TEO Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 42
| Θέμα: ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ! Τετ Απρ 28, 2010 7:09 pm | |
| Η ωρα εφτασε τα κοριτσια ετοιμαστηκαν και το Σαββατο καλως εχοντων των πραγματων τα πηγαινω Παιανια και απο εβδομα ετοιμαζω και δευτερο οροφο! εχω αρχισει και αγχωνομαι στο φουλ | |
|
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ! Πεμ Απρ 29, 2010 9:41 am | |
| Μπραβοοοοο . Οσο για το αγχος κατι μου θυμιζει............. μετα την επισκεψη μου εχθες στα δικα μου κοριτσια | |
|
TEO Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ! Πεμ Απρ 29, 2010 8:29 pm | |
| Για να δουμε!!!!Για να δουμε!!!! :o Υ.Γ Τετοιο κολημα με τις μελισσουλες δεν περιμενα να το παθω αν και μου το ελεγαν! | |
|
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ! Πεμ Απρ 29, 2010 9:27 pm | |
| Eμ δεν ηξερες δεν ρωταγες και εσυ :lol: :lol: Ασε μεγαλη "αρρωστια" και πιστευω θα εχεις δει και εσυ εκεινο το υφος ,,που εχουν μερικοι, οταν λες για το ποσο σε εχουν γοητευσει τα κοριτσια ενω οι εκεινοι δεν εχουν ιδεα. Ετσι καλο ειναι να κανονιζουμε συναντησεις για να λεμε για τις ζουζουνες μας, ελπιζω στην επομενη να σε δουμε | |
|
TEO Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ! Πεμ Απρ 29, 2010 11:29 pm | |
| Να ειστε σιγουροι οτι οποτε κανονισετε συναντηση ειμαι μεσα με τα χιλια!!! | |
|
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ! Παρ Απρ 30, 2010 8:27 am | |
| - MILIBEE έγραψε:
- Eμ δεν ηξερες δεν ρωταγες και εσυ :lol: :lol:
Ασε μεγαλη "αρρωστια" και πιστευω θα εχεις δει και εσυ εκεινο το υφος ,,που εχουν μερικοι, οταν λες για το ποσο σε εχουν γοητευσει τα κοριτσια ενω οι εκεινοι δεν εχουν ιδεα. Ετσι καλο ειναι να κανονιζουμε συναντησεις για να λεμε για τις ζουζουνες μας, ελπιζω στην επομενη να σε δουμε + 1000 | |
|