιλλιβεε. ηρθα πριν 2 χρόνια στην αιγινα, ήταν στόχος ζωής, και αποφάσισα να ασχοληθώ με πράγματα που έχουν σχέση με την φύση. σαν παιδί γραφείου δεν είχα ιδέα πόσο γοητευτική, μαγική θα έλεγα είναι αυτή η δραστηριότητα. έτσι δημιούργησα σε ένα κτήμα που ανήκει στην οικογενειά μου ένα φυτώριο (μεταπώπηση δένδρων - λουλουδιών) αλλά με εκνευρίζει το ωράριο και το να δουλεύω σαββατοκύριακα. Σε όλη μου τη ζωή έτσι ζούσα. Θέλω ελευθερία κινήσεων και να προσαρμόζω το χρόνο μου σε ουσιαστικές δραστηριότητες. Δεν θέλω να ξεφύγω απο τα φυτά και το φυσικό χώρο, αλλά δεν θέλω συνθήκες καταστήματος. έτσι άρχισα να ψάχνω τι μπορώ να κάνω, και αποφάσισα την παραγωγή αρωματικών φυτών, και με έχει ενθουσιάσει και η μελισσοκομία. ήδη βλέπω να την ΅ψωνίζω΅που λένε, γιατι τρώω πολλές ώρες ψάχνοντας να καταλάβω. Ήδη έκανα τεστ αλεργίας και περιμένω τα αποτελέσματα. διαβάζω εδώ στο φόρουμ και μου φαίνονται όλα τόσο άγνωστα.
| |
|
| |
NINAS Ενεργό Μέλος
| Θέμα: προς MAIKPIGASOS Δευ Μαρ 07, 2011 9:28 pm | |
| λες και τα δικά μου μελισσάκια να ξεκαρδίζονται έτσι απο τα γέλια για τα χάλια μου;;;
καλώς σας βρήκα
είμαι σίγουρη πως και με την βοήθεια σας θα τα καταφέρω. καληνυχτα σε όλους σας | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: καλως σας βρηκα Δευ Μαρ 07, 2011 9:38 pm | |
| - NINAS έγραψε:
- λες και τα δικά μου μελισσάκια να ξεκαρδίζονται έτσι απο τα γέλια για τα χάλια μου;;;
Sorry αν παρεξήγήθηκες.. ήταν αυθόρμητο... | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: καλως σας βρηκα Δευ Μαρ 07, 2011 11:18 pm | |
| ninas η περιπτωση σου μου ειναι πολυ γνωστη , κατι μου θυμιζει | |
|
| |
NINAS Ενεργό Μέλος
| Θέμα: καλως σας βρηκα Δευ Μαρ 07, 2011 11:48 pm | |
| ποιος σου ειπε οτι παρεξηγήθηκα... ισα-ισα ήταν πολυ χαριτωμένο.
με βοηθάει να νοιώθω ότι μπορω να ρωτάω άνετα , ότι μάλλον είμαι σε πολύ φιλικό περιβάλλον.
μην ανησυχείς, δεν είμαι τόσο μυγιαγκιχτη
| |
|
| |
Αποστολος Β. Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 296
| Θέμα: Απ: καλως σας βρηκα Τρι Μαρ 08, 2011 3:04 pm | |
| Συναδελφε [δις] φυτωριουχε και μελισσοκομε καλως ηρθες. | |
|
| |
ayla Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 648
| Θέμα: Απ: καλως σας βρηκα Τετ Μαρ 09, 2011 11:16 am | |
| Καλώς ήρθες στην παρέα μας Νίνα!!! Νομίζω ότι η MILIBEE σου έδωσε την απάντηση που χρειαζόσουν! Τώρα ξέρεις πως θα ξεκινήσεις κι εύχομαι καλή επιτυχία στις προσπάθειές σου! Το "περνά περνά ή μέλισσα" ήταν απλά θεϊκό!!! Έχεις ωραίο χιούμορ!!! | |
|
| |
jimys Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 88
| Θέμα: Απ: καλως σας βρηκα Τετ Μαρ 09, 2011 9:17 pm | |
| καλως ηρθες στο μελισσοσμηνος και καλη διαμονη | |
|
| |
NINAS Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: καλως σας βρηκα Πεμ Μαρ 10, 2011 5:11 pm | |
| ευχαριστώ όλους σας για το καλωσόρισμα
νομίζω είμαι πολύ τυχερή που σας βρήκα. διαβάζω τις καταγραφές που κάνετε, και νομίζω ότι έρχομαι όλο και πιο κοντά στα μελισσάκια
ελπίζω σύντομα να βρεθώ πρόσωπο με πρόσωπο και με τα δικά μου | |
|
| |
ayla Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 648
| Θέμα: Απ: καλως σας βρηκα Παρ Μαρ 11, 2011 9:56 am | |
| Στο ευχόμαστε ολόψυχα!!!!!!! | |
|
| |
| καλως σας βρηκα | |
|