Melissologia
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Melissologia

Ελληνικό Φόρουμ συζητήσεων για τις Μέλισσες
 
ΦόρουμΦόρουμ  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  BlogBlog  

 

 Διαφημίσεις στο Melissologia H.B.F.

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Melissologia
Διαχείριση
Melissologia

Αριθμός μηνυμάτων : 678

Διαφημίσεις στο Melissologia H.B.F. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Διαφημίσεις στο Melissologia H.B.F.   Διαφημίσεις στο Melissologia H.B.F. Icon_minitimeΤρι Ιαν 06, 2015 9:42 pm

Διαφημίσεις στο Melissologia H.B.F.

Οι διαφημίσεις επιτρέπονται στο φόρουμ υπό ειδικές προϋπόθεσης.
Ο όρος «διαφήμιση» αναφέρεται σε κάθε μορφή διαφημιστικής επικοινωνίας, η οποία μεταδίδεται μέσα από το φόρουμ Melissologia H.B.F. για ορισμένο χρονικό διάστημα ως επιστροφή αξίας χορηγίας προς το Melissologia H.B.F..
Οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να διαφημιστούν στο φόρουμ Melissologia H.B.F. θα πρέπει πρώτα να έρθουν σε επικοινωνία με το φόρουμ στην ηλεκτρονική του διεύθυνση melissologia@gmail.com

Όλες οι αναρτήσεις στο φόρουμ διέπονται από τους κανονισμούς του φόρουμ χωρίς καμία εξαίρεση.

Στο φόρουμ Melissologia H.B.F. για τις διαφημίσεις ισχύει ο  «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» με τις αναθεωρήσεις του
http://www.see.gr/index.php?option=com_rubberdoc&view=doc&id=566&format=raw&Itemid=10
Ειδικές αναρτήσεις με την μορφή διαφήμισης (μετά από έγκριση της διαχείρισης του φόρουμ), θα δηλώνονται με την ιδιότητα αυτή κάτω από το τίτλο τους, δηλαδή θα αναγράφετε στο "Description" του τίτλου με κεφαλαία η λέξη «ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ». Στις αναρτήσεις αυτές θα ισχύουν πέρα από τους κανονισμούς του φόρουμ και ο «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ».

Ανακοίνωση που θα εκλαμβάνεται ως διαφήμιση χωρίς την άδεια του φόρουμ Melissologia H.B.F. θα διαγράφεται.

Οι επιχειρηματίες για τις διαφημίσεις τους στο φόρουμ Melissologia H.B.F. θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή και έμφαση στις ακόλουθες βασικές αρχές:

 • Όλες οι διαφημίσεις πρέπει να είναι νόμιμες, ευπρεπείς, έντιμες να λένε την αλήθεια και να μην είναι παραπλανητικές.
 • Όλες οι διαφημίσεις πρέπει να δημιουργούνται με πνεύμα κοινωνικής ευθύνης και να είναι σύμφωνες με τις αρχές του θεμιτού ανταγωνισμού, όπως είναι γενικά παραδεκτός στις συναλλαγές.
 • Καμία διαφήμιση δεν πρέπει να κλονίζει την εμπιστοσύνη του κοινού στην διαφημιστική λειτουργία.
 • Οι διαφημίσεις δεν πρέπει να περιέχουν δηλώσεις ή οπτικές / ακουστικές παραστάσεις που προσβάλλουν τα ήθη και τις επικρατούσες αντιλήψεις ευπρέπειας.
 • Η διατύπωση των διαφημίσεων πρέπει να είναι τέτοια, ώστε να μην κάνει κατάχρηση της εμπιστοσύνης του καταναλωτή και να μην εκμεταλλεύεται την έλλειψη πείρας ή γνώσεων του.
 • Επί μέρους στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν την τελική απόφαση του καταναλωτή πρέπει να επικοινωνούνται με σαφήνεια, ώστε να γίνονται αντιληπτά.

