Melissologia
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Melissologia

Ελληνικό Φόρουμ συζητήσεων για τις Μέλισσες

ΦόρουμΦόρουμ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  BlogBlog  

ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ!

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
TEO
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 42

ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ!   ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ! Icon_minitimeΤετ Απρ 28, 2010 7:09 pm

Η ωρα εφτασε τα κοριτσια ετοιμαστηκαν και το Σαββατο καλως εχοντων των πραγματων τα πηγαινω Παιανια και απο εβδομα ετοιμαζω και δευτερο οροφο! Very Happy εχω αρχισει και αγχωνομαι στο φουλ Shocked
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
MILIBEE
Honorary member
Honorary member
MILIBEE

Αριθμός μηνυμάτων : 1575

ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ!   ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ! Icon_minitimeΠεμ Απρ 29, 2010 9:41 am

cheers cheers Μπραβοοοοο .
Οσο για το αγχος κατι μου θυμιζει............. μετα την επισκεψη μου εχθες στα δικα μου κοριτσια
TEO
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ!   ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ! Icon_minitimeΠεμ Απρ 29, 2010 8:29 pm

Για να δουμε!!!!Για να δουμε!!!! Shocked :o Smile
Υ.Γ Τετοιο κολημα με τις μελισσουλες δεν περιμενα να το παθω αν και μου το ελεγαν!
MILIBEE
Honorary member
Honorary member
MILIBEE

Αριθμός μηνυμάτων : 1575

ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ!   ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ! Icon_minitimeΠεμ Απρ 29, 2010 9:27 pm

Eμ δεν ηξερες δεν ρωταγες και εσυ :lol: :lol:
Ασε μεγαλη "αρρωστια" και πιστευω θα εχεις δει και εσυ εκεινο το υφος ,,που εχουν μερικοι, οταν λες για το ποσο σε εχουν γοητευσει τα κοριτσια ενω οι εκεινοι δεν εχουν ιδεα.
Ετσι καλο ειναι να κανονιζουμε συναντησεις για να λεμε για τις ζουζουνες μας, ελπιζω στην επομενη να σε δουμε Wink
TEO
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ!   ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ! Icon_minitimeΠεμ Απρ 29, 2010 11:29 pm

Να ειστε σιγουροι οτι οποτε κανονισετε συναντηση ειμαι μεσα με τα χιλια!!! Smile
captain
Συντονιστική ομάδα
Συντονιστική ομάδα
captain

Αριθμός μηνυμάτων : 1305

ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ!   ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ! Icon_minitimeΠαρ Απρ 30, 2010 8:27 am

MILIBEE έγραψε:
Eμ δεν ηξερες δεν ρωταγες και εσυ :lol: :lol:
Ασε μεγαλη "αρρωστια" και πιστευω θα εχεις δει και εσυ εκεινο το υφος ,,που εχουν μερικοι, οταν λες για το ποσο σε εχουν γοητευσει τα κοριτσια ενω οι εκεινοι δεν εχουν ιδεα.
Ετσι καλο ειναι να κανονιζουμε συναντησεις για να λεμε για τις ζουζουνες μας, ελπιζω στην επομενη να σε δουμε Wink

+ 1000

ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Τι να είναι?
» Τι ειναι αυτο?
» Τι να είναι;
» που είναι η βασίλισσα, οεο;;
» είναι φυσιολογικό?

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Melissologia :: Τα μελισσοκομικά :: Τι νέα από τα μελίσσια σας;-
Μετάβαση σε: