| Χαιρετώ την παρέα! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Κώστας Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 42
| Θέμα: Χαιρετώ την παρέα! Δευ Αυγ 31, 2009 10:13 pm | |
| Γεια σας παιδιά. Δεν είμαι μελισσοκόμος ελπίζω να γίνω ομως, τα πλανα μου λένε σε κανα δυό χρόνια.... Ψάχνοντας πληροφορίες για τις μέλισσες στο NET έπεσα στο Forum που δημιουργήσατε και νά 'μαι.... Καλώς σας βρήκα! | |
|
| |
lingistis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 957
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ την παρέα! Τρι Σεπ 01, 2009 2:05 pm | |
| | |
|
| |
ayla Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 648
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ την παρέα! Παρ Σεπ 04, 2009 9:38 am | |
| Καλώς μας ήρθες Κώστα και με το καλό να έρθει ο καιρός να αποκτήσεις τα δικά σου μλίσσια!!! Έχεις και την σπάνια ευκαιρία να διαβάσεις και να μελετήσεις καλά την μοναρχία, κι έτοιμος να σου μένει μόνο η ζωντανή επαφή!
Καλή μελέτη και καλή διαμονή στο φόρουμ! | |
|
| |
Κώστας Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ την παρέα! Δευ Σεπ 07, 2009 1:39 am | |
| Ευχαριστώ παιδιά για τα καλωσορίσματα, να είστε καλά! Μιά ερώτηση που θα με βοηθήσει αυτές τις μέρες : Κάποια σεμινάρια που γίνονται στο Μαρούσι, στο κτήμα Συγρού μου είπαν, ξέρει κανένας αν αξίζουν τον κόπο, προσφέρουν ουσιαστική γνώση ή ότι λένε μπορεί να το βρει κάποιος και από βιβλία? | |
|
| |
Κώστας Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ την παρέα! Δευ Σεπ 07, 2009 1:54 am | |
| - ayla έγραψε:
-
Έχεις και την σπάνια ευκαιρία να διαβάσεις και να μελετήσεις καλά την μοναρχία, κι έτοιμος να σου μένει μόνο η ζωντανή επαφή!
Μοναρχία? Εννοείς την Βασίλισα κάπως έτσι? ----> Τουλάχιστον παίρνει συζήτηση το θέμα.... Εγώ έχω καταλάβει την κυψέλη σαν μιά κοινωνία με ιδιότυπη μητριαρχία, έναν "μηχανισμό" που όλοι (και η Βασίλισα) - ο καθένας στον ρόλο του - δουλεύουν εντατικά για την επιβίωση του είδους. Τι είδους μονάρχης μπορεί να είναι ένα πλάσμα που είναι προορισμένο να ζει φυλακισμένο με μοναδικό προορισμό να γεννοβολάει σε όλη του την ζωή? Μπορεί βέβαια η άποψή μου να οφείλεται στην ημιμάθεια που έχω στο θέμα, άλλα κάπως έτσι το βλέπω τώρα. | |
|
| |
parosbees Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 262
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ την παρέα! Δευ Σεπ 07, 2009 5:23 am | |
| ΄Καλώς τον.Μάλλον συγκρίνεις τις μέλισσες με ανθρωποκεντρικά κριτίρια. | |
|
| |
ayla Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 648
| |
| |
lingistis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 957
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ την παρέα! Δευ Σεπ 07, 2009 11:12 am | |
| - Κώστας έγραψε:
- Μιά ερώτηση που θα με βοηθήσει αυτές τις μέρες :
Κάποια σεμινάρια που γίνονται στο Μαρούσι, στο κτήμα Συγρού μου είπαν, ξέρει κανένας αν αξίζουν τον κόπο, προσφέρουν ουσιαστική γνώση ή ότι λένε μπορεί να το βρει κάποιος και από βιβλία? Προσωπικά δεν γνωρίζω, αλλά υπάρχουν μέλη του φόρουμ που τα έχουν παρακολουθήσει, οπότε Κώστα θα έλεγα να θέσεις το παραπάνω ερώτημα σου σε αυτή την κατηγορία θεμάτων όπου υπάρχει και ένα σχετικό θέμα από τον japetus | |
|
| |
Κώστας Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ την παρέα! Δευ Σεπ 07, 2009 9:52 pm | |
| - parosbees έγραψε:
- ΄Καλώς τον.Μάλλον συγκρίνεις τις μέλισσες με ανθρωποκεντρικά κριτίρια.
Μπα όχι.... απάντησα σε κάτι που μου φάνηκε λίγο περίεργο μόνο. | |
|
| |
Melissologia Διαχείριση
Αριθμός μηνυμάτων : 682
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ την παρέα! Τετ Οκτ 21, 2009 1:24 pm | |
| Η συνέχεια σχετικά με το ΙΓΕ εδώ | |
|
| |
| Χαιρετώ την παρέα! | |
|