Γεια χαρα σε ολους του Φορουμ με λενε Γιωργο και εχω ξεκινησει να ασχολουμε με την μελισσοκομια και μπορω να πω οτι ειναι πολυ συναρπαστικο.ΑΑΑ!!! και χρονια πολλα για σημερα
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
Θέμα: Απ: Σας χαιρετω Πεμ Μαρ 25, 2010 9:10 pm
Καλως μας ηρθες Γιωργο. Για σενα μας ειπες, πες μας και για τα κοριτσια σου. Που ειναι? πως περνανε? :lol: Πως ξεκινησες να ασχολεισαι ?( δεν ρωταω αλλα μην σε τρομαξω ακομη δεν μπηκες )
Καλα να περνας στην παρεα μας
απος Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 25
Θέμα: Απ: Σας χαιρετω Πεμ Μαρ 25, 2010 9:33 pm
γεια σου γεωργιε!!!!!! καλως μας ηρθες!! να εχεις υγεια........
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
Θέμα: Απ: Σας χαιρετω Παρ Μαρ 26, 2010 12:50 am
Γεια σου και απο μένα φίλε Γιώργο .. καλοσήρθες στην παρέα μας
TEO Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 42
Θέμα: Απ: Σας χαιρετω Παρ Μαρ 26, 2010 1:09 am
MILIBEE έγραψε:
Καλως μας ηρθες Γιωργο. Για σενα μας ειπες, πες μας και για τα κοριτσια σου. Που ειναι? πως περνανε? :lol: Πως ξεκινησες να ασχολεισαι ?( δεν ρωταω αλλα μην σε τρομαξω ακομη δεν μπηκες )
Καλα να περνας στην παρεα μας
Φιλε μου ακομα δεν εχω κοριτσια αλλα θα αποκτησω μετα το Πασχα, τωρα μαθαινω λιγα πραγματα απο ενα παλιο μελισσοκομο και μετα θα παρω 3 μελισσια για αρχη.Αυτο που εχω να πω ειναι οτι οσα εχω δει μεχρι σημερα και ξερω οτι ειναι ακομα λιγα με εχουν ομως συναρπασει !!!!!!!!!
TEO Νέο Μέλος
Θέμα: Απ: Σας χαιρετω Παρ Μαρ 26, 2010 1:12 am
Σας ευχαριστω ολους για το καλοσορισμα σε λιγες μερες θα ξεκινησουν και οι ερωτησεις οι πολλες να εισται καλα παιδια
ayla Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 648
Θέμα: Απ: Σας χαιρετω Παρ Μαρ 26, 2010 10:06 am
Καλώς μας ήρθες Γιώργο! Με το καλό να αποκτίσεις τα πρώτα σου μελίσσια και καλή επιτυχία!!!
Καλώς ήρθες στην μοναρχία ...των μελισσών!
lingistis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 957
Θέμα: Απ: Σας χαιρετω Πεμ Απρ 22, 2010 10:15 am
Καλώς ήρθες Γιώργο στην παρέα του Melissologia
περιμένουμε ερωτήσεις!
TEO Νέο Μέλος
Θέμα: Απ: Σας χαιρετω Πεμ Απρ 22, 2010 12:53 pm
lingistis έγραψε:
Καλώς ήρθες Γιώργο στην παρέα του Melissologia
περιμένουμε ερωτήσεις!
Oι ερωτησεις θα ξεκινησουν απο την αλλη εβδομαδα που θα παρω τα κοριτσια μου απο τον πρωην μπαμπα τους και θα τα παω στο κτημα μου στην Παιανια μεχρι τοτε παρακολουθω με ενδιαφερον τα οσα εχετε γραψει και τα οσα γραφετε