- Kastoras21 έγραψε:
- [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Το δεύτερο είναι αυτο! Βασικα μετά από αυτά που μου είπες Βασίλη πιστεύω οτι το καλύτερο είναι να βγάζεις τα κεριά από τα πλαίσια και αφου τελειώσουμε με τα κεριά να περνάμε και τα πλαίσια για απολύμανση η το αντίστροφο! Αυτο που με ανησύχησε είναι οι υδρατμοί που υγροποιουνται και βγαίνουν μαζί με το κερί ! Και μια ακόμη ερώτηση αφου βάλουμε τα μαύρα κεριά και βγει το κερί αυτο θα το ξαναλιωσουμε για να περάσει από κάποιο φίλτρο για να κρατήσει τυχών ακαθαρσίες που περνάνε από το φίλτρο του κηροτηκτη;
Καλημέρα. Θωμάς είναι το όνομα μου
Το νερό δεν μπερδεύεται με το κερί αλλά όπως υγροποιούνται οι υδρατμοί πέφτουν μαζί με το κερί και τους εγκλωβίζει στο εσωτερικό. Πρέπει να βάλλεις κάτι σαν ταψί κάτω από το καλάθι να μαζεύει το κερί και να το βγάζει έξω με σωληνάκι. Το μεγαλύτερο μέρος των υδρατμών συγκεντρώνεται στα εσωτερικά τοιχώματα του κηροτήκτη και καταλήγει στον πάτο και βγαίνουν έξω από το σωληνάκι που ήδη έχει.
Προς το παρόν εγώ έχω κα΄νει δοκιμαστική κατασκευή με πλαστικό βαρέλι και στη θεση που συγκεντρώνεται το κερί έχω βάλλει πιατο γλάστρας. Με τις δοκιμές που έχω κάνει έχω καταλήξει πως λειτουργεί καλύτερα και όλο αυτό θα το κάνω μεταλλική κατασκευή. Μόλις το ολοκληρώσω θα το ποστάρω αναλυτικά.
Αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια θα είμαι εδώ. Μην με ρωτήσεις για κόστος γιατί δεν γνωρίζω καθόλου αλλά προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν θα φτάσει στο κόστος του έτοιμου
Αν χρειαστείς