| ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ | |
|
+9GREEN jpan NINAS milmos Αποστολος Β. Maikpigasos θανασης22 stevebee06 rofos1976 13 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
rofos1976 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7
| Θέμα: ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ Τρι Ιουν 14, 2011 4:18 pm | |
| Καλησπέρα έχω 8 μελισσια τα μισά με αεριζόμενους πάτους και τα αλλα μισά με κανονικούς και αγόρασα μεταλικά πορτάκια για να τους βάλω, ρωτώντας όμως ένα μελισσοκόμο φίλο μου είπε να μην τους βάλω γιατι δεν θα αερίζονται - δροσίζονται αρκετα. Ισχύει κάτι τέτοιο είδικά για τους κανονικούς πάτους έχω ένα φόβο ότι μπορεί να τα περιορίζω - ζεσταινω αν βάλω μεταλικά πορτάκια. Τι να κάνω? Ανδρέας Κέρκυρα | |
|
| |
stevebee06 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 129
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ Πεμ Ιουν 16, 2011 10:49 am | |
| Χρησιμοποιώ τα μεταλλικά πορτάκια από 2003 σε όλα μου τα μελίσσια (μικρά και μεγάλα) και ουδέποτε είχα πρόβλημα θερμοκρασίας. Αν θέλεις πρώτα τα περνάς αστάρι για γαρβανιζέ επιφάνειες και κατόπιν τα βάφεις λευκά. Άσε που ησυχάζεις από πεταλούδες, ποντίκια και άλλους ανεπιθύμητους επισκέπτες. Προσωπικά τα έχω βρει πολύ βολικά. | |
|
| |
θανασης22 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 10
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ Παρ Ιουν 17, 2011 10:07 pm | |
| Βάλε μεταλλικά πορτάκια και όταν θα έχουν πολύ πληθυσμό να τα έχεις βγαλμένα. | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ Παρ Ιουν 17, 2011 10:50 pm | |
| - stevebee06 έγραψε:
- Άσε που ησυχάζεις από πεταλούδες, ποντίκια και άλλους ανεπιθύμητους επισκέπτες.
Προσωπικά τα έχω βρει πολύ βολικά. Συμφωνώ με τα παραπάνω.. απτά εγώ σαν φίλος του ξύλου τα έκανα απλά ξύλινα με την πατέντα τον σιδερένιων.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
Αποστολος Β. Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 296
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ Παρ Ιουν 17, 2011 11:59 pm | |
| Συμφωνώ με τα παραπάνω.. απλά εγώ σαν φίλος του ξύλου τα έκανα απλά ξύλινα με την πατέντα τον σιδερένιων.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][/quote] και γω το ιδιο !!!! | |
|
| |
milmos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 572
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ Σαβ Ιουν 18, 2011 8:25 am | |
| οι τρύπες που κάνατε στα ξύλινα πορτάκια, τι διάμετρο τρυπανιού έχουν?
Από τις ίδιες τρύπες περνάνε και οι κηφήνες ή ανοίξατε άλλες τρύπες γι' αυτούς? | |
|
| |
NINAS Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 990
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ Σαβ Ιουν 18, 2011 8:29 am | |
| | |
|
| |
jpan Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 24
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ Σαβ Ιουν 18, 2011 9:03 pm | |
| | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ Σαβ Ιουν 18, 2011 11:22 pm | |
| - milmos έγραψε:
- οι τρύπες που κάνατε στα ξύλινα πορτάκια, τι διάμετρο τρυπανιού έχουν?
Από τις ίδιες τρύπες περνάνε και οι κηφήνες ή ανοίξατε άλλες τρύπες γι' αυτούς? Mε 11άρι ξυλοτρύπανο.. και ..αν δεν περνάνε ας κάτσουν μέσα.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
GREEN Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 301
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ Κυρ Ιουν 19, 2011 11:36 pm | |
| Εχω βαλει μεταλλικα πορτακια σε ολες τις κυψελες' Σε 3 που ειναι δυνατα και δυοροφα τα εχω αφησει ανοιχτα.
