| Καλημερα και καλως σας βρηκα | |
|
+6BillBee alsotiris thymus monarchis Throubee tsantos 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
tsantos Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 8
| Θέμα: Καλημερα και καλως σας βρηκα Πεμ Απρ 23, 2015 3:46 am | |
| Καλημερα και καλως σας βρηκα,ειμαι ο Αλεξανδρος απο Κερκυρα. Δεν εχω ασχοληθει ποτε με τα μελισσια και δεν εχω ιδεα! Οτι και αν ξεκινησα να διαβαζω μου φαινονται βουνο και ακαταλαβιστικα οπως καθε αρχη βεβαια! Απο που προτεινετε να ξεκινησω το διαβασμα? Σας ευχαριστω εκ των προτερων και παλι καλως σας βρηκα!!!
| |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| Θέμα: Απ: Καλημερα και καλως σας βρηκα Πεμ Απρ 23, 2015 7:06 am | |
| | |
|
| |
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Απ: Καλημερα και καλως σας βρηκα Πεμ Απρ 23, 2015 9:07 am | |
| Γεια σου Αλέξανδρε. Ήδη έχεις κάνει ένα μεγάλο και σωστό βήμα, το διάβασμα. Θα σου πρότεινα το βιβλίο Μελισσοκομία χωρίς Δάσκαλο του Νικολαΐδη. Είναι το πιο απλό, εισαγωγικό βιβλίο για τη μελισσοκομία. Καλώς ήρθες.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την monarchis στις Πεμ Απρ 23, 2015 2:54 pm, 1 φορά | |
|
| |
thymus Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 26
| Θέμα: Απ: Καλημερα και καλως σας βρηκα Πεμ Απρ 23, 2015 9:21 am | |
| Καλημέρα καλώς ήρθες! Μια συμβουλή : Διάβασμα, διάβασμα και πάλι διάβασμα.... | |
|
| |
alsotiris Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 80
| Θέμα: Απ: Καλημερα και καλως σας βρηκα Πεμ Απρ 23, 2015 9:26 am | |
| Καλή αρχή! Αν έχεις κάποιο γνωστό σου που ασχολείται, καλό ειναι να τον έχεις απο κοντά! Επίσης αν γίνει κάποιο σεμινάριο μελισσοκομίας για αρχάριους στην περιοχή σου, θα σε βοηθήσει αν το παρακολουθήσεις, για να κερδίσεις χρόνο αλλα και να σου λυθούν αρκετές απορίες.. | |
|
| |
BillBee Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 52
| Θέμα: Απ: Καλημερα και καλως σας βρηκα Πεμ Απρ 23, 2015 10:56 am | |
| Καλημέρα και από εμένα και καλή αρχή! | |
|
| |
spithoyras Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 565
| Θέμα: Απ: Καλημερα και καλως σας βρηκα Πεμ Απρ 23, 2015 11:12 am | |
| Καλως ορισες Αλεξανδρε. Το βιβλιο που προτειναν παραπανω του Νικολαιδη ειναι μια καλη αρχη για τα βασικα. Μπορεις και διαβαζωντας μεσα απ' αυτο το φορουμ να βγαλεις χρησιμα συμπερασματα, χρησιμοποιωντας την αναζητηση θεματων. Καλη υπομονη. | |
|
| |
thodoris981 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 651
| |
| |
psath BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1223
| Θέμα: Απ: Καλημερα και καλως σας βρηκα Πεμ Απρ 23, 2015 3:01 pm | |
| | |
|
| |
NikTheGreek Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 336
| Θέμα: Απ: Καλημερα και καλως σας βρηκα Πεμ Απρ 23, 2015 3:43 pm | |
| Καλως τον.
Παρεα θ ανεβουμε το βουνο...και με λιγη τυχη.. θ απολαυσουμε την πιο ομορφη θέα απο εκει ψηλα !!
| |
|
| |
tsantos Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Καλημερα και καλως σας βρηκα Πεμ Απρ 23, 2015 3:57 pm | |
| Σας ευχαριστω πολυ για το καλως ορισμα!!! Ξεκιναω διαβασμα σε οτι βρω εδω μεσα μεχρι να ερθει στα χερια μου το βιβλιο! Δυστηχως δεν εχω καποιο γνωστο που να εχει μελισσια και να εχω το θαρος να τον πρηξω,αρα θα πεσει σε εσας αυτο το βαρος | |
|
| |
psath BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1223
| Θέμα: Απ: Καλημερα και καλως σας βρηκα Πεμ Απρ 23, 2015 10:32 pm | |
| Να έχεις υπόψη σου ότι αρκετοί άλλοι κι εγώ μάθαμε πάρα πολλά πράγματα σωστά από αυτό το forum. | |
|
| |
tsantos Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Καλημερα και καλως σας βρηκα Παρ Απρ 24, 2015 8:01 am | |
| - psath έγραψε:
- Να έχεις υπόψη σου ότι αρκετοί άλλοι κι εγώ μάθαμε πάρα πολλά πράγματα σωστά από αυτό το forum.
Αυτος ειναι και ο λογος που γραφτηκα στο Νο 1 Ελληνικο forum μελισσοκομιας! Δεν περιμενω απο ενα βιβλιο να μου λυσει ολες τις αποριες-ανησυχιες-προβληματα,απλα πιστευω θα εχει καποια πρωτη γνωση μαζεμενη με σειρα για καποιον που δεν εχει ιδεα. | |
|
| |
| Καλημερα και καλως σας βρηκα | |
|