Melissologia

Ελληνικό Φόρουμ συζητήσεων για τις Μέλισσες
 
ΦόρουμΦόρουμ  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  BlogBlog  

Μοιραστείτε
 

 ΒΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Μίμης
Μέλος
Μέλος


Αριθμός μηνυμάτων : 113

ΒΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΒΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ   ΒΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ Icon_minitimeΣαβ Οκτ 31, 2015 7:57 pm

ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΒΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΧΑΡΙΖΑΝΗΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
pointerst
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος
pointerst

Αριθμός μηνυμάτων : 692

ΒΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ   ΒΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ Icon_minitimeΣαβ Οκτ 31, 2015 9:36 pm

μπορείς να μας πεις ποια είναι αυτή η μέθοδος ώστε να το δοκιμάσουμε και εμείς?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
filippoz13
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος


Αριθμός μηνυμάτων : 17

ΒΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ   ΒΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ Icon_minitimeΣαβ Οκτ 31, 2015 9:52 pm

Καλησπέρα και από εμένα παιδιά.
Η αναλογία πρέπει να ειναι 70% τσίπουρο η οινόπνευμα ποτοποιίας και 30% προπολη. Το ιδανικό είναι το τσίπουρο και η καθαρή προπολη γιατί δε χρειάζεται καθόλου καθαρισμό από ξένα σώματα και κεριά. Συνήθως σε βάζο κιλού βάζουμε τα υλικά και αναδευουμε όσες φορές μπορούμε τη μέρα για κάνα δίμηνο. Ελπιζω να βοηθησα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
ΒΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Melissologia :: Μελισσοκομική τεχνική :: Μελισσοκομικά προϊόντα-
Μετάβαση σε: