Γεια σας και πάλι. Αφού σας συστήθηκα, σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας έναν πολύ πρόσφατο προβληματισμό μου. Σήμερα, είχα ραντεβού με έναν γνωστό τυποποιητή - συσκευαστή μελιού στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Επιθυμία μου είναι να μπορώ να συσκευάζω το μέλι μου και να το διαθέτω σε καταστήματα της αγοράς σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος. Και εδώ ακριβώς αρχίζουν τα δύσκολα. Αυτό που κατάλαβα είναι, ότι πέραν του πολύ μεγάλου κόστους που έχει αυτό , το τελικό προϊόν που προκύπτει είναι ένα επεξεργασμένο βιομηχανικό μέλι. Και αυτό συμβαίνει επειδή έτσι γίνεται η διαδικασία. (θέρμανση μελιού κλπ), αλλά έχεις στα χέρια σου όλα τα χρήσιμα πιστοποιητικά. Από τη μία, δεν γίνεται να διαθέσεις χέρι-χέρι 500-1000 κιλά μέλι και από την άλλη για να βάλω την πολύ όμορφη και ΤΙΜΙΑ ετικέτα μου σε βαζάκια πρέπει να γίνω βιομήχανος...