Melissologia
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Melissologia

Ελληνικό Φόρουμ συζητήσεων για τις Μέλισσες

ΦόρουμΦόρουμ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  BlogBlog  

"Μεταθεση" πλαισιων με μελι

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
dimtsam
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 30

"Μεταθεση" πλαισιων με μελι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: "Μεταθεση" πλαισιων με μελι   "Μεταθεση" πλαισιων με μελι Icon_minitimeΤετ Ιουλ 22, 2015 1:18 pm

Γεια σε ολους
Τα μελισσια μου βαζουν μελι αλλα οχι με τον ιδιο ρυθμο. Με αποτελεσμα σε μερικα να εχω γεματο τον οροφο με μελια ενω σε αλλα να υπαρχουν ακομα αδεια πλαισια. Ηθελα να ρωτησω αν μπορω να παρω πλαισια με μελι απο τους γεματους οροφους και να τα βαλω σε μελισσια που εχουν ακομα χωρο. Στην θεση τους να βαλω αδεια ωστε να τα ξαναγεμισουν. Ισχυει κατι τετοιο;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
doctor11
Μέλος
Μέλος
doctor11

Αριθμός μηνυμάτων : 68

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Μεταθεση" πλαισιων με μελι   "Μεταθεση" πλαισιων με μελι Icon_minitimeΤετ Ιουλ 22, 2015 7:59 pm

Εάν τα μέλια είναι σφραγισμένα τρύγησέ τα.
Εάν είναι ασφράγιστα και υπάρχει στην περιοχή σου μελιτοφορία, άστα να τα σφραγίσουν τα ίδια μελίσσια.

ΥΓ Σου λέω τη γνώμη μου χωρίς να είμαι έμπειρος.....

dimtsam
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 30

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Μεταθεση" πλαισιων με μελι   "Μεταθεση" πλαισιων με μελι Icon_minitimeΠεμ Ιουλ 23, 2015 11:18 am

Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να τρυγισω αυτη την στιγμη και σκεφτομουν μηπως υπαρχει τροπος να το καθυστερησω λιγο. Μια λυση ακομα ειναι να βαλω κι αλλο οροφο εκει που χρειαζεται αλλα θα ηθελα να το αποφυγω.
priamos1980
Μέλος
Μέλος
priamos1980

Αριθμός μηνυμάτων : 204

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Μεταθεση" πλαισιων με μελι   "Μεταθεση" πλαισιων με μελι Icon_minitimeΣαβ Ιουλ 25, 2015 12:42 am

δημητρη μπορεις να το κανεις, αλλα αν θες καποια βοηθεια παρε τηλ

"Μεταθεση" πλαισιων με μελι
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Αποθήκευση πλαισίων με μέλι
» Αποθήκευση πλαισιων με μελι.
» Αναδιαταξη πλαισιων
» Αποθήκευση πλαισίων (με και χωρίς μέλι)
» αποθήκευση πλαισίων

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Melissologia :: Μελισσοκομική τεχνική :: Μελισσοκομικοί Χειρισμοί-
Μετάβαση σε: