| Στολή- φόρμα νέου τυπου | |
|
+11Ar_lo priamos1980 NikTheGreek olomelia vassilis monarchis kir Themis nikos37 Throubee mpampis13 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mpampis13 BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1393
| Θέμα: Στολή- φόρμα νέου τυπου Δευ Απρ 11, 2016 12:27 am | |
| Καλησπέρα μια και είχα χτες τς γενέθλια μου το έτερο ήμισυ μου πήρε μια φόρμα μελισσοκομίας. Βλέπετε είχε βαρεθεί να ακούει για τα οποία κυνηγητα και δαγκώματα είχα φαει. Να σας πω την αληθεια δεν μου είπε απο που την πήρε και εγω δεν ρώτησα. Όμως εγω προσωπικά δεν την είχα ξαναδεί.(μέσω ΝΕΤ εγινε η αγορά οξω απο την Αθηνα) Μονο ένα ίδιο μπουφάν είχα δει που είχε φέρει γνωστή μεγάλο εταιρεία που εδρεύει στην Αθηνα με υποκατάστημα Θεσσαλονίκη. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Σημερα εγινε η πρώτη δοκιμή. Αεριζόμενο σε 5 σημεία κλειδιά. Πλάτη,στήθος, χέρια Δίπλα ενισχυμένη με αφρολέξ σε αυτά τα σημεία. Ενισχυμένη στους ώμους και πάνω απο τον αεραγωγό στην πλάτη ωςτε να μην κολαει πάνω σου απο τον ιδρώτα και τρως τσιμπιές. Πρακτικές τσεπες. Τα πλην. Χοντρό ύφασμα γενικός. Άβολος και κακός σχεδιασμός των φερμουάρ με αποτέλεσμα να βγάζεις δύσκολα προσωρινά την κουκούλα. Ειδικά στις αρχές μέχρι να δουλεύτει,αισθάνεσαι ρομπότ. Εγω τωρα την δουλεια μου την εκανα σχετικά εύκολα. Αισθανόμουν πραγματικά αδιαπεραστος. Δεν με ενδιέφερε που ηταν και τι εκαναν οι κύριες. Για τα χρήματα της,65 ευρώ, μια χαρά. Εγω προσωπικά θα την ξαναπέρνα. | |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| Θέμα: Απ: Στολή- φόρμα νέου τυπου Δευ Απρ 11, 2016 8:20 am | |
| Χρόνια πολλά και καλά! | |
|
| |
nikos37 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 280
| Θέμα: Απ: Στολή- φόρμα νέου τυπου Δευ Απρ 11, 2016 9:12 am | |
| μεγιες-μεγιες.και του χρονου | |
|
| |
Themis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 335
| Θέμα: Απ: Στολή- φόρμα νέου τυπου Δευ Απρ 11, 2016 10:05 am | |
| Πολύχρονος!! Πρακτική φαίνεται. Σε ζεστή μέρα πως ήταν; Επίσης μπορείς να γράψεις τη μάρκα;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Themis στις Δευ Απρ 11, 2016 10:29 am, 1 φορά | |
|
| |
kir BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 602
| Θέμα: Απ: Στολή- φόρμα νέου τυπου Δευ Απρ 11, 2016 10:18 am | |
| πολυχρονος !!! να χαίρεσαι τα κορίτσια σου και το έτερο ήμισυ !!! | |
|
| |
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Απ: Στολή- φόρμα νέου τυπου Δευ Απρ 11, 2016 11:43 am | |
| Μπάμπη Χρόνια Πολλά.
Ήταν η πρώτη μου φόρμα. Σχεδόν κανένα τσίμπημα αλλά το καλοκαίρι από την πολλή ζέστη ήθελα να βγάλω τις σάρκες μου. | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| Θέμα: Απ: Στολή- φόρμα νέου τυπου Δευ Απρ 11, 2016 1:26 pm | |
| Σας ευχαριστω ολους για τις ευχές. Μάρκα και τα σχετικά δεν α ξερω. Δεν γράφει και κατι απο οτι είδα. Θα ξανατσεκαρω όμως και θα σας πω. Τωρα απο που την πήραν ρωτάω και σε π. Μ. Σας το λέω και αυτο. Χτες δεν ηταν και πολυ ζέστη η ημέρα. Με ένα φανελάκι απο μεσα ήμουν μια χαρά. Αλλα σε μεγάλες θερμοκρασίες την βλέπω την υπόθεση θα λιώνω. Γιώργη λες ηταν η πρώτη σου φόρμα. Άρα υπήρχε. Εγω δεν την είχα ξαναδεί και σε σχετική ερωτηση για το μπουφάν (με την στάμπα της μεγαλοεταιρείας) μου είπαν οτι ειναι νεα παραλαβή και νέο προϊόν. Επίσης αν ηταν η πρώτη τωρα υπαρχει και δεύτερη .... Καλύτερη απο αυτη;.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Στολή- φόρμα νέου τυπου Δευ Απρ 11, 2016 2:53 pm | |
| Μετά από αυτή ακολούθησαν άλλες 2 και έχω καταλήξει στην καλύτερη δυνατόν επιλογή για τα δεδομένα που υπάρχουν στην Ελλάδα (εξαιρείται UltraBreeze και EcoKeeper-θα τις τεστάρω όταν θα μου τις στείλει ένας φίλος από US). Φοράω στρατιωτικό παντελόνι με πλάγιες τσέπες με λεπτό ύφασμα χειμώνα καλοκαίρι. Παπούτσια στρατιωτικά desert και μπουφάν τύπου αστροναύτη. Όπως καταλαβαίνεις Μπάμπη κάθε φορά που πηγαίνω στις μέλισσες είναι σαν να κάνω καταδρομική... Από εκείνη τη φορά που ένα κορίτσι τρύπωσε μέσα στη μάσκα από το κενό που άφηναν τα δύο φερμουάρ προσπαθώ να κάνω όσο πιο μελισσοστεγανό τουλάχιστον το πρόσωπο. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να με δει κάποιος συνεργάτης μου με πρησμένο μάτι ή χείλη σαν να έχω παίξει ξύλο. Άντε να εξηγείς τι έχει γίνει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Στολή- φόρμα νέου τυπου Δευ Απρ 11, 2016 3:52 pm | |
| Για την ακρίβεια την είχα αγοράσει το 2012 | |
|
| |
kir BeeForce
| Θέμα: Απ: Στολή- φόρμα νέου τυπου Δευ Απρ 11, 2016 4:38 pm | |
| Γιώργο αυτο το ... - Κώδικας:
-
Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να με δει κάποιος συνεργάτης μου με πρησμένο μάτι ή χείλη σαν να έχω παίξει ξύλο. Άντε να εξηγείς τι έχει γίνει... τι το ήθελες Σήμερα είμαι με πρησμένο μάτι , και το ωραίο είναι ότι δεν έγινε στην επιθεώρηση αλλά μετά από 2-3 ώρες που πήγα να ποτίσω κάτι πορτοκαλιές στα 5ο μέτρα από το μελισσοκομείο | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| Θέμα: Απ: Στολή- φόρμα νέου τυπου Δευ Απρ 11, 2016 4:56 pm | |
| Ναι αυτο το προβλημα με τα φερμουάρ το εχει ακομα. Απλα πριν τα κλείσω τέλειος βάζω ένα κομμάτι ναύλον απο σακούλα αναμεςα και ετσι η τρύπα βουλωνει. Μωρε εγω θα είχα πάρει απο Κίνα φόρμα τυπου ultrabreez με 50 ευρώ να την δοκιμάσω. Ιδια ακριβως αλλα κινεζια με δωρεάν μεταφορικά. Αλλα λογο καπιταλ κοντρόλ δεν τα κατάφερα. | |
|
| |
vassilis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 673
| Θέμα: Απ: Στολή- φόρμα νέου τυπου Δευ Απρ 11, 2016 5:20 pm | |
| Χρόνια Πολλά και Καλά Μπάμπη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Στολή- φόρμα νέου τυπου Δευ Απρ 11, 2016 5:45 pm | |
| Μπάμπη το πρόβλημα με το φερμουάρ το έλυσα με λευκοπλάστ. | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| Θέμα: Απ: Στολή- φόρμα νέου τυπου Δευ Απρ 11, 2016 7:32 pm | |
| Βασίλη μου σε ευχαριστω πολυ. Γιωργη τι εννοείς. Πως το έβαζες το λευκοπλαστ | |
|
| |
olomelia BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 544
| Θέμα: Απ: Στολή- φόρμα νέου τυπου Δευ Απρ 11, 2016 10:27 pm | |
| Έτσι βάζεις το λευκοπλάστ! η στολή Μπάμπης13 στον τελικό του μελισσοκομικού Γουϊμπλεντον... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Κρόνια πολλά Babis! | |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| Θέμα: Απ: Στολή- φόρμα νέου τυπου Δευ Απρ 11, 2016 10:44 pm | |
| trolomelia | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Στολή- φόρμα νέου τυπου Δευ Απρ 11, 2016 10:46 pm | |
| Μπάμπη λευκοπλάστ πάνω από το φερμουάρ. Έχει δυνατή κόλλα και στεγανοποιεί το σημείο.
| |
|
| |
NikTheGreek Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 336
| Θέμα: Απ: Στολή- φόρμα νέου τυπου Δευ Απρ 11, 2016 10:55 pm | |
| | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| Θέμα: Απ: Στολή- φόρμα νέου τυπου Τρι Απρ 12, 2016 12:07 am | |
| Χαχαχαχα τρελές ιδέες μου δίνεις θα κοιτάξω να γίνουν πράξεις. Γιώργη θα το δοκιμάσω σε ευχαριστω πολυ. Ευχαριστω ολους για τα χρονια πολλα να είσαστε ολοι καλα | |
|
| |
priamos1980 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 204
| Θέμα: Απ: Στολή- φόρμα νέου τυπου Τρι Απρ 12, 2016 2:28 am | |
| 1)μπαμπη χρονια πολλα πες μου απο που την πηρες δεν με πειραζουν τα τσιμπηματα τρωω κανα 10 την φορα αλλα απο ζεστη εχχω πεθανει δως μου λινκ σε π.μ αν και για μπουφανακι τετοιου τυπου ενδιαφερομαι.
2)ολομελια κορυφη το ποστ σου | |
|
| |
kir BeeForce
| Θέμα: Απ: Στολή- φόρμα νέου τυπου Τρι Απρ 12, 2016 12:05 pm | |
| - Κώδικας:
-
Μωρε εγω θα είχα πάρει απο Κίνα φόρμα τυπου ultrabreez με 50 ευρώ να την δοκιμάσω. Ιδια ακριβως αλλα κινεζια με δωρεάν μεταφορικά. Αλλα λογο καπιταλ κοντρόλ δεν τα κατάφερα. Αν θέλετε να πάρετε κάτι από ebay μπορείτε αν έχετε ήδη χρήματα σε paypal οπού μπορεί να σας στείλει ένας φίλος σας ή εσείς ο ίδιος από δεύτερο λογαριασμό | |
|
| |
Ar_lo Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 78
| Θέμα: Απ: Στολή- φόρμα νέου τυπου Τρι Απρ 12, 2016 4:36 pm | |
| χρόνια πολλά μπαμπη.. εγω φέτος αποφάσισα και πηρα την EcoKeeper απο ebay. Άτρωτη φόρμα δεν υπάρχει, την πρώτη φορά που την έβαλα τα κατάφερα και έφαγα μια κάτω απο το σαγόνι.(τον πόνο που τράβηξα δεν μπορώ να σας τον περιγράψω) μετα έλαβα τα μέτρα μου και μέχρι τωρα δεν εχω φάει αλλη εκτός απο τα χέρια. τα φερμουάρ στην κουκούλα πανε σταυρωτά και δεν αφήνει κενό να περάσει τίποτα.
το μειονέκτημα είναι οτι έχει κουκούλα , και η σήτα που εχει μπροστά εύκολα σου πάει κάτω απο το σαγόνι η το λαιμό, οπότε λογικό ειναι , οι φονιάδες περιμένουν την ευκαιρία και δεν την χάνουν. άλλο ενα μειονέκτημα για μένα είναι το βάρος της. (είχα συνηθίσει με την πάνινη που ήταν πούπουλο).
στην ζέστη δεν έχω πρόβλημα μιας και μπορείς να την βάλεις και με φανελάκι και σορτσάκι.
και τέλος... εχα κάνει παραγγελία στην Κίνα με paypal. αν δεν μπορείς μέσα απο κάποια σελίδα, στέλνεις μαιλ του λες τι θέλεις σου λεει πόσο κοστίζει με τα μεταφορικά, σου δινει κωδικό του paypal που εχει εκείνος, του βάζεις εσυ τα χρήματα και στα στέλνει. Τόσο απλά. | |
|
| |
Melissologia Διαχείριση
Αριθμός μηνυμάτων : 682
| Θέμα: Απ: Στολή- φόρμα νέου τυπου Τρι Απρ 12, 2016 11:06 pm | |
| Χρόνια πολλά Μπάμπη | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| Θέμα: Απ: Στολή- φόρμα νέου τυπου Τετ Απρ 13, 2016 12:28 am | |
| - Melissologia έγραψε:
- Χρόνια πολλά Μπάμπη
Ευχαριστω πολυ | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| Θέμα: Απ: Στολή- φόρμα νέου τυπου Τετ Απρ 13, 2016 12:33 am | |
| Να ακομα ένα ελάττωμα της. Φοράει και αυτη την ιδια άθλο κουκούλα με το ίδιο ακριβως προβλημα. Ειναι η πρώτη φορα που άρπαξα τσιμπιά στο πιγούνι. Ποτε δεν είχα συμπαθήσει αυτο τον τύπο της κουκούλας. Στο σχετικό μπουφάν της μεγαλοεταιρείας μεσα σου εχει και ανταλλακτική κουκούλα τυπου καπέλο. Τωρα όσο αφορά τα χρωστούμενα για λεπτόμερειες αύριο θα τα ξεχρεωσω | |
|
| |
| Στολή- φόρμα νέου τυπου | |
|