Melissologia
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Melissologia

Ελληνικό Φόρουμ συζητήσεων για τις Μέλισσες
 
ΦόρουμΦόρουμ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  BlogBlog  

 

 Κρυστάλλωση και ξίνισμα

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
cyber2li
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος
cyber2li


Αριθμός μηνυμάτων : 317

Κρυστάλλωση και ξίνισμα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Κρυστάλλωση και ξίνισμα   Κρυστάλλωση και ξίνισμα Icon_minitimeΤετ Ιουν 29, 2016 12:46 am

Καλησπέρα σε όλους. 2 ερωτήματα
Πρώτον : Γνωρίζει κάποιος εάν κρυσταλλώσει το μέλι οτι σίγουρα δεν θα ξινίσει; Γενικά κ ειδικά. Μιλάω για την πιθανότητα να έχουμε τραβήξει μέλι με υγρασία >20% και <20%.
Δεύτερον : Σε Ανοιξιάτικο μέλι που έβγαλα η υγρασία ήταν 17,8%. Απο άνθη κ Κουμαριά. Όμως πολύ ρευστό!!! Υπάρχει κίνδυνος ξινίσματος;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Κρυστάλλωση και ξίνισμα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ξίνισμα σιροπι
» ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΣΗ
» κρυστάλλωση τροφής

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Melissologia :: Μελισσοκομική τεχνική :: Μελισσοκομικά προϊόντα-
Μετάβαση σε: