Συμφωνώ με τον Monarchi για την παραγωγή μελιού.
Έχω κλειστές γονοφολιές, ανοιχτές ξύλινες και ανοιχτές πλαστικές.
Πέρα από δικές μου εκτιμήσεις, η ποιότητα του σμήνους (αφού σε όλα γίνονται οι ίδιοι χειρισμοί όσον αφορά τις θεραπείες) είναι αυτή που καθορίζει την πορεία του και τα ίδια τα μελίσσια με έχουν διδάξει πολλά και με έχουν εκπλήξει θετικά ή αρνητικά άσχετα με την φωλιά που τους έχω δώσει.
Από εκεί και πέρα για την επέκταση του μελισσοκομείου έχω επιλέξει την κυψέλη που βολεύει εμένα για τους χειρισμούς μου.
Αν είμαι εντάξει στις θεραπείες και τους χειρισμούς, το κάθε μελίσσι θα αναπτυχθεί όπως αυτό γνωρίζει.
Αυτό βέβαια είναι δική μου κρίση και αφορά το μέρος όπου δραστηριοποιούμαι.
Καλώς ήρθες!