νομιζω οτι αν ξεφυγουμε απο το μελισσοκομικο θεμα (που και εγω τα σκεφτηκα απο την πρωτη φορα που ειδα την διαφημιση ) το ολο σποτ ειναι θαυμασιο...
Ειμαι ανθρωπος που πολλα καλοκαιρια τα ξοδεψα ολα στο χωριο στην Κρητη,ανθρωπος που λατρευω τα χωρια και την φιλοξενια τους(τα αγνωστα) ολα αυτα με μια πολυ μικρη δοση υπερβολης συμβαινουν.
Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι αν αυτη η διαφημιση παιζει και στο εξωτερικο...για εμας εδω ειναι αχρηστη για τους τουριστες θα ηταν ενα αριστο σποτ.
το ολο μυστικο στον δικο μας τουρισμο,που σπανιος γινετε απο λιγους ανθρωπους και συνηθως αυτοι τα εχουν καταφερει-εχουν χε.. στο ταλαρο,θα επρεπε να ειναι αυτο.
Απλοχερη φιλοξενια,φιλεματα,χαμογελα,εξυπηρετηση,ειναι κατι που σπανια το βρισκεις στο κοσμο ολο.
Μαζι με τα πανεμορφα τοπια και τα καταπληκτικα εως μοναδικα πρωτογενη προιοντα μας θα ειχαμε μια χωρα πλουσια χωρις μετρα μνημονια κ.ο.κ.
Ολα αυτα περνανε ΠΡΩΤΑ απο το χερι ΟΛΩΝ εμας που εχουμε εστω και μια μικρη συμμετοχη σε αυτο που λενε τουρισμο..απο τον ταξιτζη στον rooms to let στον ταβερνιαρη στο ψιλικαντζη και σε αυτον που με τα σπαστα αγγλικα αλλα με πολυ χαμογελο και ορεξη δινει οδηγιες...