| το σύστημα APIEZI | |
|
+9kir matteus koske vassilis george kis mpampis13 monarchis NikTheGreek olomelia 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| Θέμα: Απ: το σύστημα APIEZI Τρι Νοε 29, 2016 8:17 am | |
| Σιγά μη δώσει και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονιμάτων...πάτε καλά ρε?
"Σε καμία περίπτωση το φόρουμ Melissologia H.B.F. δεν είναι χώρος όπου μπορούν να αναπτύσσονται πολιτικά, θρησκευτικά, εθνικά και άλλα ευαίσθητα θέματα. Σχόλια που εκπέμπουν γενικά αρνητισμό και αγανάκτηση ή που θίγουν το Κράτος, έτσι όπως το αντιλαμβανόμαστε με την γενική έννοια του όρου, θεωρούμε πως δεν έχουν κάτι να προσφέρουν στο φόρουμ και θα σβήνονται. Δεν είναι αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε, απλά υπάρχουν σίγουρα άλλοι χώροι στο διαδίκτυο πιο κατάλληλοι για να φιλοξενήσουν τέτοιες συζητήσεις."
Σ.Ο κόψε τα άκυρα μηνύματα θα καραφλιάσουμε!!!! | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1393
| Θέμα: Απ: το σύστημα APIEZI Τρι Νοε 29, 2016 12:35 pm | |
| - Throubee έγραψε:
- Σιγά μη δώσει και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονιμάτων...πάτε καλά ρε?
"Σε καμία περίπτωση το φόρουμ Melissologia H.B.F. δεν είναι χώρος όπου μπορούν να αναπτύσσονται πολιτικά, θρησκευτικά, εθνικά και άλλα ευαίσθητα θέματα. Σχόλια που εκπέμπουν γενικά αρνητισμό και αγανάκτηση ή που θίγουν το Κράτος, έτσι όπως το αντιλαμβανόμαστε με την γενική έννοια του όρου, θεωρούμε πως δεν έχουν κάτι να προσφέρουν στο φόρουμ και θα σβήνονται. Δεν είναι αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε, απλά υπάρχουν σίγουρα άλλοι χώροι στο διαδίκτυο πιο κατάλληλοι για να φιλοξενήσουν τέτοιες συζητήσεις."
Σ.Ο κόψε τα άκυρα μηνύματα θα καραφλιάσουμε!!!! Ελπίζω το ολο παραπανω μυνημα να ειναι μεσα στο γενικό χαβαλέ που κανεις σε καποια θεματα(δεν εννοώ την προσωπική σου άποψη αλλα την επόμενη παράγραφο) | |
|
| |
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Απ: το σύστημα APIEZI Τρι Νοε 29, 2016 12:57 pm | |
| Η μεσαία παράγραφος οπως ανάρτησε πολύ σωστά ο Throubee είναι από τους κανόνες το forum. Παρακαλώ όλοι οι εμπλεκόμενοι στο παρόντα διάλογο να επικεντρωθούν στα οφέλη που μπορύν να λάβουν από τους χειρισμούς και τις τεχνικές που παρουσιαζοντα στο βίντεο (εννοείτε όσοι έχουν τη συσκευή κα τα εξαρτήματα αυτης) κα μην αναλωνεστε δε άσκοπες λεπτομέρειες που δεν έχουν να προσδωσουν-βελτιώσουν τηβκαθυμερινοτητα σας. Το βίντεο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα κα όχι προωθητικου. Αν εινα προωθητκου να τομεταφέρουμε στους επαγγελματιες. | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1393
| Θέμα: Απ: το σύστημα APIEZI Τρι Νοε 29, 2016 1:34 pm | |
| Συμφωνώ σε ολα όσα γραφεις και το ξερω ότι ειναι κανόνας ,την ανάρτηση της δεν καταλαβα. δεν ανέφερε κανεις κατι για θρησκεία. Κατι για το κράτος κατι για τους θεσμούς. Απαγορεύεται να μιλήσουμε για το προϊόν και το κατα ποσο ο έμπορος που το προωθεί μας εκφράζει. Σε ποιο σημείο και ποιος έθιξε την θρησκεία; Επίσης συγνώμη αλλα το βιντεο κανένα χαρακτήρα ενημερωτικό δεν εχει. Το προϊόν, τα παράγοντα του ακομα και πως το καθαρίζουμε είδαμε. Κύριοι μην ειμαστε υπερβολικοί. Αν θέλετε ενα μπλοκ. Που θα απαντάμε με ενα ναι ενα οχι και ενα ισως πειτε το. Αν ειναι να μην μπορουμε να πουμε την σκεψη μας (ενώ δεν θίγουμε κανένα απο τα ιερά και όσια του ελληνισμού...) ε τοτε προς τι η συμμετοχή μας. Παντα φιλικά. | |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: το σύστημα APIEZI Τρι Νοε 29, 2016 2:33 pm | |
| Τα βίντεο είναι επεξηγηματικού χαρακτήρα για τα προιόντα βασιλοτροφίας Αριστέας. ..και είναι καλή φάση που ο κατασκευαστής βγαίνει "πρόσωπο" και παρουσιάζει τα προιόντα του στην πράξη. Ακριβώς επειδή ο "τροχός" έχει ανακαλυφθεί αρκετά χρόνια τώρα, κάθε ένας άσχετα με το ποιό σύστημα χρησιμοποιεί μπορεί να πάρει αρκετές πληροφορίες. Υπάρχουν και άλλοι κατασκευαστές που ανεβάζουν ενημερωτικά βίντεο για τα προιόντα τους,όμως η επιτυχία του συγκεκριμένου οφείλεται ξεκάθαρα στην καλή παρουσίαση του Ε.Κ και την καλή παραγωγή του olomelia. Ελπίζω να συμφωνούμε σε αυτά!
Τωρα αν θέλετε να καταθέτουμε (ή να κρίνουμε αρνητικά) το ποιόν του κάθε κατασκευαστή ή εμπόρου πέραν της μελισσοκομικής του ιδιότητας-δραστηριότητας, σεβαστό. Εμένα μου φαίνεται άκυρο εως αδιάφορο.
P&L | |
|
| |
kir BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 602
| Θέμα: Απ: το σύστημα APIEZI Τρι Νοε 29, 2016 3:13 pm | |
| Επί του θέματος ... προσωπικά εμβολιάζω μόνο για βασίλισσες και λίγο πολτό για οικογενειακή χρίση οπότε προτιμώ το βελονάκι, αλλά έχω δοκιμάσει διάφορα κελιά , τα κελιά του είχαν την καλύτερη αποδοχή Όσο για τα Video , εχω δει 3-4 φορές το καθένα, από τα πιο κατατοπιστικά και λεπτομερή, μπορεί να περνάει κάποια πράγματα στα γρήγορα, αλλά στις λεπτομέρειες κρύβετε η διαφορά ! ο Olomelia έχει ανεβάσει και ολόκληρο το video αν ασχολείστε με ΒΠ αξίζει να το δείτε | |
|
| |
vassilis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 673
| Θέμα: Απ: το σύστημα APIEZI Τρι Νοε 29, 2016 3:58 pm | |
| - monarchis έγραψε:
- Η μεσαία παράγραφος οπως ανάρτησε πολύ σωστά ο Throubee είναι από τους κανόνες το forum. Παρακαλώ όλοι οι εμπλεκόμενοι στο παρόντα διάλογο να επικεντρωθούν στα οφέλη που μπορύν να λάβουν από τους χειρισμούς και τις τεχνικές που παρουσιαζοντα στο βίντεο (εννοείτε όσοι έχουν τη συσκευή κα τα εξαρτήματα αυτης) κα μην αναλωνεστε δε άσκοπες λεπτομέρειες που δεν έχουν να προσδωσουν-βελτιώσουν τηβκαθυμερινοτητα σας. Το βίντεο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα κα όχι προωθητικου. Αν εινα προωθητκου να τομεταφέρουμε στους επαγγελματιες.
Φίλε μου monarchis φυσικά το βίντεο είναι προωθητικού χαρακτήρα, αφού υπάρχουν και άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα στην αγορά... με το ίδιο καλές επεξηγήσεις και βίντεο... | |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: το σύστημα APIEZI Τρι Νοε 29, 2016 4:50 pm | |
| - vassilis έγραψε:
Φίλε μου monarchis φυσικά το βίντεο είναι προωθητικού χαρακτήρα, αφού υπάρχουν και άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα στην αγορά... με το ίδιο καλές επεξηγήσεις και βίντεο...
δώσε κανένα λινκ άμα θές. | |
|
| |
vassilis Ενεργό Μέλος
| |
| |
koske BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 308
| Θέμα: Απ: το σύστημα APIEZI Τετ Νοε 30, 2016 1:59 pm | |
| Το πρωτο λινκ παραπεμπει στην συσκευη ezi queen που αποτελει μερος του παππα μιας και συνεργαζετε με τους νεοζηλανδους.Στο δευτερο ειναι μια συσκευη niccot και σου λεει πως να την συναρμολογησεις . Συμπερασμα
τα παλια τα χρονια ηταν 2 χωριανοι και λεει ο ενας στον αλλο -φετος πηγα στην εκθεση -και εγω πηγα - ειδα και τρανζιστορ - εγω το εφαγα κιολας! | |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: το σύστημα APIEZI Τετ Νοε 30, 2016 2:58 pm | |
| koske! | |
|
| |
vassilis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: το σύστημα APIEZI Σαβ Δεκ 03, 2016 12:51 pm | |
| - koske έγραψε:
- Το πρωτο λινκ παραπεμπει στην συσκευη ezi queen που αποτελει μερος του παππα μιας και συνεργαζετε με τους νεοζηλανδους.Στο δευτερο ειναι μια συσκευη niccot και σου λεει πως να την συναρμολογησεις .
Συμπερασμα
τα παλια τα χρονια ηταν 2 χωριανοι και λεει ο ενας στον αλλο -φετος πηγα στην εκθεση -και εγω πηγα - ειδα και τρανζιστορ - εγω το εφαγα κιολας! Νόστιμο το τρανζίστορ... | |
|
| |
| το σύστημα APIEZI | |
|