Έχω παρατηρήσει πως το θυμαρίσιο μέλι που παίρνω από παραγωγό της εμπιστοσύνης μας το χειμώνα κρυσταλώνει, ζαχαρώνει, δεν ξέρω εάν το λέω καλά και βρίσκεται υπό συνθήκες θεμοκρασίας σπιτιού. Είναι ύποπτο για νοθεία ή κάτι άλλο; Πως πρέπει να είναι το μέλι το χειμώνα, ρωτά γιατί φίλος που έχει κ αυτός από δικό του έμπιστο το μέλι του είναι όλο το χρόνο ίδιας πήξης, φαίνεται σχεδόν το ίδιο ρευστό και τώρα όπως κ το καλοκαίρι.
Κάποιος "έμπιστος" μελισσοπαραγωγός από τους δύο μας δουλεύει μου φαίνεται!