| Διάμετρος ποτηροτρήπανου για τάπα τροφοδοσίας. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Διάμετρος ποτηροτρήπανου για τάπα τροφοδοσίας. Πεμ Αυγ 20, 2015 7:59 pm | |
| Παιδιά τη βοήθεια σας. Θέλω να κάνω τρύπες για τροφοδότες της ΑΝΕΛ στα καπάκια των κυψελών μου. Οι τάπες έχουν διάμετρο 40mm και στο εμπόριο κυκλοφορούν ποτηροτρήπανα των 38mm και το επόμενο μέγεθος είναι το 44. Για τα 44mm δεν το συζητάω είναι πολύ μεγάλο και δεν εξυπηρετεί. Το 38mm φοβάμαι πως οι τρύπες των μπουκαλιών τροφοδότησης που έχω φτιάξει θα βρίσκουν στα τοιχώματα και θα υπάρχει συνεχόμενη ροή με τον κίνδυνο των λεηλασιών. Δυστυχώς από την ΑΝΕΛ ακόμα περιμένω να με καλέσει ο υπεύθυνος που του άφησα το τηλέφωνο μου. Έχει κάποιος γνώση αν το 38άρι κάνει ή αν υπάρχει 40αρι ποτηροτρήπανο; | |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| Θέμα: Απ: Διάμετρος ποτηροτρήπανου για τάπα τροφοδοσίας. Παρ Αυγ 21, 2015 10:45 am | |
| Για τάπες Ανελ που αναφέρεις, 40mm διάμετρος το ποτήρι είναι το ιδανικό. Καλημέρα..(επιβεβαιωμένο από την κατασκευάστρια εταιρία). | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Διάμετρος ποτηροτρήπανου για τάπα τροφοδοσίας. Παρ Αυγ 21, 2015 9:22 pm | |
| | |
|
| |
ethnic69 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 658
| Θέμα: Απ: Διάμετρος ποτηροτρήπανου για τάπα τροφοδοσίας. Σαβ Αυγ 22, 2015 10:21 am | |
| Monarchis βαλε ενα ling να δω αυτους τους τροφοδοτες αν θες . Αν δεν θελεις να κανεις διαφημιση στειλε σε pm.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Διάμετρος ποτηροτρήπανου για τάπα τροφοδοσίας. Σαβ Αυγ 22, 2015 10:58 am | |
| - ethnic69 έγραψε:
- Monarchis βαλε ενα ling να δω αυτους τους τροφοδοτες αν θες . Αν δεν θελεις να κανεις διαφημιση στειλε σε pm.
Χρήστο οι τροφοδότες δεν είναι τίποτα άλλο από τα μπουκάλια του γάλακτος-πορτοκαλάδας Όλυμπος. Εφαρμόζουν ακριβώς μέσα στις τάπες της ΑΝΕΛ και με την ατμοσφαιρική πίεση -έχοντας κάνει βέβαια τρύπες στο πώμα οι μέλισσες τραβάνε σιγά σιγά το σιρόπι. Είχα διαβάσει την πατέντα στον Σπύρο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
Γιώργος-Κόρινθος Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 107
| Θέμα: Απ: Διάμετρος ποτηροτρήπανου για τάπα τροφοδοσίας. Πεμ Σεπ 10, 2015 10:02 pm | |
| - monarchis έγραψε:
- Παιδιά τη βοήθεια σας. Θέλω να κάνω τρύπες για τροφοδότες της ΑΝΕΛ στα καπάκια των κυψελών μου. Οι τάπες έχουν διάμετρο 40mm και στο εμπόριο κυκλοφορούν ποτηροτρήπανα των 38mm και το επόμενο μέγεθος είναι το 44. Για τα 44mm δεν το συζητάω είναι πολύ μεγάλο και δεν εξυπηρετεί. Το 38mm φοβάμαι πως οι τρύπες των μπουκαλιών τροφοδότησης που έχω φτιάξει θα βρίσκουν στα τοιχώματα και θα υπάρχει συνεχόμενη ροή με τον κίνδυνο των λεηλασιών. Δυστυχώς από την ΑΝΕΛ ακόμα περιμένω να με καλέσει ο υπεύθυνος που του άφησα το τηλέφωνο μου.
Έχει κάποιος γνώση αν το 38άρι κάνει ή αν υπάρχει 40αρι ποτηροτρήπανο; Υπάρχει ποτηροτρύπανο φ40. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Διάμετρος ποτηροτρήπανου για τάπα τροφοδοσίας. Πεμ Σεπ 10, 2015 10:53 pm | |
| | |
|
| |
olomelia BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 544
| Θέμα: Απ: Διάμετρος ποτηροτρήπανου για τάπα τροφοδοσίας. Παρ Σεπ 11, 2015 1:21 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Διάμετρος ποτηροτρήπανου για τάπα τροφοδοσίας. Παρ Σεπ 11, 2015 8:31 am | |
| | |
|
| |
nikos37 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 280
| Θέμα: Απ: Διάμετρος ποτηροτρήπανου για τάπα τροφοδοσίας. Σαβ Σεπ 12, 2015 7:07 pm | |
| Γιώργο,καλησπέρα. Μια ερώτηση γιατί είναι ενδιαφέρον τρόπος τροφοδοσίας. Το σιρόπι δεν έχει πρόβλημα με την έκθεση στο ηλιακό φως και την αντίστοιχη αύξηση της θερμοκρασίας στο μπουκάλι? Μήπως ανεβαίνει η hmf ή πήζει λόγω της θερμοκρασίας? Οι τρύπες στο πώμα τι διαμέτρου είναι και ποσες περίπου? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Διάμετρος ποτηροτρήπανου για τάπα τροφοδοσίας. Κυρ Σεπ 13, 2015 10:11 am | |
| Νίκο καλημέρα,
Οι τρύπες έγιναν με 2αρι λαμάκι. Σε μικρές παραφυαδούλες εγώ δίνω περίπου 250-500ml και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αναλογίες 1:1 (ζ:ν). Σε λίγες ώρες το έχουν πάρει. Σε περιπτώσεις που δίνω μεγαλύτερη αναλογία και ποσότητα πήζει λίγο αλλά και πάλι το πέρνουν. Απο hmf Νίκο δεν ξέρω, δεν έχω κάνει ανάλυση hmf όμως γενικά το καλοκαίρι τις μέλισσες τις έχω κάτω από ελιές σε ένα λιόφυτο μη ενεργό και το χειμώνα τις τραβάω 4-5 μέτρα για να τραβάνε περισσότερο ήλιο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Διάμετρος ποτηροτρήπανου για τάπα τροφοδοσίας. Κυρ Σεπ 13, 2015 10:23 am | |
| Παρεμπιπτόντως ο κατασκευαστής δίνει διάμετρο στην ιστοσελίδα του φ42. | |
|
| |
| Διάμετρος ποτηροτρήπανου για τάπα τροφοδοσίας. | |
|