ξεκινισα φετος me tis melises exo agorasi 2o kijeles ke 8elo na bgalo bibliario melisokomou.8a prepi na dijo kapio xarti i timologio apo pou tis pira gia na kano tin enarji melisokomou.i 8a prepi apla na tis di o armodios gia na paro to bibliario με τις μελισσες εχω αγορασει 2 κυψελες και θελω να βγαλω βιβλιαριο μελισσοκομου.θα πρεπει να δωσω καποιο χαρτι η τιμολογιο απο που τις πηρα για να κανω την εναρξη μελισσοκομου. η θα πρεπει απλα να τις δει ο αρμοδιος για να παρω το βιβλιαριο?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την captain στις Κυρ Μάης 15, 2011 8:43 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : δεν γραφουμε ισπανιολικα)
Dias Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 233
Θέμα: Απ: νομοθεσια Κυρ Μάης 15, 2011 8:16 pm
Για να βγάλεις μελισσοκομικό βιβλιάριο πρέπει να έχεις τουλάχιστον 10 κυψέλες.
granazis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 619
Θέμα: Απ: νομοθεσια Κυρ Μάης 15, 2011 8:45 pm
Ρωτησε καλυτερα στην αρμοδια υπηρεσια της περιοχης σου ..........γιατι στην Ελλαδαρα που ζουμε ο καθε ανευθυνο-υπευθυνος υπαλληλος διαβαζει τους νομους οπως θελει και τους ερμηνευει οπως θελει και σου ζητα ................. να μην γραψω καλυτερα....!!!! Εγω <<δηλωσα >> οτι τις ειχα απο τον πατερα μου (τον μακαριτη) και πηρα βιβλιαριο κανονικα χωρις κανενα προβλημα..!!!! Σε αλλη περιοχη σε φιλο μελισσοκομο του ζητανε οχι μονο τιμολογιο ......αλλα να αγορασει τα μελισσια μαζι με τις κυψελες ωστε να φαινεται ο κωδικος αυτου που του τις πουλησε....!!! ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ δεν μπορεις να αγορασεις κυψελες απο το εμποριο και τα μελισσια σου απο.... πχ εμενα... η"... να σου τα χαρισει καποιος.......