| Χαιρετω τους παντες | |
|
+5jimys Αποστολος Β. ayla captain myrtos 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
myrtos Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 224
| Θέμα: Χαιρετω τους παντες Δευ Μάης 23, 2011 11:47 pm | |
| Γεια χαρα σε ολο το forum. Συγχαρητηρια κατ' αρχην γεια την ολη προσπαθεια γιατι ειναι πολυ χρησιμο να ανταλλασουμε αποψεις και τεχνικες. Με λενε Βαγγελη και μενω στο μεγαλυτερο τρελοκομειο της Ελλαδας οπως λενε την Κεφαλονια ,στην περιοχη της παραλιας του Μυρτου. Μετα απο πολυ καιρο μελετης βιβλιων, internet και επισκεψεων σε φιλικο μελισσοκομειο εχω τη χαρα κι εγω απο σημερα να φιλοξενω τις 5 πρωτες μου παραφυαδες ωστε να μπω κι εγω σιγα σιγα στο κλιμα με την ελπιδα οτι θα ασχοληθω επαγγελματικα στο μελλον. | |
|
| |
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: Χαιρετω τους παντες Τρι Μάης 24, 2011 12:23 am | |
| παρε το παπορο απο την πεσαδα και ελα ζακυνθο καλως ηρθες συνονοματε | |
|
| |
myrtos Μέλος
| Θέμα: Απ: Χαιρετω τους παντες Τρι Μάης 24, 2011 12:39 am | |
| Για την ωρα το βλεπω δυσκολο. Παντως καποια στιγμη θα καταφερω να κανω ενα tour πιστευω και να τα πουμε κι απο κοντα | |
|
| |
ayla Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 648
| Θέμα: Απ: Χαιρετω τους παντες Τρι Μάης 24, 2011 8:58 am | |
| Εμείς να δούμε πότε θα πάρουμε κανένα παπόρο να δούμε κανένα νησί! Καλώς ήρθες στην παρέα μας Βαγγέλη, και καλώς ήρθες και στην "μοναρχία των μελισσών"!!! Εύχομαι τα μελισσάκια σου να έχουν καλή πρόοδο, κι εσύ καλά και πολλά μέλια!!! Στείλε καμιά φωτό με θάλασσα να δει το ματάκι μας, εμάς των στεριανών, λίγο γαλάζιο! (για φέτος με βλέπω να ... βλέπω για γαλάζιο χρώμα, μόνο ουρανό .. και μερικά κενταύρια) | |
|
| |
Αποστολος Β. Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 296
| Θέμα: Απ: Χαιρετω τους παντες Τρι Μάης 24, 2011 2:47 pm | |
| Βαγγελη γεια σου και απο μενα. Καλη αρχη και καλη συνεχεια με τα μελισσακια σου. μυρτος ειπες ε !!!! Αν εχεις καμια απορια βαλε καμια φωνη, ολο και καποιος θα ερθει, το καλοκαιρι ειδικα. | |
|
| |
jimys Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 88
| Θέμα: Απ: Χαιρετω τους παντες Τρι Μάης 24, 2011 6:58 pm | |
| καλως ηρθες στην παρεα μας | |
|
| |
myrtos Μέλος
| Θέμα: Απ: Χαιρετω τους παντες Τρι Μάης 24, 2011 11:19 pm | |
| | |
|
| |
ayla Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 648
| Θέμα: Απ: Χαιρετω τους παντες Τετ Μάης 25, 2011 9:14 am | |
| | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Χαιρετω τους παντες Τετ Μάης 25, 2011 11:41 pm | |
| Kαλως ηρθες Βαγγελη στην παρεα ,καλοριζικα τα κοριτσια. Εχεις δικιο ,οι συνθηκες εκει ειναι δραματικες. Η θαλασσα πολυ καθαρη, τα νερα πολυ γαλαζοπρασινα, τα τοπια αηδιαστικα πανεμορφα. Κι αυτος ο Μυρτος πια που τον εχουν και σε ολα τα διαφημιστικα εντυπα για το νησι................μμμμμμμμμμμ σιγα , http://www.kefaloniainfo.com/kefaloniaisland/kefaloniabeaches/myrtos/index.html εχει αποτομα νερα. Παιδια τι λετε? παμε να βοηθησουμε τον Βαγγελη? | |
|
| |
myrtos Μέλος
| |
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Χαιρετω τους παντες Πεμ Μάης 26, 2011 7:56 am | |
| ΟΧΙ , ΟΧΙ δεν επρεπε να πεις σε μενα οτι εφυγες απο την Αθηνα για να πας Κεφαλονια. | |
|
| |
dim Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 181
| Θέμα: Απ: Χαιρετω τους παντες Παρ Ιουν 10, 2011 4:17 pm | |
| Άργησα αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να απαντήσω ότι όχι μόνο το ξέρω αυτό το μέρος αλλά όντως είναι ένα χάλι. Γεια σου Βαγγέλη και καλορίζικες οι κοπελίτσες σου.. Τα λέμε εμείς... | |
|
| |
8ymarisios Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 26
| Θέμα: καλως τον!!! Παρ Ιουν 10, 2011 5:20 pm | |
| Καλωσηρθες! ευχομαι ταχεια αναπτυξη κ καλα μελια!!! ειμαι κ γω ''εν μερει'' κεφαλλονιτης κ κοντοχωριανος κιολας.... ολη η τρελα εδω μαζευτηκε Στειλε πμ να τα πουμε! Μας κοβω καλοκαιρακι να σου κανω παρεα στις επιθεωρησεις... χαχαχα | |
|
| |
lingistis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 957
| Θέμα: Απ: Χαιρετω τους παντες Τρι Ιουν 14, 2011 9:56 pm | |
| Καλώς ήρθες στην παρέα του Melissologia | |
|
| |
| Χαιρετω τους παντες | |
|