| Χαιρετώ το πλήθος! | |
|
+5captain lingistis panos_patra MILIBEE beezy 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
beezy Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 340
| Θέμα: Χαιρετώ το πλήθος! Δευ Απρ 11, 2011 6:06 pm | |
| Γειά σας, το όνομα μου είναι Κώστας και πριν απο μερικούς μήνες πήρα την μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψω (μετά χαράς) την Αθήνα και να εγκατασταθώ μόνιμα στο χωριό μου, λίγο έξω από την Κόρινθο.
Μεταξύ άλλων αγροτικών κατα κύριο λόγο ενασχολήσεων εδώ στην επαρχία, ένας από τους βασικότερους μου στόχους είναι η μελισσοκομία, με την οποία θα ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά.
Από επίπεδο γνώσεων, έχω παρακολουθήσει τα σεμινάρια/μαθήματα μελισσοκομίας του ΙΓΕ (τάξη α' εξάμηνο 2010) και συνεχίζω να διαβάζω και να ενημερώνομαι συνεχώς γύρω από το θέμα.
Σε ότι αφορά στα κορίτσια, απέκτησα πρόσφατα 5 κυψέλες στις οποίες ήδη έχω τοποθετήσει δεύτερο όροφο και προς τα τέλη του Μάη θα προστεθούν στο μελισσοκομίο μου άλλες 5 νέες μονές κυψέλες. Στόχος σε αυτό το αρχικό στάδιο δεν είναι τόσο η παραγωγή μελιού και μελισσοκομικών προϊόντων, όσο το "αυγάτισμα" των κυψελών.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!
υ.γ. To forum είναι άψογο, συγχαρητήρια στους δημιουργούς, τους συντελεστές, τους moderators και φυσικά σε όσους συμμετέχουν και το κρατούν τόσο ζωντανό.
| |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ το πλήθος! Δευ Απρ 11, 2011 8:35 pm | |
| Kαλως ηρθες στην μελισσοπαρεα. Καλη αρχη στο νεο σου ξεκινημα. Χαιρομαι που καταφερες να φυγεις απο την Αθηνα. Ευχομαι να πετυχεις ολους σου τους στοχους | |
|
| |
panos_patra Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 31
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ το πλήθος! Δευ Απρ 11, 2011 9:54 pm | |
| Kαλως ηρθες στην μελισσοπαρεα Καλη αρχη στο νεο σου ξεκινημα. | |
|
| |
lingistis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 957
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ το πλήθος! Δευ Απρ 11, 2011 11:47 pm | |
| | |
|
| |
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ το πλήθος! Τρι Απρ 12, 2011 12:56 am | |
| καλως ηρθες | |
|
| |
jimys Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 88
| |
| |
beezy Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ το πλήθος! Τρι Απρ 12, 2011 4:55 pm | |
| | |
|
| |
sprs Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 11
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ το πλήθος! Τρι Απρ 12, 2011 6:41 pm | |
| | |
|
| |
ayla Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 648
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ το πλήθος! Πεμ Απρ 14, 2011 12:48 pm | |
| Καλώς ήρθες στην παρέα μας Κώστα!!! Σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!! Είσαι από τους πιο ευτυχισμένους και τυχερούς που παρατάς την πόλη για την ύπαιθρο! Εύχομαι κι άλλα ευχάριστα στη ζωή σου και κάθε επιτυχία σε ότι κάνεις! Καλή διαμονή στο φόρουμ!!! | |
|
| |
dim Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 181
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ το πλήθος! Πεμ Απρ 14, 2011 6:16 pm | |
| Γειά σου φίλε Κώστα.. Και εγω στην ίδια φάση είμαι.. Με διώχνουνε απο την δουλειά τέλος του μήνα και ..... μετά απο πολύυυυυ σκέψη.. ... επιστροφή στα πάτρια.. Βασικά λεω οτι είμαι ο πιο χαρούμενος απολυμένος αφου με στέλνουνε τώρα που είναι ανοιξη και οχι τέλος καλοκαιριού που το υπολόγιζα.. Καλή αρχή λοιπόν και να χαίρεσε τα μελισσάκια σου.. | |
|
| |
beezy Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ το πλήθος! Πεμ Απρ 14, 2011 8:20 pm | |
| Σας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλωσόρισμα! @dim: Φίλε μου και εγώ έτσι πήρα την απόφαση, λόγω προβλημάτων με τη δουλειά. Τσακώθηκα με έναν αρχικομπλεξικό προϊστάμενο και με απέλυσαν. Στην αρχή έσκασα, στεναχωρήθηκα, απογοητεύτηκα και ήθελα να πιάσω τον προϊστάμενο μου εκτός δουλειάς και να τον πασαλείψω στο πεζοδρόμιο με φάπες και κλωτσίδια. Τώρα όμως που βρίσκομαι εκτός τσιμεντοχαβούζας, χωρίς stress, τα βλέπω όλα πιο καθαρά. Αν δεν γινόταν το "ατυχές περιστατικό" στη δουλειά, θα ήμουν ακόμη Αθήνα να ανέχομαι τον κάθε βλάκα (παντού υπαρχει ένας και είναι ανίκητος!!!) να βαράω κάρτα, να πήζω στην κίνηση και να τρέχω σαν παλαβός ακόμη και τις ώρες που υποτίθεται ότι χαλάρωνα, λόγω κεκτημένης ταχύτητας. Και θα πέρναγαν οι μέρες και οι μήνες και τα χρόνια, κάνοντας κάτι που δεν μου άρεσε, φοβούμενος να τολμήσω κάτι άλλο λόγω μιας λανθάνουσας επίφασης ασφάλειας... Μετά από τρεις μήνες στο χωριό, ειλικρινά θέλω να στείλω ευχαριστήρια κάρτα στον πρώην προϊστάμενο μου για το καλό που μου έκανε! Μη μασάς, η ποιότητα της ζωής σου θα βελτιωθεί σε απίστευτο βαθμό! Σου εύχομαι ότι καλύτερο στο νέο σου ξεκίνημα! | |
|
| |
dim Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 181
| |
| |
ayla Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 648
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ το πλήθος! Σαβ Απρ 16, 2011 1:07 pm | |
| - beezy έγραψε:
- ..... κάθε βλάκα (παντού υπαρχει ένας και είναι ανίκητος!!!)
έτσι έτσι! κι όπως λέει το ρητό "ποτέ μην τα βάλεις μ' έναν βλάκα, θα πέσεις στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο πείρας"!!!!!!!!!! | |
|
| |
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| |
| |
| Χαιρετώ το πλήθος! | |
|