Έχω πάρει τις κηρήθρες που δεν πατούσαν οι μέλισσες μου.
Οι περισσότερες έχουν μέλια, λόγω ότι φέτος ήταν η πρώτη μου χρονιά που ασχολούμαι με τις μέλισσες και αναγκάστηκα να ταίσω για να αναπτυχθούν και όχι για να πάρω μέλι.
Τις κηρήθρες τις αποθηκεύω με τον τρόπο που θα τις αποθήκευα και χωρίς να είχαν μέλια; (εγώ τις βάζω για 2-3 24ωρα στην κατάψηξη).
Χαλάει το μέλι; Υπάρχει πιθανότητα να σπάσει η κηρήθρα λόγω παγώματος του μελιού;
Αν η παραπάνω μέθοδος είναι λάθος, εσείς τι κάνετε στην περίπτωση αυτή;