Melissologia
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Melissologia

Ελληνικό Φόρουμ συζητήσεων για τις Μέλισσες

ΦόρουμΦόρουμ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  BlogBlog  

Πλαστικός αποσπώμενος πάτος και γυρεοπαγίδα.

Πήγαινε κάτω 
+9
olomelia
xunilz
ethnic69
thoma.sbees
pointerst
monarchis
nikos37
Throubee
NikTheGreek
13 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
monarchis
Συντονιστική ομάδα
Συντονιστική ομάδα
monarchis

Αριθμός μηνυμάτων : 1942

Πλαστικός αποσπώμενος πάτος και γυρεοπαγίδα. - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πλαστικός αποσπώμενος πάτος και γυρεοπαγίδα.   Πλαστικός αποσπώμενος πάτος και γυρεοπαγίδα. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Νοε 20, 2016 10:48 am

buried έγραψε:
...φίλε NIK τελικά που κατέληξες ,μιας και έχω τι ίδιο δήλημα.
Μου αρέσουν οι βάσεις της technoset (τέτοιες έχω ) αλλά μου αρέσουν οι γυρεοπαγίδες της ανέλ ιδίως η φιξαριστή που είναι πιο φθηνή και πρακτική (στη θεωρία τουλάχιστο).
επίσης φοβάμαι λίγο τον ανοικτό πάτο της ανέλ που έχει μεγαλύτερα κενά και δεν ξέρω αν θα κάνουν πάρτυ τα μυρμίγκια.

Αν εννοείς τα καλαθάκια δεν είναι καθόλου εύχρηστα. Τουλάχιστον δεν μπορείς να τα αφαιρέσεις χωρίς μάσκα. Ξεκουμπώνουν δύσκολα και αναστατώνεται το μελίσσι. Σε πολλές περιπτώσεις δεν κουμπώνουν καλά και μπαίνουν μέσα και άλλα έντομα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
NikTheGreek
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος
NikTheGreek

Αριθμός μηνυμάτων : 336

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πλαστικός αποσπώμενος πάτος και γυρεοπαγίδα.   Πλαστικός αποσπώμενος πάτος και γυρεοπαγίδα. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Νοε 20, 2016 2:00 pm

buried έγραψε:
...φίλε NIK τελικά που κατέληξες ,μιας και έχω τι ίδιο δήλημα.
Μου αρέσουν οι βάσεις της technoset (τέτοιες έχω ) αλλά μου αρέσουν οι γυρεοπαγίδες της ανέλ ιδίως η φιξαριστή που είναι πιο φθηνή και πρακτική (στη θεωρία τουλάχιστο).
επίσης φοβάμαι λίγο τον ανοικτό πάτο της ανέλ που έχει μεγαλύτερα κενά και δεν ξέρω αν θα κάνουν πάρτυ τα μυρμίγκια.

Την χρονια που περασε γιναν μονο δοκιμες σε μικρη κλιμακα λογω ελλειψης μελισσιων..
Οι βασεις τις ΑΝΕΛ με τις ενσωματωμενες γυρεοπαγιδες δοκομαστικαν για δυο μονο ημερες.
Οποτε δεν εχω αποψη που να μπορω να υποστηριξω με δεδομενα.

Ελπιζω φετος να γινει καλυτερη εφαρμογη - δοκιμη.
kir
BeeForce
BeeForce
kir

Αριθμός μηνυμάτων : 602

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πλαστικός αποσπώμενος πάτος και γυρεοπαγίδα.   Πλαστικός αποσπώμενος πάτος και γυρεοπαγίδα. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Νοε 20, 2016 9:04 pm

σχεδόν όλοι οι πάτοι μου είναι ΑΝΕΛ και οι γυρεοπαγίδες οι απλές ,   οι πάτοι πολύ καλοί και βολικοί,  αλλά οι γυρεοπαγίδες φέτος θα αντικατασταθούν με τις μεγαλύτερες της ίδιας εταιρίας να προσθέσω σε αυτά που είπε ο monarchis ότι μετά από λίγη χρήση κρεμάνε από την πίσω πλευρά και γεμίζουν μέσα μέλισσες!
Ελπίζω να κάνει κάτι η εταιρία και να κάνει διορθώσεις γιατί το καλό τους είναι ότι δεν αλλάζει το σχήμα της κυψέλης και δεν μπερδεύονται οι συλλέκτριες!
buried
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πλαστικός αποσπώμενος πάτος και γυρεοπαγίδα.   Πλαστικός αποσπώμενος πάτος και γυρεοπαγίδα. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Νοε 21, 2016 7:35 am

έχει δοκιμάσει κανείς αν αυτοί οι κίτρινοι γυρεοσυλλέκτες της anel μπαίνουν στους πάτους της technoset χωρίς πολλά-πολλά;
nikos_tritaia
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πλαστικός αποσπώμενος πάτος και γυρεοπαγίδα.   Πλαστικός αποσπώμενος πάτος και γυρεοπαγίδα. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Δεκ 17, 2016 3:10 pm

ο πλαστικος πατος τις ΑΝΕΛ ταιριαζει με την μεγαλη παγιδα γυρης της ΑΝΕΛ? αγορασα εναν πατο και μια γυρεοπαγιδα για δοκιμη και μου φαινεται οτι αφηνει ενα κενο αναμεσα απο τις πορτες. το εχει δοκιμασει κανεις?

Πλαστικός αποσπώμενος πάτος και γυρεοπαγίδα.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Πλαστκός Πάτος
» Τροφοδοτης πλαστικος
» κινητος πατος
» Κινητός πάτος
» Πάτος Κυψέλης

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Melissologia :: Τα μελισσοκομικά :: Τα εργαλεία της δουλειάς-
Μετάβαση σε: