Ευχαριστώ παιδιά για το θερμό καλωσόρισμα !
Με τόσους Νίκους λοιπόν θα έχετε να λαβαίνετε και πολλά κεράσματα στην Γιορτή μας !
@mpampis13 Όχι ακόμα Μπάμπη, είμαι από αυτούς
που πρώτα εξετάζουν διεξοδικά το θέμα και μετά προχωρούν.
Το δικό μου "θέμα" είναι λίγο σύνθετο, με απλά λόγια, για να μην γίνομαι
κουραστικός, αν και γεννήθηκα και μεγάλωσα Αθήνα, είμαι στο 95%
να τα μαζέψω και να πάω επαρχία. Β.Ευβοια συγκεκριμένα.
Εκει υπάρχει υποδομή και για μόνιμη διαμονή και ανεκμετάλλευτος
εμπορικός χώρος και κτήματα πως εκμετάλλευση.
Άρα, πρωτιά στην αλλαγή ζωής, πρωτιά και στην καινούρια ενασχόληση.
και για να δώσω "τροφή " για κουβέντα, οι λόγοι που με οδήγησαν να επιλέξω αυτού του είδους την ενασχόληση είναι :
1ον. Η επαφή με την φύση,
2ον. Η ποιότητα της δουλείας, της όλης διαδικασίας παραγωγής μελιού
(δηλαδή, ο τόπος που διεξάγεται, ο χρόνος, οι ενέργειες/διαδικασίες, η ηρεμία που αποπνέει,κοκ)
3ον. Το τελικό προϊόν που παράγεις,
4ον. Οι προοπτικές,
5ον. Το ότι είναι ένα πολυσύνθετο προϊόν, που απαιτεί, γνώσεις, συνεχείς ενημέρωση,
με υψηλά στάνταρ μορφωτικού επιπέδου.
6ον. Μπορεί να γίνει εκεί που έχω την δυνατότητα να εγκατασταθώ.
Τους βρίσκετε σωστούς ???
Ισως να μπορούσα να προσθέσω και άλλους λόγους, αλλα είπαμε μην γίνω κουραστικός από την αρχή τουλάχιστον, έχουμε την ευκαιρία να τα λέμε συνέχεια....