vassilis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 673
| Θέμα: Απ: Τα εχει δουλεψει κανεις? Παρ Μαρ 18, 2016 10:41 am | |
| - olomelia έγραψε:
- vassilis έγραψε:
- Ξέρει κανείς πόση είναι η φορολογία της Facom από το Γαλλικό κράτος και πόση η φορολογία του όποιου απλού μηχανουργίου από το ελληνικό κράτος;; Δεν ρωτώ για πολιτικούς λόγους αλλά για ενημέρωση...
Δεν γελιόμαστε Βασίλη... το θέμα της αποβιομηχάνισης και το σακάτεμα όποιας παραγωγικής διαδικασίας στην χώρα, είναι απόρροια πολιτικών αποφάσεων δεκαετιών. Οι λαοί αποφασίζουν εκλέγοντας τις κατάλληλες γι αυτούς ηγεσίες. Καλημέρα σε όλους και καλά μέλια. Έπεσαν κι οι πρώτες Μαρτιάτικες βροχές και πιστεύω τα θυμάρια να δώσουν φέτος... | |
|
psath BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1223
| Θέμα: Απ: Τα εχει δουλεψει κανεις? Παρ Μαρ 18, 2016 3:27 pm | |
| - vassilis έγραψε:
- olomelia έγραψε:
- vassilis έγραψε:
- Ξέρει κανείς πόση είναι η φορολογία της Facom από το Γαλλικό κράτος και πόση η φορολογία του όποιου απλού μηχανουργίου από το ελληνικό κράτος;; Δεν ρωτώ για πολιτικούς λόγους αλλά για ενημέρωση...
Δεν γελιόμαστε Βασίλη... το θέμα της αποβιομηχάνισης και το σακάτεμα όποιας παραγωγικής διαδικασίας στην χώρα, είναι απόρροια πολιτικών αποφάσεων δεκαετιών. Οι λαοί αποφασίζουν εκλέγοντας τις κατάλληλες γι αυτούς ηγεσίες. Καλημέρα σε όλους και καλά μέλια. Έπεσαν κι οι πρώτες Μαρτιάτικες βροχές και πιστεύω τα θυμάρια να δώσουν φέτος... Κι εγώ όταν ακούω παράπονα και τέτοιες συζητήσεις βλέπω πίσω μου και μπροστά μου, στην ουρά, μπροστά στην κάλπη κάποιους να ψηφίζουν... | |
|