ΤΖΙΝΤΖΕΡ Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 2
| Θέμα: τζίντζερ - Καλωσόρισα στην μελισσοπαρέα!! Κυρ Φεβ 06, 2011 8:23 pm | |
| Γειά σας παιδιά! Με λένε ΤΖΙΝΤΖΕΡ ,και επιτέλους μπήκα στην μελισσοπαρέα σας ! Σας παρακολουθώ πολύ καιρό , ( απο το καλοκαίρι ) , και νιώθω πως ήδη σας γνωρίζω..! Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ ενθουσιασμένη με τον μαγικό κόσμο της μέλισσας , και έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ την Άνοιξη , καί πρακτικώς , μιας και μέχρι τώρα , το είχα ρίξει στο διάβασμα! Ίντερνετ , βιβλία , περιοδικά , dvd , blogs , utube , ομάδες ,κλπ.!! Βέβαια , η θεωρία με την πράξη απέχει μακράν, ... αλλά δεν ανυσηχώ , γιατί γνωρίζω πως θα έχω στήριγμα όλους εσάς !! Δεν το βάζω κάτω ότι και να γίνει!! Σας φιλώ ,και είμαι σίγουρη πως απο εδώ και στο εξής θα τα λέμε μεταξύ μας , πιο συχνά !! φιλικά ΤΖΙΝΤΖΕΡ (απο Ελασσόνα) | |
|
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: τζίντζερ - Καλωσόρισα στην μελισσοπαρέα!! Κυρ Φεβ 06, 2011 8:36 pm | |
| Kαλως την , καλως ηρθες στην παρεα μας . Χαιρομαι οταν βλεπω γυναικες στον χωρο και μαλιστα με πεισμα. Ελασσονα ε? Θα χαρουμε να σε δουμε και στην συναντηση μας το επομενο σαββατοκυρικο στον Βολο. Εισαι ευπροσδεκτη αν μπορεις να ερθεις Καλη σου αρχη και ακομη μια καλυτερη συνεχεια. | |
|
Αποστολος Β. Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 296
| Θέμα: Απ: τζίντζερ - Καλωσόρισα στην μελισσοπαρέα!! Κυρ Φεβ 06, 2011 8:55 pm | |
| γεια πιπεροριζα !!!!! και καλως ηρθες στην μελισσοπαρεα μας. ειμαστε πολλοι νεοι εδω και πραγματικα βρηκαμε οντως ενα πολυ καλο στηριγμα για τα πρωτα μας βηματα. | |
|
ayla Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 648
| Θέμα: Απ: τζίντζερ - Καλωσόρισα στην μελισσοπαρέα!! Τρι Φεβ 08, 2011 9:27 am | |
| Καλώς την κοπελιά!!! Καλώς ήρθες στην μοναρχία των μελισσών!!! Χαίρομαι πολύ όταν ακούω ότι μπαίνουν στην μοναρχία άτομα διαβασμένα! Μερικοί μερικοί ξεκινήσαμε "τυφλοσούρτη" και τα κάναμε "θάλασσα" Αφού είσαι και τόσο αποφασισμένη σίγουρα θα πετύχεις! Με το καλό να αποκτήσεις τα πρώτα σου μελίσσια!!! Ελπίζω να σε δούμε το Σ/Κ στο Βόλο να γνωριστούμε κι από κοντά! | |
|