Γεια σας ειμαι νεος στη παρεα σας. Ειμαι ερασ/νης μελ/μος και φιλοδοξω να δωσω και να παρω απαντησεις απο τα εκατονταδες ερωτηματα που εχουμε και μας δημιουργουνται καθημερινα σχετικα με τη μελισσα μεσα απο τη παρεα σας. Ευχαριστω.
Γεια σας ειμαι νεος στη παρεα σας. Ειμαι ερασ/νης μελ/μος και φιλοδοξω να δωσω και να παρω απαντησεις απο τα εκατονταδες ερωτηματα που εχουμε και μας δημιουργουνται καθημερινα σχετικα με τη μελισσα μεσα απο τη παρεα σας. Ευ χαριστω.
Συγνωμη που δεν σας συστηθηκα ειμαι ο Γιαννης απο την χαλκιδα ασχολουμαι με τις μελισσες περιπου 7 χρονια διαθετω 25 κυψελες και προσδοκω την επομενη 2ετια να γινει η κυρια απασχοληση μου
Φιλε Γιαννη καλως ηρθες στην παρεα μας εγω ειμαι ο Γιωργος απο Αθηνα και ειμαι ο πλεον ερασιτεχνης της παρεας εχοντς 4 μελισσια και 1,5 μηνα πειρας να σαι καλα και καλο μηνα
Γιωργο σε ευχαριστω. Εισαι ο πρωτος που με καλοσωριζεις στη παρεα. Οσο για τα 4μελισσακια που εχεις μπορεις πολυ ευκολα να τα κανεις 40 η κανενα. Πως? Μονο με σεβασμο προσ αυτο το εντομακι.Μη μας ξεγελαει το μεγεθος της ειναι το τελειοτερο πλασμα στο συμπαν
Σε ευχαριστω molibee και εσενα ayla που με δεχτηκατε στην ομορφη παρεα σας.Εγω βεβαια σας γνωριζω πολους μηνες και τους υπολοιπους και ετσι αποφασισα να σας χτυπησω τη πορτα. Οσο για τη <<σοφη κουβεντα>>που ειπες ayla φτανει καποιος να ανοιξει μια κυψελη εκει μεσα θα δει τη σοφια ολου του κοσμου.