Εκεινο που θελω να ρωτησω ειναι σε κατι γονιδακια που επιασα τον Μαιο και ειναι 4-5 το πολυ 6 πλαισια να τα αφησω ανοιχτα τα πορτακια να αεριζονται καλλιτερα η να τα αφησω κατεβασμενα να μη μπει τιποτα μεσα??? | |
|
| |
vaso9 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 374
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ Δευ Ιουν 20, 2011 8:31 am | |
| - GREEN έγραψε:
- Εχω βαλει μεταλλικα πορτακια σε ολες τις κυψελες'
Σε 3 που ειναι δυνατα και δυοροφα τα εχω αφησει ανοιχτα.
Εκεινο που θελω να ρωτησω ειναι σε κατι γονιδακια που επιασα τον Μαιο και ειναι 4-5 το πολυ 6 πλαισια να τα αφησω ανοιχτα τα πορτακια να αεριζονται καλλιτερα η να τα αφησω κατεβασμενα να μη μπει τιποτα μεσα??? Φιλε μου αυτα κι αν θελουν πορτακια γιατι δεν εχουν τοσο πολυ δυναμη για να μπορεσουν να προστατευτουν : | |
|
| |
Νίκος Ερύμανθος Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 118
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ Τρι Ιουν 21, 2011 6:51 pm | |
| - stevebee06 έγραψε:
- Χρησιμοποιώ τα μεταλλικά πορτάκια από 2003 σε όλα μου τα μελίσσια (μικρά και μεγάλα) και ουδέποτε είχα πρόβλημα θερμοκρασίας. Αν θέλεις πρώτα τα περνάς αστάρι για γαρβανιζέ επιφάνειες και κατόπιν τα βάφεις λευκά. Άσε που ησυχάζεις από πεταλούδες, ποντίκια και άλλους ανεπιθύμητους επισκέπτες.
Προσωπικά τα έχω βρει πολύ βολικά. Μια χαρά δουλευουν τα μεταλλικά πορτάκια | |
|
| |
θανασης22 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 10
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ Κυρ Ιουν 26, 2011 6:55 pm | |
| Εκτός από τα παραπάνω που μπορεί να μπουν μέσα στην κυψέλη εάν είναι αδύνατος ο πληθυσμός μπορεί να εισχωρήσει μέσα εάν δεν έχουμε μεταλλικά πορτάκια και η Αχερόντεια (Η ιπτάμενη Νεκροκεφαλή) . Στην εικόνα του προφίλ μου έχω φώτο από αυτήν η οποία συνελήφθη πέρυσι σε ένα από τα μελίσσια μου .... καθώς και τα μεταλλικά πορτάκια που έχω. | |
|
| |
gianhs8 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 147
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ Κυρ Ιαν 29, 2012 7:03 pm | |
| παιδια περιπου τι τιμες παιζουν? βρηκα με 4,5 ευρω μηπως ειναι λιγο ακριβα? | |
|
| |
milmos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 572
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ Κυρ Ιαν 29, 2012 7:45 pm | |
| ακριβά είναι γιάννη
στην αθήνα τα βρήκα 2,4 ευρω (και αυτά ακριβά είναι)
δε τα φτιάχνεις μόνος σου καλύτερα? | |
|
| |
giota Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 326
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ Κυρ Ιαν 29, 2012 7:58 pm | |
| προσφατα αγορασα με 1,30 τα μεταλλικα κ 1,00 τα πλαστικα. | |
|
| |
gianhs8 Μέλος
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ Κυρ Ιαν 29, 2012 9:30 pm | |
| απο το internet ή απο μαγαζι? θα κανω παντως και μια προσπαθεια υριο να φτιαξω ενα μονος μου | |
|
| |
Αποστολος Β. Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 296
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ Κυρ Ιαν 29, 2012 10:35 pm | |
| στην ιδια τιμη τα πηρα και εγω | |
|
| |
giota Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 326
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ Κυρ Ιαν 29, 2012 10:47 pm | |
| τα παρειγγειλλα μαζυ με αλλα μελισσοκομικα , απο καταστημα μελισσοκομικων ειδων στην Κατερίνη. σου στελνω πμ με τα σχετικα. | |
|
| |
gianhs8 Μέλος
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ Κυρ Ιαν 29, 2012 10:53 pm | |
| | |
|
| |
| ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ | |
|