Θέμα: Τεράστιο μελίσσι μέσα σε σπίτι ! Παρ Μάης 21, 2010 7:31 pm
Ο βλάκας τις ρούφηξε με την ηλεκτρική σκούπα !
Αν ένα μελίσσι κατάφερε να γίνει τόσο μεγάλο, μόνο του, δίχως περιποίηση και φάρμακα για βαρόα, τότε εμείς κάτι δεν κάνουμε καλά !!!
Πιστεύω πως με τις αγωγές εναντίον του Βαρόα, το μόνο που καταφέραμε ήταν να εμποδίσουμε την φύση να κάνει την δουλειά της και να δημιουργήσει μελίσσια που καταπολεμούν το βαρόα μόνα τους, όπως αυτό που είδαμε στο βίντεο.
Αυτός που βρήκε αυτό το μελίσσι, ίσως δεν έχει καταλάβει πως βρήκε ένα μελίσσι που διαφέρει πολύ από τα άλλα όσον αφορά στην εξυγιαντική του συμπεριφορά, και ότι θα πρέπει από αυτό να φτιάξει βασίλισσες, οι οποίες θα του δώσουν μελίσσια το ίδιο ανθεκτικά στο Βαρόα.
mike. Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 42
Θέμα: Απ: Τεράστιο μελίσσι μέσα σε σπίτι ! Σαβ Μάης 22, 2010 12:25 pm
δεν τισ σκωτοσε αυτη η σκουπα ειναι μια πατεντα που μαζευεισ σμαρια και μελισια σαν αυτο ειναι πολυ καλη πατεντα δες παρομοια βιντεακια και θα καταλβεις εγω την εχω φτιαξει
Ο συγγραφέας αυτού του μηνύματος έχει αποκλειστεί απο το φόρουμ - Δείτε το μήνυμα
mafiaworld87 αποκλεισμένος
Αριθμός μηνυμάτων : 36
Θέμα: Απ: Τεράστιο μελίσσι μέσα σε σπίτι ! Κυρ Μάης 23, 2010 10:13 am
Καλά εεε το μελίσσι σκίζει!!!! Πράγματι πολύ δυνατό!
IxNiLaTiS Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 146
Θέμα: Απ: Τεράστιο μελίσσι μέσα σε σπίτι ! Τρι Μάης 25, 2010 5:50 pm
mike. έγραψε:
δεν τισ σκωτοσε αυτη η σκουπα ειναι μια πατεντα που μαζευεισ σμαρια και μελισια σαν αυτο ειναι πολυ καλη πατεντα δες παρομοια βιντεακια και θα καταλβεις εγω την εχω φτιαξει
Χμ. καλό φαίνεται. Στείλε αν θέλεις κανένα λίνκ με βιντεο να μάθουμε περισσότερα.