καλησπέρα και ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
είμαι καινούργιος στο άθλημα του μελισσοκόμου. τα 10 μελισσάκια μου αν και τα έκοψα για αύξηση πλυθησμού,
μου έδωσαν 50 κιλά μέλι κι ετσι πήρα τη πρώτη χαρά.
επειδή γνωρίζω πολύ κόσμο και όλοι μου ζήταγαν μέλι, εμπιστεύτηκα έναν φίλο και μου έφερε μερικά κιλά
για να δώσω στο κόσμο.
το μέλι αυτό αν και βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον θερμοκρασίας με το δικό μου εχει κρυσταλώσει θα μπορούσα να πω.στο πάτο του γιάλινου δοχείου έχει μια ασπρίλα λες και ειναι ζάχαρι. δοκίμασα και εχει κόκους που γκριτζανίζουν σαν να τρώς ζάχαρι.
δεν ξέρω τι συμβαίνει και δίστασα να το δώσω στους αναμένοντες ''μέλι αγνό'' γνωστούς μου.
σκέφτομαι να το δώσω σε χημικό εργαστήριο γα ανάλυση.
αν γνωρίζει κάποιος έμπειρος ας βοηθήσει.
ευχαριστώ εκ των προτέρων.