spyroseva Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 238
| Θέμα: κινητος πατος Δευ Ιαν 25, 2010 9:47 pm | |
| | |
|
granazis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 619
| Θέμα: Απ: κινητος πατος Δευ Ιαν 25, 2010 10:18 pm | |
| Σιγουρα στο κενο θα μπαινει και σητα πιστευω!!!.Αν και δεν τις συμπαθω φαινεται προσεγμενη δουλεια. | |
|
spyroseva Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 238
| Θέμα: Απ: κινητος πατος Δευ Ιαν 25, 2010 10:26 pm | |
| - granazis έγραψε:
- Σιγουρα στο κενο θα μπαινει και σητα πιστευω!!!.Αν και δεν τις συμπαθω φαινεται προσεγμενη δουλεια.
Σωστα, σιτα θα μπει. Τις ανεβασα για τον θειο μου,ειναι παραγγελιά. Με εβγαλαν την π. . . . .για να τις ανεβασω,γι'αυτο τις εχω ετσι "ξερες",τσατιστηκα. | |
|
granazis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: κινητος πατος Δευ Ιαν 25, 2010 10:36 pm | |
| Εσυ τουλαχιστον τα καταφερες!! Τι να πω εγω που δηλωνει απεργος ο εκπαιδευτης μου?????? | |
|
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: κινητος πατος Δευ Ιαν 25, 2010 11:37 pm | |
| Πολύ καλή δουλειά... Να ρωτήσω ακι κάτι... σε τι χρησιμεύει ο πάτος αυτός από τους απλούς? | |
|
granazis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: κινητος πατος Τρι Ιαν 26, 2010 10:41 pm | |
| Αποψεις επιστημονων και πολλων συναδελφων λενε οτι !!! α)Βοηθα στον καλυτερο αερισμο της κυψελης κατα την μεταφορα και τις θερμες μερες του καλοκαιριου. β) Στις περιπτωσεις καταπολεμισης της βαρωα η σητα επιτρεπει στη βαρωα να πεσει εξω απο την κυψελη με αποτελεσμα να μην μπορει να επανελθει στις μελισσες. γ)Πιστευουν οτι ετσι προσομιωνεται περισσοτερο η φυσικη κυψελη.....κλπ. Εχω ισχυρες και πιστευω βασιμες αντιρησεις,αλλα πριν το κανουμαι σαν τα καπακια το κοβω εδω .!!!!. | |
|