| Περί βασιλοτροφίας | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
psath BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1223
| Θέμα: Περί βασιλοτροφίας Πεμ Μαρ 29, 2018 7:44 pm | |
| Καλησπέρα, θα ήθελα τις γνώμες σας για μέθοδο βασιλοτροφίας. Μου κίνησε το ενδιαφέρον η μέθοδος ζεντερ. | |
|
| |
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Απ: Περί βασιλοτροφίας Πεμ Μαρ 29, 2018 8:01 pm | |
| - psath έγραψε:
- Καλησπέρα, θα ήθελα τις γνώμες σας για μέθοδο βασιλοτροφίας. Μου κίνησε το ενδιαφέρον η μέθοδος ζεντερ.
Βελονάκι, βελονάκι, βελονάκι! Κινέζικο!!! Δες κι εδώ: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
psath BeeForce
| Θέμα: Απ: Περί βασιλοτροφίας Πεμ Μαρ 29, 2018 9:58 pm | |
| Με το βελονάκι δεν υπάρχει περίπτωση τραυματισμού; | |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| Θέμα: Απ: Περί βασιλοτροφίας Πεμ Μαρ 29, 2018 10:50 pm | |
| Υπάρχει για αυτό πάντα εμβολιάζεις παραπάνω απο όσα θα χρειαστέις. Κάλη επιτυχία Ψάθ! Στείλε μας και καμιά φωτόγραφία να γουστάρουμε! | |
|
| |
psath BeeForce
| Θέμα: Απ: Περί βασιλοτροφίας Πεμ Μαρ 29, 2018 10:52 pm | |
| Δηλαδή το ζεντερ απορρίπτεται; Εντάξει είναι πιο μερακλίδικο το βελονάκι... | |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Περί βασιλοτροφίας Πεμ Μαρ 29, 2018 11:12 pm | |
| Δεν το έχω δουλέψει ποτέ, δέν έχω άποψη. Μου φαίνεται λίγο μπελαλίδικο, αλλά αυτό το λέω εγώ που μου αρέσει να εμβολιάζω με βελονάκι.
| |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Περί βασιλοτροφίας Παρ Μαρ 30, 2018 9:43 pm | |
| Πάντως για περιορισμένο αριθμό κελιών, υπάρχουν και άλλες παλιές - δοκιμασμένες τεχνικές που δεν ακουμπάς τις προνύμφες. Λίγο παλαίικές αλλά δουλεύουν. Εννοείτε ότι δουλεύει και η συσκευή ζέντερ. Αν τελικά την αγοράσεις μπορώ να σε φέρω σε τηλεφωνική επαφή με έναν μελισσοκόμο που την χρησιμοποιεί χρόνια, για να σου πεί 2-3 κολπάκια! | |
|
| |
psath BeeForce
| Θέμα: Απ: Περί βασιλοτροφίας Παρ Μαρ 30, 2018 10:57 pm | |
| Σε ευχαριστώ πολύ. Πληροφορήθηκα όμως την τιμή της ζέντερ και μου φάνηκε κάπως... | |
|
| |
olomelia BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 544
| Θέμα: Απ: Περί βασιλοτροφίας Σαβ Μαρ 31, 2018 8:37 am | |
| πού να δεις και το EZI QUEEN με 420 κελλιά τη φορά... Κι εγώ άρχισα πριν 4 μέρες τη διαδικασία, σήμερα εμβολιάζω. Καλή επιτυχία Ψαθ. | |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Περί βασιλοτροφίας Σαβ Μαρ 31, 2018 6:14 pm | |
| χαριζω μία αλλά της λείπουν εξαρτήματα.αμα την θέσ στείλε π/μ. μου την είχαν χαρίσει κ μενα | |
|
| |
| Περί βασιλοτροφίας | |
|