Οι διαφημίσεις δεν πρέπει να περιέχουν δηλώσεις ή οπτικές παραστάσεις, που είτε άμεσα είτε έμμεσα, με υπονοούμενα, με παραλείψεις, με διφορούμενα ή με υπερβολικούς ισχυρισμούς, μπορούν να παραπλανήσουν τον καταναλωτή, ειδικότερα σε ότι αφορά:

 • τις ιδιότητες του προϊόντος, όπως: είδος, σύνθεση, μέθοδος και χρόνος κατασκευής, καταλληλότητα για τον σκοπό για τον οποίο προορίζεται, ποικιλία χρήσεων, ποσότητα, εμπορική ή γεωγραφική προέλευση, επιπτώσεις από τη χρήση του στο περιβάλλον
 • την αξία του προϊόντος και την πραγματική συνολική τιμή του
 • τους όρους παράδοσης, ανταλλαγής, επιστροφής, επισκευής και συντήρησης του προϊόντος
 • τους όρους εγγύησης του προϊόντος
 • την πνευματική ιδιοκτησία και τα δικαιώματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας, όπως : πατέντες, κατατεθειμένα εμπορικά σήματα, σχέδια και πρότυπα, εμπορικές επωνυμίες
 • τη συμμόρφωση με τις απαιτούμενες προδιαγραφές
 • την επίσημη αναγνώριση ή έγκριση του προϊόντος, όπως διακρίσεις με μετάλλια, βραβεία και διπλώματα
 • το βαθμό συνεισφοράς από την αγορά του προϊόντος σε φιλανθρωπικούς σκοπούς


Οι διαφημίσεις δεν πρέπει
:

 • να κάνουν κακή χρήση τεχνικών στοιχείων, όπως αποτελέσματα ερευνών ή περικοπές από τεχνικά και επιστημονικά δημοσιεύματα
 • να χρησιμοποιούν στατιστικά στοιχεία με τρόπο ώστε να αποδίδονται υπερβολικοί ισχυρισμοί στο διαφημιζόμενο προϊόν
 • να χρησιμοποιούν επιστημονική ορολογία και επιστημονικούς ιδιωματισμούς με σκοπό να παρουσιάσουν τους διαφημιστικούς ισχυρισμούς, ως βασισμένους σε επιστημονικά δεδομένα, που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν

Περιγραφές, ισχυρισμοί και απεικονίσεις που χρησιμοποιούνται στις διαφημίσεις πρέπει να μπορούν να τεκμηριωθούν.
Η τεκμηρίωση πρέπει να είναι διαθέσιμη χωρίς καθυστέρηση μόλις ζητηθεί.


ΠΡΟΣΟΧΗ, παρότι ο καταναλωτής / μέλος / επισκέπτης του φόρουμ Melissologia H.B.F. θα πρέπει να θεωρείται ότι είναι ένα μέσο συνετό άτομο, στοιχειωδώς παρατηρητικό και με το αναμενόμενο επίπεδο γνώσης, ευθυκρισίας και εμπειρίας, το τελικό κριτήριο για το χαρακτηρισμό μιας διαφήμισης ως παραπλανητικής και άρα αντιδεοντολογικής πρέπει να είναι ο πιθανός κίνδυνος παραπλάνησης του, έστω και ως αποτέλεσμα φευγαλέας και αβασάνιστης εντύπωσης.

Το Melissologia H.B.F. σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στο φόρουμ διαφημίσεις.
Το Melissologia H.B.F. και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων και σχολίων που περιέχονται σε διαφημίσεις που εμφανίζονται στο φόρουμ και δεν φέρει καμία ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων που σχετίζονται με αυτές. Την ευθύνη για ότι έχει σχέση με την κάθε διαφήμιση κατέχει ο επιχειρηματίες στον οποίο αυτή ανήκει.

Οι διαφημιζόμενοι υπέχουν τη γενική ευθύνη για τις διαφημίσεις των προϊόντων τους.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Διαφημίσεις στο Melissologia H.B.F.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Melissologia :: Καλώς ήρθατε :: Πρώτη σας επίσκεψη στο Melissologia H.B.F.;-
Μετάβαση σε: