| κατασκευη κυριθρων | |
|
+8priamos1980 mpampis13 Throubee psath monarchis koske NikTheGreek queen master 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Στέλιος1 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 282
| Θέμα: Απ: κατασκευη κυριθρων Πεμ Οκτ 06, 2016 5:48 am | |
| αυτό με την πλαστική κερήθρα το έχω σκεφτεί και εγώ αλλά 1ον) θέλει ακριβές κεντράρισμα ούτως ώστε να ο πάτος της μιας πλευράς να συμπίπτει απόλυτα με το σημείο τομής των τριών κελιών και να σχηματίζει αυτό το Υ 2ον) ίσως δεν είναι ακριβές αρνητικό δλδ εκεί που το τεχνητό φύλο κερήθρα έχει εξόγκωμα να σχηματίζεται βαθούλωμα και εκεί που είναι ο πάτος βουναλάκι , ακριβώς το αντίθετο δλδ από αυτό που θέλουμε
| |
|
| |
queen master Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 205
| Θέμα: Απ: κατασκευη κυριθρων Πεμ Οκτ 06, 2016 5:58 pm | |
| μια ερωτηση τελευταια αδελφια εχει δωθει κηρηθρα πρως εξεταση και εχει βρεθει οτι υπαρχουν μεσα χημικες ουσιες απο την σιλικονη? η απλα το λετε οτι θα υπαρχει προβλημα? γιατι σε περιπτοση που δεν εχει εξεταστει κατι τετιο δεν νομιζω να μπωρουμε να μιλαμε και με σιγουρια οτι θα υπαρχει προβλημα. | |
|
| |
priamos1980 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 204
| Θέμα: Απ: κατασκευη κυριθρων Δευ Οκτ 10, 2016 1:57 am | |
| υπαρχει σιλικονη τροφιμων | |
|
| |
kir BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 602
| Θέμα: Απ: κατασκευη κυριθρων Δευ Οκτ 10, 2016 1:01 pm | |
| Πιθανότατα για όσους το επιχειρήσουν κάνει και η σιλικόνη για ενίδρυα ΜΗ τοξικη, που θα την βρείτε πολύ εύκολα οπουδήποτε σε λευκό, διαφανές και μαύρο | |
|
| |
psath BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1223
| Θέμα: Απ: κατασκευη κυριθρων Δευ Οκτ 10, 2016 2:26 pm | |
| Γνωρίζει κάποιος τύπους σιλικόνης τροφίμων; Στέλιος 1 αυτό με την αρνητική επιφάνεια του πλαστικού τελάρου λογικά ισχύει. Εμείς χρησιμοποιούμε στο καλούπι από σιλικόνη την αρνητική πλευρά της κερήθρας, αφού το κατασκευάσαμε χρησιμοποιώντας για καλούπι μια έτοιμη κερήθρα. Ρίχνοντας το κερί στο καλούπι από σιλικόνη, βγαίνει η κανονική κερήθρα. Αν χρησιμοποιήσουμε ως καλούπι μια πλαστική κερήθρα, αυτό που θα βγεί στο κερί θα είναι το αρνητικό μιας κανονικής κερήθρας που θα έχει εξογκώματα κι όχι βαθουλώματα όπως μια κανονική κερήθρα. Φτιάχνεις και λίγο χοντρή την κερήθρα για να καλύπτει όλο το σύρμα ώστε να μην την κόβουν οι μέλισσες. Το βασικό είναι να χρησιμοποιηθεί σιλικόνη τροφίμων. | |
|
| |
kir BeeForce
| Θέμα: Απ: κατασκευη κυριθρων Δευ Οκτ 10, 2016 4:06 pm | |
| psath στέλνω ένα λινκ για σιλικόνες που τις προτείνουν για κατασκευή καλουπιών για κουλουράκια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
queen master Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 205
| Θέμα: Απ: κατασκευη κυριθρων Δευ Οκτ 10, 2016 9:06 pm | |
| Και το κοστος? Γιατι απο οτι ειδα δεν λεει τιμες. | |
|
| |
kir BeeForce
| Θέμα: Απ: κατασκευη κυριθρων Τρι Οκτ 11, 2016 9:22 am | |
| Queen κανε τους ένα τηλ , δεν γνωρίζω δεν έχω πάρει . Ίσως να μπορούσε να μας διαφωτίσει κάποιος φίλος από Αθήνα, είναι στην Π. Ράλλη | |
|
| |
oldman ptolemaida Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 18
| Θέμα: Απ: κατασκευη κυριθρων Τρι Οκτ 11, 2016 2:10 pm | |
| - kir έγραψε:
- psath στέλνω ένα λινκ για σιλικόνες που τις προτείνουν για κατασκευή καλουπιών για κουλουράκια
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Που ακριβώς λέει ότι κάνει και για τρόφιμα? | |
|
| |
kir BeeForce
| Θέμα: Απ: κατασκευη κυριθρων Τρι Οκτ 11, 2016 2:22 pm | |
| Λάστιχο Σιλικόνης ZA 32 LT πιστοποιημένο για τρόφιμα | |
|
| |
silahim Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 238
| Θέμα: Απ: κατασκευη κυριθρων Τρι Οκτ 11, 2016 4:01 pm | |
| Μιας και ήμουν κοντά πέρασα από την συγκεκριμένη εταιρεία. Τιμές: 1 Κιλό στα 23 ευρώ χωρίς ΦΠΑ 2 κιλά στα 44 >> 10 >> 210 >> μετ΄οι τιμές αλλάζουν διότι για μεγαλύτερες παραγγελίες πρέπει να παραγγείλει από Ιταλία. Και αλλάζουν οι τιμές προς τα κάτω από τα 50-60 κιλά. Η συγκεκριμένη σιλικόνη αντέχει μέχρι και στους 220 βαθμούς Κελσίου και πιστοποιημένη για τρόφιμα μέχρι και τους 85 βαθμούς. Δηλαδή μπορείς να δουλέψεις άνετα τρόφιμα και να πάρεις πιστοποίηση μέχρι και τους 85. Δηλαδή με προσοχή ώστε να μην ανέβει πάνω από τους 70-75 λιώνουμε άνετα τα κεριά και τα βάζουμε στις θήκες σιλικόνης που έχουμε ετοιμάσει. Μου τόνισε: δεν υπάρχουν κατάλοιπα και λοιπές ουσίες. Ήμουν κατηγορηματικός σε αυτό! Τωρά για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
| κατασκευη κυριθρων | |
|