μολις ελαβα απαντηση (κ στα 11 βιβλια μελισσοκομικης κ εδω μεσα) για το τι γινεται με τα κοριτσα.. ευτυχως δε βλεπω μονο εγω φαντασματα αλλα ολοι!!! φιου...
οπως κ να χει παιδια αμα βλεπετε 10αρια μελισσια φουλ γονιασμενα... οσο κ να αντιστρεψεις τα πλαισια παλι θα θενε χωρο και θα αρχισουν να κατεβαζουν απ το καπακι πιτες... ετσι την επαθα εγω... απλετος χωρος και εκει που πηγα να δω αν θελουν πλαισιο μου το ειχαν βαλει εκεινες!!!
ελπιζω μονο να μην αρχισουμε απο τωρα τιποτα ταρζανιες στα δεντρα κ στους τοιχους γιατι θα πεσω στη θαλασσα!!!
αυριο εχω να σηκωσω πατωματα... απο τωρα... θα εκραγουν οι κυψελες!!!
κανω βουντου στον καιρο να μη βρεξει γιατι η βροχη θα ναι λασποβροχη και θα σακατεψει την οποια ανθοφορια..
επισης παρακαλαω να βρω στην αμυγδαλια διπλα στο σπιτι μου καμια διπατη
...
περυσι τετοια εποχη τα κυνηγουσα... δεν τα προλαβα... παει στο καλο αρχισα να χαλαω κελια... δε θελανε.. ξανα κυνηγι... στο τελος τα γεννησα εγω και ησυχασανε... φετος μου χουνε γεννησει και στο καπακι αν εχετε το θεο σας!!
οποτε οροφο μπας και σμηνουργησουνε κατα κει...
υγ.. να πω κ την αμαρτια μου... τη τρισμεγιστη.. οπως σηκωσα καπακι για να ριξω μια ματια ειδα το χτισιμο απα στο καπακι... και να χουν βαλει μελι οι ατιμες εκει... κ να λεω... τωρα ειναι που θα φαω την πιτα μαζι με τις μελισσες (beezy μ ακους???) ...