λαμβανω e mail οτι εχω ενα π.μ. και κλικαρω στον συνδεσμο αλλα π.μ. πουθενα τι συμβαινει;
Melissologia Διαχείριση
Αριθμός μηνυμάτων : 682
Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Π.Μ. Τρι Ιαν 12, 2010 12:02 am
Τα π.μ. είναι προσωπικά και τα βλέπουν μόνο τα μέλοι που τα ανταλάσουν... οπότε δεν μπορώ να δω αν υπάρχει κάτι στο σύστημα.
Αντώνη προσπάθησε να ανοίξεις τα π.μ. σου από το σχετικό κουμπί στην πάνω σειρά αφού έχεις κάνει σύνδεση στο φόρουμ και όχι με το link που σου βγάζει το email σου να δούμε τι θα γίνει.... περιμένω
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Π.Μ. Τρι Ιαν 12, 2010 12:06 am
Αντωνιο εχω την εντυπωση οτι απλα σε ενημερωνει για το μηνυμα και πας στα πμ και οχι μεσω συνδεσμου.Τουλαχιστο αυτο συμβαινει σε μενα Τωρα παλι........................δεν ειμαι διανοια στα των υπολογιστων αλλα ακομη
melinioxori Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 102
Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Π.Μ. Τρι Ιαν 12, 2010 12:28 am
Το εκανα και με τους δυο τροπους αλλα τιποτα
japetus Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 168
Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Π.Μ. Τρι Ιαν 12, 2010 12:32 am
Μήπως έχεις διαβάσει ήδη το πμ σου και μετά σου ήρθε το εμαιλ ειδοποίησης; Καμμια φορα τα εμαιλς ειδοποίησης αργούν να φύγουν απο το σύστημα...
melinioxori Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 102
Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Π.Μ. Τρι Ιαν 12, 2010 12:43 am
ισως να εγινε και ετσι τωρα παντως δουλευει κανονικα.
ΚΩΣΤΗΣ Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 48
Θέμα: μηνύματα Σαβ Ιαν 16, 2010 1:02 pm
Το ίδιο πρόβλημα και εγώ, εδώ και τέσσερες μέρες λαμβάνω στο email ειδοποίηση για μήνυμα αλλά όταν πάω στα μηνύματα του φόρουμ γράφει κανένα μήνυμα. Κάποια δε μου έρχονται με καθυστέρηση μία και δύο ημέρες. Τι γίνετε; Κάνω κάτι λάθος;
Τα π.μ. είναι προσωπικά και τα βλέπουν μόνο τα μέλοι που τα ανταλάσουν... οπότε δεν μπορώ να δω αν υπάρχει κάτι στο σύστημα..... προσπάθησε να ανοίξεις τα π.μ. σου από το σχετικό κουμπί στην πάνω σειρά αφού έχεις κάνει σύνδεση στο φόρουμ και όχι με το link που σου βγάζει το email σου ...
Μάλλον η σύνδεση είναι... δεν νομίζω να κάνεις κάτι λάθος.