| To ρείκι έχει ανθίσει στην Άνω καλεντίνη Αρτας | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
andreaspap78 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 95
| Θέμα: To ρείκι έχει ανθίσει στην Άνω καλεντίνη Αρτας Σαβ Οκτ 06, 2012 10:18 pm | |
| Σήμερα που έκανα μια επιθεώρηση στο μελίσσι μου είδα πως μαζεύουν γύρη απο το ρείκι το οποίο είναι ανθισμένο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Όλο το βουνό ειναι ροζ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
gianhs8 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 147
| Θέμα: Απ: To ρείκι έχει ανθίσει στην Άνω καλεντίνη Αρτας Κυρ Οκτ 07, 2012 11:58 am | |
| τι χρωμα εχει η γυρη απο το ρεικι? | |
|
| |
nikosf13 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 222
| Θέμα: Απ: To ρείκι έχει ανθίσει στην Άνω καλεντίνη Αρτας Κυρ Οκτ 07, 2012 12:07 pm | |
| | |
|
| |
vaso9 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 374
| Θέμα: Απ: To ρείκι έχει ανθίσει στην Άνω καλεντίνη Αρτας Κυρ Οκτ 07, 2012 8:31 pm | |
| Σε ζηλευω φιλε μου Τα μελισσια σου εχουν αφθονη | |
|
| |
andreaspap78 Μέλος
| Θέμα: Απ: To ρείκι έχει ανθίσει στην Άνω καλεντίνη Αρτας Τρι Οκτ 09, 2012 3:03 pm | |
| πραγματικά έχει ανθίσει όλο του βουνό τα μελίσσια δουλεύουν σαν τρελά μάλλον πάει καλά η ανθοφορία του ρεικιού μέχρι τώρα.....τρελαίνομαι για ρεικόμελο... λετε να μου αφήσουν και για μένα ένα πλαίσιο να φάω...δεν θα τους πάρω παραπάνω μόνο ένα πλαίσιο... | |
|
| |
newbee Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 280
| Θέμα: Απ: To ρείκι έχει ανθίσει στην Άνω καλεντίνη Αρτας Κυρ Οκτ 21, 2012 10:42 am | |
| Δίνει ακόμα το ρεικι εκεί?
Εδώ το 40% περίπου φαίνεται σαν μαραμένο και το υπόλοιπο που είναι μια χαρά ανθισμένο δεν το προτιμούν οι μέλισσες γιατί μάλλον δεν δίνει.
Μάλλον οι τελευταίες βροχές το πείραξαν | |
|
| |
andreaspap78 Μέλος
| Θέμα: Απ: To ρείκι έχει ανθίσει στην Άνω καλεντίνη Αρτας Κυρ Οκτ 21, 2012 12:38 pm | |
| θα πάω σήμερα να δω, έχω και εγω μια ανησυχία.....δηλαδή εάν οι μέλισσες δεν τις βλέπουμε να πηγαίνουν στο ρείκι σημαίνει πως δεν δίνει....γιατί το είχα απορία πως θα καταλάβω πότε σταματά να δίνει μια ανθοφορία
| |
|
| |
andreaspap78 Μέλος
| Θέμα: Απ: To ρείκι έχει ανθίσει στην Άνω καλεντίνη Αρτας Κυρ Οκτ 21, 2012 6:28 pm | |
| μολις το ειδα το ρεικι,εχει παθει μεγαλη ζημια,ειναι μαραμενο, βεβαια εχει μεινει λιγο ανθισμενο και εβλεπα πως πηγαιναν σε αυτο οι μελισσες, το δουλευαν ,κριμα. | |
|
| |
newbee Μέλος
| Θέμα: Απ: To ρείκι έχει ανθίσει στην Άνω καλεντίνη Αρτας Κυρ Οκτ 21, 2012 6:42 pm | |
| Τα ίδια και εδώ, μακάρι να ξαναδώσει. | |
|
| |
geobees Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 281
| Θέμα: Απ: To ρείκι έχει ανθίσει στην Άνω καλεντίνη Αρτας Κυρ Οκτ 21, 2012 10:17 pm | |
| - newbee έγραψε:
- Τα ίδια και εδώ, μακάρι να ξαναδώσει.
Νικήτα, εάν θυμάσαι τσεκάραμε 3-4 μεγάλες συστάδες με ρείκι χωρίς να βρούμε ούτε μιά μέλισσα επάνω....όλες τρέχανε στις ακονιζιές! Κρίμα για τα μελισσάκια να σταματήσει τόσο απότομα....ας ελπίζουμε, έχουμε καμμιά 20αριά μέρες ακόμα μπροστά. | |
|
| |
newbee Μέλος
| Θέμα: Απ: To ρείκι έχει ανθίσει στην Άνω καλεντίνη Αρτας Κυρ Οκτ 21, 2012 10:25 pm | |
| Ναί είναι κριμά να υπάρχει ρεικι και να μην δίνει, ευτύχως υπάρχει η ακονιζιά ακόμα αλλιώς τζάμπα η μεταφορά που τους έκανα. Θα το παρακολουθώ μπας και ξανανοίξει και θα ειδοποιήσω | |
|
| |
newbee Μέλος
| Θέμα: Απ: To ρείκι έχει ανθίσει στην Άνω καλεντίνη Αρτας Τετ Οκτ 24, 2012 7:21 pm | |
| Πέρασα σήμερα να δώ το ρεικι και έχει ξεραθεί το περισσότερο. Δέν ξέρω τι το πείραξε πιο πολύ, η βροχή η οι βορειοδυτικοί άνεμοι. Κρίμα γιατί έχω ακούσει οτι σε ζεστές περιοχές μπορεί να κρατήσει μέχρι και τον Νοέμβριο. Εδώ άνθισε μετά τις πρώτες βροχές τέλη Αυγούστου περίπου, καμιά 20αριά μέρες πρέπει να έδωσε μόνο | |
|
| |
| To ρείκι έχει ανθίσει στην Άνω καλεντίνη Αρτας | |
|