| καινουρια μελισσια! | |
|
+3Αποστολος Β. ayla pantelisa 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pantelisa Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 2
| Θέμα: καινουρια μελισσια! Τρι Ιαν 25, 2011 5:28 pm | |
| γεια χαρα! Ειμαι καινουριος στο θεμα με της μελισσες και αρκετα ενθουσιασμενος!! Μολις τελείωσα την εκπαιδευση και εχω κανονισει και θα βαλω 7 μελισσια για αρχη..εχω ερκετη δουλεια με τις κορνιζες και πολυ διαβασμα στο ιντερνετ εδω στο φορουμ. Θελω επισης να βαλω με μερικες πινακιδες και αφισες γυρω απο τα μελισσια για προστασια γιατι τις εχω στο οικοπεδο και δεν ειμαι σιγουρος ποιος περναει απο εκει. Εχει κανεις καμια ιδεα αλλους μεθοδους προστασιας? Ευχαριστω και τα λεμε συντομα. Παντελης. | |
|
| |
ayla Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 648
| |
| |
Αποστολος Β. Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 296
| Θέμα: Απ: καινουρια μελισσια! Τρι Ιαν 25, 2011 6:37 pm | |
| Γεια σου Παντελη. Καλως ηρθες. | |
|
| |
helias Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 214
| Θέμα: Απ: καινουρια μελισσια! Τρι Ιαν 25, 2011 9:29 pm | |
| Καλώς ήλθες Παντελή, καλή επιτυχία στις προσπάθειές σου !!!! Όταν αναφέρεις "μόλις τέλειωσα την εκπαίδευση", τί εννοείς Παντελή; Πού εκπαιδεύτηκες; | |
|
| |
japetus Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 168
| Θέμα: Απ: καινουρια μελισσια! Τρι Ιαν 25, 2011 9:40 pm | |
| Γεια σου Παντελή, σε ό,τι αφορά τις "αφίσες" που θέλεις να βάλεις, έχω την εντυπωση πως ειναι κατι εντελως περιττο.. Η ελληνική νομοθεσία (σε αντίθεση με καποιων αλλων χωρων) δεν προβλεπει κατι τέτοιο, επιβάλλει όμως την τήρηση κάποιων κανόνων προστασίας για τους περαστικούς. Αυτοί συνίστανται στην απαγόρευση τοποθέτησης των κυψελών σε απόσταση μικρότερης των 25μ από δρόμους και 50μ από κατοικίες. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλει να υπάρχει αδιαπέρατη περίφραξη σε ύψος 2μ γύρω από αυτές. | |
|
| |
gemininea Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 135
| Θέμα: Απ: καινουρια μελισσια! Τρι Ιαν 25, 2011 11:29 pm | |
| Καλώς όρισες παντελή!! Καλά διαβάσματα και καλά μέλια!! | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: καινουρια μελισσια! Τετ Ιαν 26, 2011 12:35 am | |
| Καλως ηρθες , καλη αρχη | |
|
| |
pantelisa Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 2
| Θέμα: Απ: καινουρια μελισσια! Τετ Ιαν 26, 2011 12:49 pm | |
| Ευχαριστω πολυ για τις ευχες!
Οσο για την εκπαιδευση, το καλοκαιρι πηγα στην Αγγλια να δω τον ξαδερφο μου και εκανα 2 μηνες σεμιναρια και "training" με μελισσες! (Ευτυχως μας ειχανε και φυλλαδια γιατι ηταν δυσκολο να καταλαβω τα παντα με την πρωτη..) Εκανα ενα τεστ και ειμαι "Junior BeeKeeper" τωρα!
Τα λεμε συντομα και ευχαριστω για τις πληροφοριες.
Π. | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: καινουρια μελισσια! Τετ Ιαν 26, 2011 8:50 pm | |
| Νομιζω θα ηταν ενδιαφερον να μας πεις τι περιλαμβανει το 2μηνο αγγλικο μελισσοκομικο σεμιναριο. Ειμαστε ή ειναι ποιο "προχωρημενοι?" | |
|
| |
| καινουρια μελισσια! | |
|